Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

O καλός,καλό δεν έχει!

Η πατρίδα ζει ιστορικές στιγμές που σε ένα μεγάλο βαθμό απορυθμίζουν την καθημερινότητα και τον τρόπο προσέγγισης κάθε πράξεις κοινωνικής προσφοράς από κάθε πολίτη ξεχωριστά.Λόγο τις πολιτικής αστάθειας και τις οικονομικής δυσπραγίας βασικά έργα υποδομής, φυσικού κάλους και ανάπλασης δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν.
Η περιφέρεια αλλά και .......

η δημοτική αρχή με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν δυσκολέυονται να παρέμβουν σε βασικά σημεία.

Πιό συγκεκριμένα στην δημοτική ενότητα Φιλιατρών του δήμου Τριφυλίας στην περιοχή Λιμενάρι ο πρόεδρος του εξωραιστικού συλλόγου κ.Λεβεντάκης βλέποντας την τραγική κατάσταση εγκατάλειψης έτρεξε προς την κατέυθυνση στο να γίνουν κάποια αυτονόητα βασικά πράγματα στην περιοχή και φυσικά με δικά του έξοδα.

Τα έργα αυτά αφορούν δενδροφυτέυσεις ,βελτίωση πρόσβασης στην περιοχή,μπαλώματα σε λακούβες και φωτισμός.Σήμερα ο κ.Λεβεντάκης έρχεται αντιμέτωπος με τις δήθεν νομιμόφρονες πρακτικές ορισμένων ευαίσθητων υπηρεσιών αλλά και μίας μικρής μερίδας πολιτών.

Η εικόνα μετά την ανιδιοτελή παρέμβαση του κ.Λεβεντάκη έχει αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο.Θα πρέπει σίγουρα να σταματήσει αυτό το κινηγητό ανθρώπων που επενδύουν και συνεισφέρουν ότι μπορούν στον τόπο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.