Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Προστατεύστε την Ελλάδα από τηνΑνεξέλεγκτη εισροή Μεταναστών

Ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος ξεκίνησε σήμερα μια διεθνή καμπάνια/αναφορά (petition) για το Μεταναστευτικό και ζητά να έχουμε όσες δυνατόν περισσότερες υπογραφές (e-mail)

Petitioning Council of the European Union, USA Government, Australian Government, International Red Cross and every world citizen who loves Greece, its History and Civilization


Βρισκόμαστε μόλις 6 εβδομάδες στο 2016 και παρά τις αντίξοες συνθήκες στο Αιγαίο περισσότεροι από 90,000 μετανάστες, πρόσφυγες και «ψευδο-πρόσφυγες» πέρασαν από τα παράλια της Τουρκίας σε ελληνικά νησιά.
Η Ελλάδα βιώνει αυτή την εποχή και εδώ και 6 χρόνια μια .....

χωρίς προηγούμενο οικονομική ασφυξία, μετρά δύο εκατομμύρια ανέργους ενώ μισθοί και συντάξεις έχουν υποστεί δραματικές μειώσεις. Οι προοπτικές «φιλοξενίας» με ανθρώπινες συνθήκες εκατοντάδων χιλιάδων, εάν όχι εκατομμυρίων μεταναστών που εισρέουν ανεξέλεγκτα επιτείνει την ήδη δραματική κατάσταση των Ελλήνων.
Καθώς οι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κλείνουν τα σύνορά τους σε πρόσφυγες και μετανάστες (αυτίο κάνει πλέον και η γειτονική μας FYROM) η πιθανότητα η Ελλάδα να μετουσιωθεί σε «Αποθήκη Ψυχών» δεν είναι μακρυά.
Οι Ευρωπαίοι Ηγέτες και η Ελληνική Κυβέρνηση ΕΠΕΙΓΕΙ να συνεργαστούν με στόχο την εξεύρεση και εφαρμογή μιας ανθρωπιστικής αλλά και ρεαλιστικής λύσης του προβλήματος πριν είναι πολύ αργά για την Ελλάδα και τους Έλληνες
Ξεκίνησα αυτή την καμπάνια απευθυνόμενος στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στις Κυβερνήσεις ΗΠΑ και Αυστραλίας, στον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό και σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της γης που αγαπούν την Ελλάδα και σέβονται την τρισχιλιετή ιστορία και τον πολιτισμό μας.
Σας παρακαλώ να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο, να υπογράψετε και να προωθήσετε την αναφορά μου
https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-protect-greece-from-uncontrollable-migrant-influx

Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.