Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 18 Μαρτίου έως 24 Μαρτίου 2013 εφημερεύει το φαρμακείο:

Χριστίνα Μπίμπα

Tηλ: 2761 0 32 651
Κιν. 697 - 71 33 964

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.



6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ!ΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΧΤΕΣ, ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΟΛΟΙ, ΓΥΡΙΣΑΜΕ 2-3 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνω Πάνω στην δεξιά στήλη του Φιλιατρά News Υπάρχει το εφημερεύον φαρμακείο της Εβδομάδας. Μια ματιά να ρίχαντε θα αποφεύγατε την όποια ταλαιπωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ.ΗΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ.ΕΑΝ ΕΨΑΧΝΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο εφόσον ήσουν εκτός σπιτιού. Κι εγώ στην θέση σου την παλιά κλασική συνταγή θα ακολουθούσα.
    Ειλικρινά λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου.
    Ευτυχώς στα Φιλιατρά οι εφημερίες είναι εβδομαδιαίες και όχι ημερήσιες. Οπότε αν κάθε δευτέρα πρωί δεις σε δημοσίευση καλη ωρα όπως τώρα ποιο φαρμακείο εφημερεύει για ολη την εβδομάδα τότε δεν είναι δύσκολο να το έχεις πρόχειρο στο μυαλό σου.

    Αλλα μου έδωσες και μια καλή ιδέα. θα την συζητήσω με τον συνεργάτη μας και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάτι ακόμα
    Η θέση που έχουμε το Φαρμακείο που εφημερεύει δεν είναι τυχαία. Είναι πολύ ψηλά (πρώτη πρώτη δεξιά) για να πέφτει το μάτι του οποιουδήποτε αναγνώστη κατευθείαν εκεί. Είναι ότι πιο άμεση πληροφορία μπορεί να υπάρχει.

    Πάντως την ιδέα που σκέφτηκα με αφορμή αυτό που πέρασες θα την κουβεντιάσω και ελπίζω να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΙΟΥΖ ΚΟΙΤΑΩ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΠΟΥ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.