Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας μαζεύει το λάδι του……

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας ράβδισαν τις ελιές που έχει στην ιδιοκτησία του το Νοσοκομείο. Για τρίτη χρονιά οι ασθενείς θα γευτούν λάδι αρίστης ποιότητας. Χρόνια τώρα το Νοσοκομείο αποκόμιζε ελάχιστη ποσότητα αφού η εκμετάλλευση του ελαιοπεριβόλου είχε ανατεθεί σε τρίτους.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει τις ..........

ευχαριστίες της και συγχαίρει του κυρίους Αγγελινά Ιωάννη, Κουσελά Νικόλαο, Θεοδωρόπουλο Παναγιώτη και Κίζηλη Αντώνιο γιατί με δική τους πρωτοβουλία εργάστηκαν εθελοντικά και πέραν του ωραρίου τους γι’ αυτό το σκοπό.
Ευχαριστούμε επίσης και τους κυρίους Μπακούρο Σωτήριο, Μπακούρο Γεώργιο ελαιοτριβείς, αφού με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να συνδράμουν το Νοσοκομείο (χωρίς να εισπράξουν τα νόμιμα δικαιώματά τους) στην παραγωγή του ελαιολάδου.
Σημειώνεται ότι τα προηγούμενα χρόνια η ποσότητα που παραλάμβανε το Νοσοκομείο ήταν 100kg το χρόνο ενώ φέτος θα ξεπεράσουμε τα 1.000kg !


Πάνος Ι. Μπόζος
Αναπληρωτής Διοικητής
Γ.Ν. – Κ.Υ. Κυπαρισσίας

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. ΜΙΖΑ Ο ΜΠΟΖΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως να το πουλησουν κ να παρουν κανενα υλικο που μας στελνουν να αγοραζουμε γαζες κ επιδεσμους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε να μην μπορεσει να αναγνωρίσει ενας καλό στον διπλανο του, τι κακο ειναι αυτό ρε παιδί μου, τι άνθρωποι είμαστε...Μπράβο ρε σεις στο νοσοκομείο , καλό ήταν το συγκεκριμένο, συνεχίστε με τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΜΠΟΖΟ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.