Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Πήγε να δέσει με σπάγκο 196 χασισόδεντρα και τον… έδεσαν

Έφταναν σε ύψος τα 3,5 μέτρα!!

Την πρώτη μεγάλη χασισοφυτεία της χρονιάς ξερίζωσε αργά το απόγευμα της Δευτέρας το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας στην περιοχή του Ανδρομονάστηρου του Δήμου Μεσσήνης.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 54χρονο να καλλιεργεί σε δασώδη περιοχή 196 δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη, τα οποία έφταναν σε ύψος ακόμα και τα 3,5 μέτρα!
Ο 54χρονος έχει απασχολήσει και παλαιότερα τις............

αστυνομικές αρχές με ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί να έχει στην κατοχή του περίπου 7 κιλά χασίς.

Ήθελε να τα «δέσει»

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε δασώδη περιοχή του Ανδρομονάστηρου μια φυτεία με 196 δενδρύλλια κάνναβης. Αμέσως την έθεσαν σε συνεχή και διακριτική παρακολούθηση και χθες το απόγευμα, κατά τις 5.30, είδαν τον 54χρονο να μπαίνει. Κρατούσε στα χέρια του κουβάρια σπάγκους, καθώς λόγω των ανέμων ήθελε να δέσει, κυρίως, τα ψηλά φυτά, προκειμένου να μην τα σπάσει ο δυνατός αέρας.
Την ώρα που μπήκε στη φυτεία και ξεκίνησε να περιποιείται τα φυτά, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Από την έρευνα που ακολούθησε βρήκαν ότι καλλιεργούσε 196 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 3,5 περίπου μέτρα το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Στο σπίτι του 54χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα χασίς 2,2 γραμμαρίων.
Ο 54χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Θάρρος

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Φοβερή Δουλεία, το πρόβλημα της Ελλάδος είναι το Τσιγαράκι, χιλίαδες φορες καλύτερο απο το αλκοολ. Ακόμα και το χασίσι εισαγωγή θελόυν να το κάνουμε απο Αλβανία και τώρα με τους μαύρους που έχουμε γεμίσει και απο αφρική.
    Καμμία άλλη δουλεία δεν έχει η Αστυνομία να αφήσει τον κόσμακι στα βασανά του να πίνει κανά τσιγάρο να χαλαρώνει.
    Αυτός θα φάει για 196 δένδρα καμμία πενταετία και τα λαμόγια που εχουν φάει 196 δυσεκκατομύρια κυκλοφορούν με γραβάτες και το παίζουν σωτήρες. ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.