Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ολοκληρώθηκε το αγροτικό συλλαλητήριο στoυς Γαργαλιάνους – Οι αγρότες ζητούν ένα δίκαιο φορολογικό νομοσχέδιο [εικόνες - βίντεο]

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών της Τριφυλίας στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων σήμερα 7 Μαρτίου 2014.

Και οι αγρότες της Τριφυλίας γιόρτασαν σήμερα την επέτειο του ξεσηκωμού των αγροτών στο Κιλελέρ…
Την απόσυρση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου ζητούν οι αγρότες.

Ενω διαμηνύουν ......

οτι ο αγώνας τους θα συνεχιστεί!

Με κύριο σύνθημα: «ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ & ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ», αγρότες από πάρα πολλές περιοχές της Τριφυλίας διατρανώνουν την απόφαση τους να αντισταθούν στην εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική που ξεκληρίζει τους ξωμάχους της γης.

Εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων της πόλης των Γαργαλιάνων και της Τριφυλίας βρέθηκαν στο πλευρό τους, ενώ ακουστηκαν και χαιρετισμοί από φορείς που επίσης συμπαραστέκονται στον δίκαιο αγώνα των αγροτών, την συμπαράστασή τους επίσης εξέφρασαν με σύντομες ομιλίες και οι υποψήφιοι για τον Δήμο Τριφυλίας, Ε. Ανδρινόπουλος, Τ. Κατσίβελας και Σ. Μπακούρος ενώ το παρόν έδωσαν και μέλη της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης.

Κλείνει ο πρώτος κύκλος των κινητοποιήσεων για τους αγρότες της Τριφυλίας μετά απο 35 μέρες, ενω ο αγώνας θα συνεχιστεί με αλλες μορφές κινητοποιησεων.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε και τις δηλώσεις που έκανε από τον χώρο του συλλαλητηρίου ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Ηλίας Μπουντουβάς.







Από το συνεργαζόμενο Gargalianoi On Line.