Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αυτοψία για τα έργα στο Μάραθο πριν το καλοκαίρι..

Πραγματοποιήθηκε χθες αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά στις εργασίες που έχουν ξεκινήσει να εκτελούνται στο λιμάνι του Μαράθου, από πλωτό γερανό, για την αποκατάσταση του προσήνεμου μώλου, ο οποίος έχει καταστραφεί από θαλασσοταραχή.

Ο κ. Αλευράς τόνισε ότι η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε ..........

σ’ ένα πάγιο αίτημα των αλιέων, που εκκρεμεί εδώ και αρκετά χρόνια, με την αποκατάσταση και εκβάθυνση του λιμανιού, ώστε τα σκάφη των αλιέων να προστατεύονται κατά την είσοδο και έξοδο από το λιμάνι.

Τέλος, ανέφερε ότι ο πλωτός γερανός θα συνεχίσει να εκτελεί εργασίες σε περιοχές του Νομού όπου έχουν παρουσιαστεί ανάλογα προβλήματα, όπως στον Άγιο Ανδρέα και στο Πεταλίδι.

9 σχόλια:

  1. καλα το s του λαγκουβαρδου δεν το ειδε λογια λογια λογια ποτε θα αρχισει το εργο????στα χναρια του δρακου και εσεις δεν πειραζει ο κοσμος πλεον ΒΛΑΙΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ......νομιζω οτι η φωτο, ειναι απο την Αγια Κυριακη παντως.....μαλλον σταματησε για ουζο στου Φουρτουνη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΛ-ΑΙ-ΠΕΙ;;;;;; ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρε παιδια πειτε και σε μας που ειστε μακρια τι παιχτηκε με τον παπα-ευαγγελο(ετσι δεν τον λενε?) της ενοριας του αγιου χαραλαμπους.Καλα ειναι περιπτωση ο ανθρωπος,τι εκανε παλι?? βρε σεις δεν μαζευετε υπογραφες να τον στειλετε απο εκει που ηρθε? αν και ειμαι της ενοριας του απο φετος το πασχα αποφασισα να αλλαξω εκκλησια,την εχει δει jeronimo ο τυπος!Παπα-Σακη ο ανθρωπος δεν ειναι φιλιατρινος μην το ξεχνας!βλεπει τον κοσμο οχι σαν ποιμνιο μεταφορικα ,αλλα και κυριολεκτικα,αντε γιατι πολυ τον ανεκτηκαμε!( παιδια συγνωμη αλλα για το ασχετο σχολιο οσον αναφορα το θεμα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσυ που μιλας ειρωνικα για το ορθογραφικο λαθος τι παρηστανεις το πτυχιουχο ανεργο αντε σοβαρεψου κοιτα το δασος που ειναι το προβλημα και οχι το δεντρο που ειναι το λαθος, εκτος και αν στην ζωη σου δεν εχεις πληρωσει ποτε φορο χαρατσι φπα κ.τ.λ οποτε δεν σε νοιζει που πανε τα λεφτα σου και αν γινονται εργα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΔΕΡΦΕ,ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΩΣ ΚΛΠ.ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΖΗΤΗΣΗ.ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ Ε ΚΑΙ;ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΣ Ε ΚΑΙ;ΑΛΛΑΞΕΣ ΕΝΟΡΙΑ;ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ.ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ? ΑΔΕΛΦΕ! ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΕ,ΜΑΧΗΤΗ ΑΔΕΛΦΕ!!!ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΝΤ.
    ΑΛΕΥΡΑΣ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΘΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε αυτό με το ΔΝΤ έχει ενδιαφέρον η σκοπιά που το βλέπεις.Η παραπάνω είδηση όμως έλεγε ο γερανός πήγε οχι θα. Σε τοπικές εφημερίδες διάβασα οτι το είχαν ζητήσει οι ψαράδες 13 χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.