Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Λαφαζάνης:«Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»

Την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας έχει ξεκινήσει μια ανένδοτη πορεία και περιοδεύει σε όλη τη χώρα προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την πτώση της κυβέρνησης και τη διενέργεια εκλογών προκειμένου,όπως πιστεύει, ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει πρώτο κόμμα και ο ίδιος πρωθυπουργός, ο κ. Λαφαζάνης είπε μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1: .............

«Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε». Η δήλωση αυτή έχει ήδη προκαλέσει συναγερμό στο επιτελείο του κ. Τσίπρα, στην Κουμουνδούρου, καθώς ορισμένοι εκτιμούν ότι μόνον τυχαία δεν είναι. Πιστεύουν ότι εντάσσεται στον ακήρυκτο πόλεμο που σοβεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ από όσους είναι αντίθετοι στην προσπάθεια του κ. Τσίπρα να τον μετεξελίξει σε ένα ενιαίο κόμμα μέσα από το συνέδριο που θα γίνει σε λίγους μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαφαζάνης ως επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος αντιτάσσεται σε αυτή την κορυφαία επιλογή. Επίσης είναι γνωστή η εσωτερική διαπάλη στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ και οι διαφωνίες του κ. Λαφαζάνη και ομάδας στελεχών για την στάση του κ. Τσίπρα απέναντι στην Ευρώπη.

Τον κατηγορούν, μεταξύ άλλων, ότι μετά τις εκλογές δεν δείχνει το ίδιο αντιευρωπαϊκό πνεύμα και του καταλογίζουν ότι όσο πλησιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία τόσο στρογγυλεύει την πρακτική και τη ρητορική του.

i-reportergr.com

ΣΧΟΛΙΟ
ΕΔΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ OTI ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΘΗΚΕ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ


2 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΠΕ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ …ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. ΔΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΝΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλώς αναδιπλώθηκε. Αυτό είπε πάρα πολύ καθαρά στον Παπαδάκη και αυτό γράφεται παντού!
    Και είναι η αλήθεια.
    Φαίνεται ότι του έβαλαν χέρι από το κόμμα και τώρα μας πουλάει παραμυθάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.