Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Φιλιατρά: Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων έκοψε την πίτα του [ Φωτο - Video ]

Μια πολύ ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθές το απόγευμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, της Φιλαρμονικής.

Η αίθουσα για μια ακόμα χρονιά φψάνηκε πολύ μικρή για να φιλοξενήσει τον κόσμο που παρευρέθηκε και που δημιουργήθηκε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Παρόντες στην ....

εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας, τοπικοί σύμβουλοι της Δ.Ε. Φιλιατρών, αλλα και ο πρώην Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων κ. Βιβή Παντελάκη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και είπε ότι ο Σύλλογος Φιλοπρόοδων κάθε χρόνο ανοίγει την χρονιά με τη δική του ξεχωριστή εκδήλωση κοπής της Χριστουγεννιάτικης Πίτας. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που στηρίζει την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος να προσφέρει την τοπική κοινωνία.

Σύντομο χαιρετισμό καθώς και τις ευχές του για την νέα χρονιά απηύθυνε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την πρόεδρο του Συλλόγου κ. παντελάκη η οποία δίπλα της είχε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο κίνηση η οποία δείχνει ενότητα .

Ακολούθησαν Κάλαντα τα οποία έπαιξε η φιλαρμονική του Συλλόγου ενώ αργότερα τμήματα του χορευτικού χόρεψαν κάλαντα απ΄όλη την Ελλάδα.

Δείτε ένα μικρό Video και slide Show φωτογραφιών από την εκδήλωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.