Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Φιλιατρά: Η ταλαιπωρία του κόσμου με τις διακοπές νερού συνεχίζεται. Τι λέει ο Παναγιώτης Τσίγγανος για το θέμα. [ VIDEO ]

Αηδία κοντεύει να καταντήσει το θεματάκι με τις σχεδόν καθημερινές διακοπές νερού που πραγματοποιούνται σε όλη την πόλη κάθε που θα υπάρχει βλάβη ή θα πρέπει να γίνονται συνδέσεις στον νέο αγωγό ύδρευσης που προσφάτως τοποθετήθηκε στο υπόλοιπο και τελευταίο τμήμα της πόλης.

Με αφορμή την χθεσινή διακοπή νερού -όπως έγινε και σήμερα- ρωτήσαμε.....

τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικής υπηρεσίας Παναγιώτη Τσίγγαννο για το μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση με τις διακοπές νερού, και αν αναμένεται να τελειώσει επιτέλους αυτό το θέμα κάποια στιγμή.

Ο κ Τσίγγανος είπε ότι μετά την πρόσφατη αλλαγή του αγωγού ύδρευσης ξεκίνησε η νέα εργολαβία για τις συνδέσεις των σπιτιών στο νέο δίκτυο.
Οι διακοπές αυτές είναι επιβεβλημένες να γίνουν καθώς όπου περνάει τώρα ο προσφάτως τοποθετημένος αγωγός, τα σπίτια παίρνουν νερό από το παλιό δίκτυο και σε αυτό δεν υπάρχουν κλειδιά απομόνωσης τμήματος.
Μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι συνδέσεις μέχρι και το τελευταίο σπίτι, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις γενικές διακοπές στην υδροδότηση.


6 σχόλια:

  1. και οχι μονο αυτο, τι δουλεια εχουν ολοι οι καδοι στην αμμουδια της Αγ. Κυριακης! διανομη σε σημεια! ακουει κανεις απο τους συμβουλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασχετο......η διακοπη εγινε για να αποκαταστησουν βλαβη εμπρος απο το σπιτι του Στυλιανου.....Τι φουμαρα ειναι αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο΄ποιος ψήφισε τακή να ξαναψιφήσει και να σκάσει.Αφού ρε γαλια πάλι τους ίδιους θα ψηφισετε γιατί νομίζετε οτι η ΝΔ είναι σαν την Εράνη και ότι και να γίνει πρέπει στην Τριφυλία να βγεί γαλάζιος και απ την Κυπαρισσια η τα Φιλιατρά. Λουστειτε τα και τουμπεκι.....και μην ξεχασετε να τους ξαναψηφισετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΥΡΟΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα τα λυσει ολα τα θεματα το διδυμο Που...ου Στα...ου
    στα φιλιατρα τι ζαλιζουτε τον κ τσιγκανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.