Σάββατο, 14 Απριλίου 2012

Μεγάλη ξεφτίλα για τον ΑΟ Κυπαρισσίας. Κατέθεσαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του παίκτη της Εράνης Δημήτρη Μικελάτου!!!!! [ VIDEO ]

Δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτα στην Κυπαρισσία την ήττα τους και φυσικά την απώλεια του Κυπέλλου Μεσσηνίας από την πολυνίκη του θεσμού Εράνη Φιλιατρών.
Έχουν σκάσει, έχουν τουμπανιαστεί, έχουν πέσει στα πατώματα και δεν λένε να συνέλθουν από την ήττα στην Κυπαρισσία.

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ (άραγε και ο .............

προπονητής της μαζί;;;;) κατέθεσαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Εράνης Δημήτρη Μικελάτου με το σκεπτικό ότι στον αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού Γυθείου με την Εράνη Φιλιατρών ο Μικελάτος είχε αποβληθεί από τον αγώνα και εφόσον ήταν τιμωρημένος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής και ζητούν την αφαίρεση του Κυπέλλου από την Εράνη.

Για τη ώρα διοικούντες του ΑΟ Κυπαρισσίας δείτε πως είναι μια κυπελλούχος ομάδα και συνεχίζουμε πιο κάτω το κράξιμο προς εσάς.Στην Εράνη πάλι η είδηση αυτή ακούστηκε σαν ανέκδοτο και όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης γέλασαν τόσο πολύ με την ενέργεια του ΑΟ Κυπαρισσίας αφού ως εμπειρότατη ομάδα ξέρουν απ έξω και ανακατωτά τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου και γνωρίζουν ότι άλλοι κανονισμοί ισχύουν για το Πρωτάθλημα και άλλοι για το Κύπελλο. Σε αντίθεση με τους Κυπαρίσσιους που έχουν μαύρα μεσάνυχτα από κανονισμούς...
Συγκεκριμένα. Ο Δημήτρης Μικελάτος είχε αποβληθεί με δυο κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον ολυμπιακό Γυθείου στο Γύθειο. Οι κανονισμοί λένε ξεκάθαρα ότι η ποινή της αγωνιστικής εκτίεται ΜΟΝΟ στην ίδια διοργάνωση, ενω στο κύπελλο μπορεί να εχει κανονική συμμετοχή.
Το ίδιο είχε γίνει και με τον Ηλία Ντινιώτη όπου σε άλλον αγώνα πρωταθλήματος είχε τιμωρηθεί και ενώ ήταν τιμωρημένος για το πρωτάθλημα, στο Κύπελλο με τον Πάμισσο Μεσσήνης συμμετείχε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για πολλά γέλια αλλά και για πολύ κράξιμο οι Διοικούντες του ΑΟ Κυπαρισσίας. ΧΩΡΙΣ να ξέρουν τι τους γίνεται και έχοντας μαύρα μεσάνυχτα από κανονισμούς βρήκαν αυτή την "παρατυπία" (κατα το μυαλό τους παρατυπία) και υπέβαλλαν ένσταση κατά της Εράνης. Γελάει ακόμα και το λιμάνι της Κυπαρισσίας με τα χάλια τους και την ασχετοσύνη τους!!!!!
ΡΕ άσχετοι, ρε ανίδεοι, έχετε έναν προπονητή που τουλάχιστον από τα χρόνια που είχε στην Εράνη θα έπρεπε να ξέρει τους κανονισμούς απ έξω και ανακατωτά. Δεν σας συμβούλεψε πριν κάνετε την πατάτα;
Βρε άσχετοι, να δεχτούμε ότι εσείς έχετε μαύρα μεσάνυχτα, ο Παναγόπουλος πως σας άφησε να καταθέσετε αίτηση και σε λίγο με την απόφαση που θα είναι αθωωτική για την Εράνη να ξεφτιλιστείτε; Τον ρωτήσατε ή κάνατε του κεφαλιού σας;
Εκτός και αν το μίσος σας και το κόμπλεξ που έχετε εναντίον της Εράνης ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ για το ότι δεν καταφέρατε να πάρετε το κύπελλο (με τι φόντα άλλωστε να το πάρετε;;;) σας τύφλωσε τόσο που ξεχάσατε να ρωτήσετε τον προπονητή σας ή έστω να ανοίξετε τα μάτια σας να διαβάσετε κανέναν κανονισμό για να αποφύγετε την ξεφτίλα.

θυμίστε πότε πήγε για τελευταία φορά ο ΑΟΚ τελικό Κυπέλλου;;;; Πρίν 24 χρόνια;;; Σε άλλα 24 χρόνια θα ξαναδείτε τελικό.
Πάρτε το χαμπάρι. Το αφεντικό στην Τριφυλία ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.
Αυτό το όνομα θα σας είναι για πάντα εφιάλτης σας. Θα το βλέπετε πάντα πάνω από εσάς και θα σκάτε από το κακό σας, γιατί ΕΡΑΝΗ δεν θα γίνετε ΠΟΤΕ.
Δεν πειράζει. Με τα καμώματα σας δώσατε σε εμάς τροφή να σας κράξουμε. Και το ακόμα μεγαλύτερο κράξιμο θα το φάτε μόλις βγει το ταμπάνι ότι όλα έγιναν κανονικά.
Ετοιμαστείτε......
Έρχεται κι άλλο κράξιμο αιώνιοι Loosers από την Εράνη.

