Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Σενάρια πρόωρων εκλογών στις 27 Οκτωβρίου ή 3 Νοεμβρίου



Κι ενώ άπαντες θεωρούσαν ως βέβαιη την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά να επιμηκύνει όσο το δυνατόν περισσότερο τον βίο της τρικομματικής κυβέρνησής του, το "θερμό επεισόδιο" με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ εξ αφορμής του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, οδηγεί ορισμένους στο Μέγαρο Μαξίμου στην επανεξέταση των εκλογικών σεναρίων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», δύο πιθανές .........

ημερομηνίες για τη διεξαγωγή εκλογών είναι η 27η Οκτωβρίου και η 3η Νοεμβρίου και ο πρωθυπουργός «το σκέφτεται σοβαρά» όπως αναφέρει στην εφημερίδα άνθρωπος που συνομιλεί με τον πρωθυπουργό. Μάλιστα ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το καλοκαίρι για να καταστρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη στρατηγική του.

Τα πλεονεκτήματα του αιφνιδιασμού που έχει κατά νου ο πρωθυπουργός είναι καταρχήν το γεγονός ότι η ΝΔ υπερέχει στις δημοσκοπήσεις, ενώ την ίδια ώρα ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται ως ο πιο ικανός διαχειριστής της σημερινής πραγματικότητας.

Μάλιστα όσοι γνωρίζουν το πολιτικό DNA του πρωθυπουργού, εκτιμούν ότι όσο περνά ο χρόνος αυξάνονται οι πιθανότητες πρόωρων εκλογών. Για πρώτη φορά μάλιστα έχουν αρχίσει στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με την εφημερίδα, να μελετούν και το ημερολόγιο.

Opinion24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.