Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Γαργαλιάνοι - Βάλτα [ Φωτογραφίες και Video ]

Ξεκίνησαν σήμερα στις 10 το πρωί οι εργασίες ασαλτόστρωσης στα τμήματα που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο οδόστρωμα στον δρόμου συνδέει τους Γαργαλιάνους με την Βάλτα,
Οι εργασίες αποκατάστασης .....

φυσικά είναι προσωρινές μέχρι να ξεκινήσει η μεγάλη εργολαβία του Γαργαλιάνοι - Βάλτα, ένα έργο που οι κάτοικοι του χωριού περιμένουν εδώ και δεκαετίες...

Το θέμα με το κακό οδόστρωμα είχε αναδείξει μέσα από τις σελίδες του το Φιλιατρά News και με την νέα Δημοτική αρχή του κ. Κατσίβελα, πιέσαμε και πολλές φορές υπέρ του δέοντος τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων του Δήμου Τριφυλίας κ. Γιάννη Αδρακτά να φροντίσει να δώσει λύση στο πρόβλημα των κατοίκων που έσπαγαν στην κυριολεξία τα αυτοκίνητα τους για να πάνε στους Γαργαλιάνους για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Σήμερα το πρωί, η μέρα που οι κάτοικοι του χωριού περίμεναν εδω και χρόνια, έφτασε και το συνεργείο ξεκινώντας από τους Γαργλανιάνους, έκλεινε ακόμα και τις πιο μικρές γούβες που είχε το οδόστρωμα, και έκαναν κανονική ασφαλτόστρωση στα τμήματα που η άσφαλτος είχε ξηλωθεί τελείως.
Οι εργασίες μέχρι τις 3 το μεσημέρι είχαν προχωρήσει αρκετά, έχοντας καλύψει τα 2/3 του δρόμου και αν όχι σήμερα, τότε αύριο θα έχει τελειώσει και το υπόλοιπο κομμάτι που υπολειπόταν.

Κάνοντας ρεπορτάζ, συναντήσαμε τον πρόεδρο του χωριού κ. Αντώνη Αντωνόπουλο ο οποίος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος για την εξέλιξη που είχε η δημοσιοποίηση του θέματος που είχαμε κάνει για τον προβληματικό δρόμο.
Ελπίζουμε πλέον να ξεκινήσει το συντομότερο η μεγάλη εργολαβία Συνολικής ανακατασκευής του Γαργαλιάνοι - Βάλτα όπου το έργο έχει ενταχθεί πλήρως στο ΕΣΠΑ και πλέον αναμένεται η δημοπράτηση του έργου και η εγκατάσταση του εργολάβου για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και ένα μικρό Video όπως το κατέγραψε η κάμερα του Φιλιατρά News.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.