Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Παναγιώτης Κατσίβελας: "Το ξεκίνημα της Τριφυλίας δεν πρόκειται να ανακοπεί"


Δήλωση για την κατατεθείσα ένσταση εναντίον του από πολίτη των Γαργαλιάνων έκανε σήμερα ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας όπου ξεκαθαρίζει ότι η απόφαση του Τριφύλιου λαού που συμμετείχε στις εκλογές να εμπιστευθεί τον συνδυασμό "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε" ήταν ξεκάθαρη και αδιαμφισβήτητη.

Και κλείνει την δήλωση του λέγοντας ότ ι αποδέχεται και αυτήν την πρόκληση και οτι το ξεκίνημα της Τριυλίας δεν πρόκειται να ανακοπεί.

Αναλυτικά η δήλωση του νέου Δημάρχου Τριφυλίας αναφέρει:.....


Οι πολίτες της Τριφυλίας στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου αποφάσισαν ο τόπος μας να ακολουθήσει μια νέα πορεία και να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική ανάπτυξης ελπίδας και αισιοδοξίας και η εντολή τους στον συνδυασμό «Τριφυλία .Ξεκινάμε» και σε μένα προσωπικά είναι ισχυρή , ξεκάθαρη αλλά κυρίως αδιαμφισβήτητη.

Μετά τις αθλιότητες της προεκλογικής περιόδου, γίνεται η ύστατη προσπάθεια ,να ακυρωθεί η απόφαση του λαού μας , από αυτούς που αντιστρατεύονται αυτήν την νέα προοπτική της Τριφυλίας μας και μάλιστα χωρίς να έχουν το θάρρος και την παρρησία να βγουν από το σκοτάδι που ζουν και λειτουργούν.
Δέχομαι και αυτήν την πρόκληση.

Το ξεκίνημα της Τριφυλίας δεν πρόκειται να ανακοπεί.

Παναγιώτης Α. Κατσίβελας