Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Πρόθεση δημιουργίας Μουσείου παιχνιδιών από τον Μεγαλοεπιχειρηματία Πανατζή Πανταζόπουλο [ VIDEO ]


Την πρόθεση του να δημιουργήσει στα Φιλιατρά ένα μουσείο παιχνιδιών εξέφρασε το απόγευμα της Πέμπτης Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Φιλιατρινής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας παιχνιδιών κ. Παναταζής Πανταζόπουλος.

Ο κ. Πανατζόπουλος μιλώντας στους Δημοτικούς και τοπικούς ......

συμβούλους των Φιλιατρών αναφέρθηκε στην δράση του όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των παιχνιδιών και αναφέρθηκε στην θέληση του να δημιουργήσει στην γενέτειρα του αυτό το μουσείο το οποίο θα φιλοξενήσει περίπου 3.600 παιχνίδια τα οποία έχει ήδη συγκεντρωμένα ο κ. Πανταζόπουλος. Στο ίδιο μουσείο θα εκθέσει και κάποιο αριθμό βιβλίων πολύ παλιά και σπανίων εκδόσεων.

Μιλώντας προς τους συμβούλους των Φιλιατρών ο κ. Πανατζόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να συζητήσει το θέμα και με τον δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κατσίβελα ενώ διευκρίνισε ότι για την δημιουργία του μουσείου το Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να συμφωνήσει με οποιαδήποτε θέση υπάρχει διαθέσιμη ΜΟΝΟ στα Φιλιατρά.

Για τον σκοπό αυτό ζήτησε από τους συμβούλους των Φιλιατρών να διερευνήσουν τα πιθανά μέρη που θα μπορούσαν να πληρούν τις προϋποθέσεις για την δημιουργία του μουσείου. πρότεινε το παλιό Λύκειο Φιλιατρών μιας και εκεί ο χώρος εν χρησιμοποιείται εδώ και κάποια χρόνια και θα ήθελε να το δημιουργήσει εκεί που πέρασε τα μαθητικά του χρόνια.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σαρμαντζής ευχαριστώντας τον κ Πανατζόπουλο για την πρόθεση του είπε ότι το παλιό λύκειο δεν μπορεί να παραχωρηθεί για τέτοιο σκοπό καθώς βρίσκεται εντός σχολικού συγκροτήματος.
Είπε όμως ότι τόσο οι σύμβουλοι του τοπικού όσο και οι Δημοτικοί σύμβουλοι των Φιλιατρών θα κοιτάξουν να διερευνήσουν τα πιθανά σημεία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Φαρμάκης Παναγιώτης ευχαριστώντας και εκείνος τον κ. Πανταζόπουλο για την προσφορά του είπε ότι η δημιουργία μουσείου απαιτεί πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες που πρέπει αν ακολουθηθούν και χρειάζεται να καλύπτει κάποια Standards.

Ο κ. Πανταζόπουλος κλείνοντας είπε πως αν η θέση βρεθεί θα γίνουν μελέτες για την δημιουργία του από τον ίδιο και τους συνεργάτες του και ευχαρίστησε τους συμβούλους για την φιλοξενία του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά.

Το Video


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρτηρια στο Κυριο Πανταζοπουλο για την προσφορα του κατι που θα αναδειξει τα Φιλιατρα παγκοσμιως αλλα προσοχη μην χανουμε τους ευργετες απο αμελια η το συνηθες Αχ μωρε αδελφε μου για μουσια ειμαστε τωρα μεσα στην κρισι;Οσο για το ν γιατρο που πολυ εκτιμω θα μπορουσε να περιμενει λιγο για το τσιγαρο σε κλειστους χωρους και συμβουλια πρεπει να το γνωριζει οτι απογορεβετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.