Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Καρατζαφέρης: “Είμαι έτοιμος να σκουπίσω σκάλες στο Μαξίμου”!!!

Την πρόθεσή του να συνεργαστεί με την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, στην περίπτωση που ο Πρωθυπουργός αποφάσιζε να αλλάξει πολιτική, και να αφήσει… στην άκρη το Μνημόνιο, αποκάλυψε στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Σαββατοκύριακο με Δράση”, με παρουσιαστή τον Σπύρο Μάλλη, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης.

“Είμαι έτοιμος να σκουπίσω σκάλες στο Μαξίμου, εφόσον αυτή η .......

πολιτική αλλάξει”, σημείωσε με έμφαση ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, και τη συντονισμένη επιχείρηση Δικαιοσύνης και Αστυνομίας για την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής.

“Αν προλάβεις τον καρκίνο στο πρώτο στάδιο μπορείς να τον σώσεις τον ασθενή. Έβλεπα να προσχωρούν στη Χρυσή Αυγή παιδιά της ΟΝΝΕΔ και έλεγα ότι πρέπει να τους σώσουμε. Γι’ αυτό τους είχα απευθύνει πρόσκληση να ενταχθούν στις τάξεις μας”, τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να ομολογήσει “mea culpa” και να αλλάξει πολιτική, καθώς εκτίμησε ότι σε διαφορετική περίπτωση οι Έλληνες πολίτες θα συνεχίσουν να αναζητούν πολιτική διέξοδο στα άκρα.

Υστεόγραφα

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.