Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Φιλιατρά: Κλοπές χθές βράδυ σε σπίτι και μπακάλικο. [ VIDEO ]

Δυο κλοπές καταγράφηκαν χθες το απόγευμα και αργά το βράδυ στα Φιλιατρά από αγνώστους σε μπακάλικο και σπίτι στην Εθνική οδό Φιλιατρών Κυπαρισσίας στο ύψος του Χαλαζονίου.

Αναλυτικά:....


Κλοπή σε σπίτι Επιχειρηματία που βρίσκεται λίγο έξω από τα Φιλιατρά στην Εθνική Οδό Φιλιατρών - Κυπαρισσίας στο ύψος του Χαλαζονίου σημειώθηκε χθες το απόγευμα καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ άγνωστοι μπήκαν στην οικία Επιχειρηματία που διατηρεί μάντρα οικοδομικών υλικών στο Εξοχικό την ώρα που έλειπαν όλοι από το σπίτι και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά.
Όπως δήλωσε η σύζυγος του Επιχειρηματία το συμβάν έγινε σε περίπου από 20 λεπτά. Χθες το απόγευμα στις 19:50 επικοινώνησε από το σπίτι του μαζί της ο σύζυγος της για προσωπική υπόθεση.
Στις 20:20 επέστρεψε στο σπίτι διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί το παράθυρο που βρίσκεται δίπλα στην σκάλα και μπαίνοντας στο σαλόνι αντίκρισε ένα συρτάρι από ένα μικρό έπιπλο ανοικτό και χαρτιά πεσμένα κάτω.
Μπαίνοντας στην κρεβατοκάμαρα, έπαθε σοκ αντικρίζοντας τα πάντα ανακατεμένα και πεταμένα συρτάρια ανοικτά, και όλα επάνω στην κρεβατοκάμαρα και τα χρήματα που υπήρχαν σε συγκεκριμένο σημείο σημείο να λείπουν.
Αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγο της και του ανέφερε την κλοπή.

Αργά το βράδυ άγνωστος ή άγνωστοι καταφέρνοντας να σπάσουν και να αφαιρέσουν το τζάμι της εισόδου μπήκαν στο κατάστημα του κ. Σωτήρη Λύκου στα Φιλιατρά απέναντι από το Νέο λύκειο και αφαίρεσαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής όπου περιείχε περίπου 200 ευρώ χωρίς να προλάβουν να κλέψουν κάτι επιπλέον λόγω του συναγερμού.
Όπως μας είπε ο κ. Λύκος το κατάστημα δεν διέθετε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κάτι το οποίο σκέφτεται να κάνει άμεσα.




8 σχόλια:

  1. ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ..........,Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.
    ΒΟΥΤΑΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο διαολο να πανε συμφωνουμε,μην πεφτετε στην παγιδα ομως της Χ.αυγης.Εχουν καταλαβει οτι εχουμε φτασει ως εδω με τους λαθρομεταναστες και χτιζουν πανω σε αυτο.Μια συμορια ειναι που δεν κανει τιποτα ουτε αυτοι μονο να ξυλοφορτωνουν κανα κακομοιρη για το θεαθηναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
    ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ?
    ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΔ?
    ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΑ?
    ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ?
    ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΙ?
    ΔΩΣΕ ΕΣΥ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ 10.45 ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ.ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ.ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΛΥΣΗ;ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 2ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ 8ΕΚ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Αθηνα κυκλοφορει μια βρωμα οτι οι χρυσαυγιτες τα παιρνουν απο τους πακιστανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ...ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 7-40

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.