Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16 Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Τίποτα σημαντικό η συνέντευξ Καλογιάννη για το δρόμο

Δεν «κόμισε γλαύκα ες Αθήνας» ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης,..............

Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Στ. Καλογιάννης, κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα αναφορικά με το δρόμο Παραδείσια – Τσακώνα. Κι αυτό, γιατί δεν είπε κάτι περισσότερο από όσα είναι ήδη γνωστά σχετικά με την πορεία αυτού του πολύπαθου έργου.

Επανέλαβε όσα έχουν συμβεί και είναι γνωστά (απόρριψη της συμπληρωματικής σύμβασης για το τμήμα της παράκαμψης στο ύψος της γέφυρας Τ4 από το Ε΄ Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, και την προετοιμασία του υπουργείου για κατάθεση αίτησης ανάκλησης της συγκεκριμένης απόφασης, που θα συζητηθεί στις 30 Νοεμβρίου), τα οποία είχε διατυπώσει προχθές σε δηλώσεις του ο διευθυντής της ΕΥΔΕ Πελοποννήσου Ι. Καρνέσης.

Πάντως, εξέφρασε την άποψη ότι η έγκριση της σύμβασης θα υπαγορευθεί από σοβαρότατους λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΜΙΣΟΛΟΓΑ για την Τσακώνα από τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών Στ. Καλογιάννη που… κουβάλησε χθες δημοσιογράφους στην Αθήνα για να μην πει τελικά ΤΙΠΟΤΑ!!!
Η μόνη είδηση είναι ότι η νέα συνεδρίαση του Ε.Ε. θα γίνει υπό την προεδρία του προέδρου Γιάννη Καραβοκύρη στις 29 Νοεμβρίου.
ΑΥΤΟ είναι το πρώτο θέμα σήμερα στη «ΦΩΝΗ» με όλες τις εξελίξεις για το δρόμο «γεφύρι της Τσακώνας» που όλο παραδίδεται και όλο κλειστός (με λουκέτα) παραμένει!
Στην πρώτη σελίδα της «Φ» διαβάζουμε:
• ΣΥΣΚΕΨΗ στην Περιφέρεια για τις πρωτοποριακές δράσεις στην Πελοπόννησο, με τον Τατούλη να ζητεί για πολλοστή φορά την ευθύνη αυτοδιαχείρισης όλου του προγράμματος της Περιφέρειας.
• ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ του ΠΟΠ για την ελιά στις όμορες περιοχές της Πελοποννήσου προκρίνει και το υπουργείο. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνεται η διαδικασία για την επέκταση του ΠΟΠ Καλαμάτα για το ελαιόλαδο σ’ όλη τη Μεσσηνία.
• ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Αθαν. Τσαυτάρη και τον αναπληρωτή υπουργό Μαξ.
Χαρακόπουλο συναντήθηκε ο δήμαρχος Μεσσήνης Στ. Αναστασόπουλος.
• ΜΕ 800 νεοσύλλεκτους ξεκινάει τον Ιανουάριο το στρατόπεδο στην Καλαμάτα ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.
• ΑΡΧΙΣΕ η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το ’13, χωρίς αυτοκόλλητο σήμα.
• ΣΥΣΚΕΨΗ στην Περιφέρεια για την έγκαιρη έναρξη του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών τη νέα χρονιά.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.