Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Φιλιατρά. Παιδιά από τα σχολεία των Φιλιατρών στόλισαν δέντρα στην πλατεία του Δημαρχείου.

Μια πρωτότυπη αλλά ταυτόχρονα και όμορη ιδέα πραγματοποίησαν χθές το απόγευμα παιδιά από τα Δημοτικά, το γυμνάσιο και το Λύκειο της πόλης μ,ας στολίζοντας την πλατεία του Δημαρχείου μπροστά από το Δημοτικό κατάστημα. Στην όλη ενέργεια συμμετείχαν και τα παιδιά του ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών.

Η ιδέα είναι .......

σύμφωνα με πληροφορίες μας της αντιπροέδρου της Κοινωφελούς επιχείρησης κ. Βιβής Παντελάκη η οποία συζητήθηκε με το τοπικό συμβούλιο όπου η πρόταση έτυχε θερμής υποστήριξης. Ενω στο άναμα των δέντρων παρόντες ήταν το τοπικό συμβούλιο της Δ.Ε Φιλιατρών αλλά και Δημοτικοί σύμβουλοι των Φιλιατρών.
Στην όλη δράση συμμετείχαν παιδιά από το ειδικό σχολείο όπου κατασκεύασαν εκτός από τον δικό τους Χριστουγεννιάτικο δέντρο και εναν χιονάνθρωπο, και τα υπόλοιπα σχολεία το δικό τους δεντράκι.

Τα φωτάκια στα δέντρα ανάψαν λίγα λεπτά μετά τις 8 σε μια κατάμεστη από κόσμο πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στο εορταστικό κλίμα των ημερών που διανύουμε κάνοντας τα μικρά παιδιά να το χαρούν με την ψυχή τους .

Εμείς δίνουμε τα συγχαρητήρια μας για την πρωτοβουλία αυτή και ευχόμαστε του χρόνου να γίνει ακόμα καλύτερη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.