Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Έρχεται το τέλος του κόσμου;;;

Το τέλος του κόσμου θα έπρεπε -σύμφωνα με τις διάφορες θεωρίες- να έχει ήδη συμβεί. Όλοι οι προηγούμενοι κινδυνολόγοι, απέτυχαν. Απομένει να αποδειχθεί αν έχουν δίκιο οι Βίκινγκς που σύμφωνα με τη μυθολογία τους το τέλος έχει προδιαγραφεί για τις 22 Φεβρουαρίου του 2014!

Η μυθολογία των Βίκινγκ, που είναι και το θέμα της ταινίας Θορ, λέει ......

ότι οι θεοί θα αρχίσουν να μαλώνουν μεταξύ τους, ο ουρανός θα στάζει δηλητήριο και στον πιο παγωμένο χειμώνα ο κόσμος θα τελειώσει. Όπως ισχυρίζονται ήδη διατρέχουμε τον πιο παγωμένο χειμώνα-σίγουρα όχι στην Ελλάδα- οπότε το τέλος είναι κοντά.

Επίσης, όπως υποστηρίζουν οι μελετητές των Βίκινγκ, οι αρχαίοι πολεμιστές πίστευαν ότι οι θεοί θα αρχίσουν να εκσφενδονίζουν μαγικά σφυριά ο ένας στον άλλο στις 22 Φεβρουαρίου του 2014, καθώς ο Θορ, μπαμπάς του Οντίν, θα βρει φρικτό θάνατο όταν κατασπαραχθεί από έναν λύκο που είναι η κύρια αιτία για την έλευση του Αρμαγεδδώνα.

Η αρχή του τέλους του κόσμου θα ηχήσει από μία ιερή τρομπέτα πολέμου, σύμφωνα με τους μελετητές του σκανδιναβικού πολιτισμού. Η μυθολογία υποστηρίζει ότι ο θεός Heimdallr θα φυσήξει τον μαγικό Gjallerhorn για να προειδοποιήσει για την επερχόμενη αποκάλυψη, το Ragnarok, δηλαδή τον χαμό των θεών. Αυτό θα ειδοποιήσει τους γιους του Οντίν, όπως ο Θορ, στο πεδίο της μάχης.

Οι αρχαίοι Σουηδοί, Δανοί και Νορβηγοί θεωρούσαν ότι πρώτα θα έρθει ένας παγωμένος χειμώνας, έπειτα κάθε ηθική θα χαθεί και πόλεμοι θα ξεσπάσουν σε κάθε γωνιά του κόσμου. Οι λύκοι θα φάνε τον ήλιο και τη σελήνη και ο πατέρας των θεών, Οντίν, θα γίνει λεία στα δόντια ενός λύκου. Μετά τον χαμό του Οντίν, ο κόσμος θα βυθιστεί στη θάλασσα, αλλά μετά θα επανέλθει σαν μία νέα ουτοπία!

enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.