Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Αφοί Μιχαλακόπουλοι προς Δήμαρχο για τις καντίνες: «Bαριές κατηγορίες εκτόξευσε ο κ. Δήμαρχος για τους καντινιέρηδες του Λαγκούβαρδου»

Οι ιδιοκτήτες της μεσαίας καντίνας στην παραλία του Λαγκούβαρδου, Γιώργος και Δημήτρης Μιχαλακόπουλος, με επιστολή τους απαντούν τόσο στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Τριφυλίας για το σφράγισμα των καντινών, όσο και για τις δηλώσεις του Δημάρχου που παραχώρησε στο gargalianoionline.

Διαβάστε την επιστολή:

Είναι πολύ βαριές οι κατηγορίες που εκτόξευσε ο κ. Δήμαρχος Τριφυλίας για τους «καντινιέρηδες» αλλά και τους λουόμενους της παραλίας «Λαγκούβαρδος» και πρέπει ν’ απαντηθούν για να μην μένουν σκιές σε βάρος όλων.

Κατ’ αρχήν η παραλία «Λαγκούβαρδος» ήταν πάντα στην ίδια θέση, πανέμορφη αλλά αναξιοποίητη και ερημική μέχρι που κάποιοι «καντινιέρηδες», προσδοκώντας και σε προσωπικό όφελος είναι αλήθεια, αποφάσισαν να την αναδείξουν και να την κάνουν γνωστή , ξακουστή και κυρίως προσιτή και στον τελευταίο παραθεριστή. Από όλη αυτή την προσπάθεια κύριος ωφελημένος είναι ο Δήμος Τριφυλίας που εισπράττει παχυλά μισθώματα χωρίς ουσιαστική προσφορά. Καλό θα είναι λοιπόν ο κ. Δήμαρχος να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται σε «Μαφία» και συνθήκες Κάτω Ιταλίας και κυρίως όταν οι αναφορές αυτές είναι γενικές και συμπεριλαμβάνουν λουόμενους πολίτες και επιχειρηματίες.

Σε όσο μας αφορά θέλαμε να τονίσουμε ότι εμείς και η οικογένειές μας που για τρία συνεχόμενα χρόνια λειτουργούμε καντίνα στο Λαγκούβαρδο έχομε δώσει δείγματα υγιούς επιχειρηματικότητας σε διάφορους κλάδους της οικονομίας και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να μας αποδίδει κατηγορίες για ανήθικες και μαφιόζικες δράσεις και πρακτικές. Αποδεχθήκαμε πλήρως την απόφαση του κ. Δημάρχου αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί αλλά μέχρις εκεί.

Διαβάζοντας ολόκληρη τη δήλωση του κ. Δημάρχου θα νόμιζε κανείς ότι όλοι εμείς στήσαμε μια επιχείρηση στο πόδι για να κάνουμε «αρπαχτή» και ότι τώρα θ’ αποκατασταθεί η νομιμότητα και κυρίως η ποιότητα των υπηρεσιών που θα προσφέρονται. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε ότι η νομιμότητα απαιτεί τροχήλατη καντίνα χωρίς καμία άλλη προσθήκη που θα προσφέρει είδη κυλικείου θερινού σινεμά , νομιμότητα που αν τηρείτο απαρέγκλιτα θα είχε καταδικάσει τον Λαγκούβαρδο στην αφάνεια όπως άλλωστε πολλά συμφέροντα επιδιώκουν. Θα πρέπει να τονιστεί αν και όλοι οι λουόμενοι το γνωρίζουν ότι οι καντίνες της παραλίας του Λαγκούβαρδου προσφέρουν επί σειρά ετών ποιοτικές και φθηνές υπηρεσίες υπερβαίνοντας είναι αλήθεια τα στενά όρια του νόμου σε θέματα που δεν έχουν να κάνουν όμως με την ασφάλεια και υγιεινή των πολιτών. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που αφήνεται να εννοηθεί στη δήλωση του κ. Δημάρχου και η εικόνα που σχηματίζεται σ’ αυτούς που επέλεξαν ή σκοπεύουν να επιλέξουν τον Λαγκούβαρδο για τις θερινές και όχι μόνο διακοπές του είναι παραπλανητική αλλά και δυσφημιστική.

Καλό θα είναι λοιπόν να χαμηλώσουν οι τόνοι , έχομε όλοι ευθύνες γι’ αυτή την κατάληξη και ο καθένας ας αναλάβει τις δικές του έχοντας κατά νου ότι η τουριστική αξιοποίηση της Τριφυλίας όχι μόνο δεν τελειώνει εδώ αλλά τώρα μόλις αρχίζει.

Λαγκούβαρδος 12.8.2016

Μετά τιμής

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με συνοπτικλες διαδικασίες πήγε σα σκουπίδια το μηνυμα σου.
      Όσοι κανουμε μπάνιο στον Λαγκούβαρδο 3 χρόνια τώρα ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ είναι τα αδέλφια Μιχαλακόπουλοι.
      Και γι αυτό η μεσαία καντίνα μαζεύει εδώ και 3 χρόνια τον περισσότερο κόσμο.
      Λες να είναι τυχαίο???????????

      Διαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.