Και κοιτάξτε να φτιάξετε μια περίφραξη της προκοπής στο υποτυπώδες γήπεδο σας (ο θεός να το κάνει γήπεδο αυτό το πράγμα) γιατί τα δήθεν κάγκελα που έχετε μπροστά από τις τρισάθλιες κερκίδες σας με το που τα ακουμπήσεις πέφτουν και υπάρχει κίνδυνος να σκοτωθεί ποδοσφαιριστής.
Ευτυχώς που από την πτώση της περίφραξης δεν κάρφωσαν στο κεφάλι τα κάγκελα σας κανέναν παίκτη της ομάδας μας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Μου θέλατε και κύπελλο τρομάρα σας ......

Αλήθεια. ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ δίνεται αδειοδότηση σε ενα γήπεδο που μόνο πλαστικό τάπητα έχει και τίποτε άλλο;
Ουτε τουαλέτες. Τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας είναι ένα κοντέϊνερ. Χωρίς ντουζιέρες χωρίς τίποτα.
Οι κερκίδες (ο θεός να τις κάνει) δεν έχουν πλαστικά καθισματάκια.

Η περίφραξη στο γήπεδο τους (τα κάγκελα μπροστά από τις κερκίδες δηλαδή) είναι ετοιμόρροπα και με το που τα ακουμπάς πέφτουν. Τα σίδερα στο πάνω μέρος είναι στραβωμένα επάνω σαν πιρούνες επικίνδυνα να καρφώσουν στο κεφάλι άνθρωπο.
Παρ' όλα αυτά πως παίρνει αδειοδότηση το τρισάθλιο γήπεδο της Κυπαρισσίας;
Μήπως με καμιά επιταγούλα "εμού του ιδιου" όπως γίνεται και με την μπλέ σημαία για την δήθεν καθαρή θάλασσα του Αϊ λαγούδη;
Πραγματικούς ελέγχους κάνουν για να δουν την καταλληλότητα του γηπέδου και να το αδειοδοτήσουν;

Κύριε πρόρεδρε της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδη Σταθόπουλε πως επέτρεψες να διεξαχθεί ένας τέτοιος τελικός στο ακατάλληλο γήπεδο της Κυπαρισσίας;
Είστε ενήμερος για τις υποδομές του γηπέδου; ή σας έχουν πουλήσει παραμύθια ότι διαθέτουν άρτιο γήπεδο;
Ήσασταν στο γήπεδο και είδατε τα χάλια με τα κάγκελα. Προφανώς θα ενημερωθήκατε για την έλλειψη σε ντουζιέρες στα αποδυτήρια των Φιλοξενουμένων.
ΠΩΣ επιτρέψατε την διεξαγωγή του Τελικού στην Κυπαρισσία και όχι στα Φιλιατρά που έχουν κατα πολύ καλύτερες γηπεδικές εγκαταστάσεις;

Αν δεν είδατε τα χάλια με τα κάγκελα που έπεφταν χωρίς πίεση δείτε τα στο Video πιο κάτω και καμαρώστε γηπεδικές εγκαταστάσεις της Κυπαρισσίας.
Κ. Σταθόπουλε δείτε μόνος σας τα χάλια του γηπέδου της Κυπαρισσίας με την μηδενική ασφάλεια. Πηγαίνετε το Video στο 15:30 λεπτό και δείτε τα χάλια.9 σχόλια:

 1. ''Βουηξε'' το πανελληνιο με τη διαιτησια Μπλανα στον τελικο.

  Ντορος εχει γινει ηδη σε ολο το πανελληνιο με τις αποφασεις του διαιτητη Μπλανα στον τελικο κυπελου Μεσσηνιας αναμεσα στον Α.Ο.Κυπαρισσιας και την Ερανη Φιλιατρων.

  Πιο συγκεκριμενα η πολυ γνωστη αθλητικη ιστοσελιδα www.sportygossip.com δημοσιευει το βιντεο του Kyparissia News Blog και σχολιαζει αρνητικα την κακη διαιτησια.

  Αναλυτικοτερα η ιστοσελιδα γραφει:

  ''Σοκ απόφαση σε Τελικό Κυπέλλου τοπικού: Έδωσε ανύπαρκτο οφσάιντ αντί για καθαρό πέναλτι!!
  Ακόμα και σε τόσο χαμηλές κατηγορίες μπορεί να δει κανείς να αδικούνται κατάφωρα οι ομάδες. Ο τελικός Κυπέλλου Μεσσηνίας ανάμεσα σε ΑΟΚ και Εράνη Φιλιατρών επισκιάστηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή Μπλάνα, ο οποίος δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτι για χέρι υπερ των πρώτων μέσα στην περιοχή. Μάλιστα το πιο απίστευτο είναι ότι έδωσε οφσάιντ αντ' αυτού(δεν υπήρχε) προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες στο παιχνίδι. Το τρόπαιο το πήραν τελικά στην διαδικασία των πέναλτι τα Φιλιατρά, μετά το ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση. Οι Κυπαρισσιώτες δεν μπορούσαν να μην πιστέψουν την αδικία που υπέστησαν. Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε την επίμαχη φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες.

  Υ.Γ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μιλάτε για πέναλτι;;;;;;;
  Γιατι δεν μας λες ότι έπαιξε ο Μπλάνας την Κυπαρισσία 70-30;
  Και μια διόρθωση. ο Αγωνας ηταν ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών - ΑΟ Κυπαρισσίας. Κοίτα το εισητήριο σου για να πειστείς.
  Μια ζωή οι Κυπαρισσιώτες θα είστε κομπλεξικοί με την Εράνη και τα Φιλιατρά.
  θα σας περάσει. Σε 24 χρόνια πάλι τελικό Κυπέλλου Μεσσηνίας.
  Να συγχωράτε τον Κουτσουρέ που έχασε το πέναλτι. Αλλιώς θα το ράβατε μια και καλή απο πολύ νωρίς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κυπαρισσιοι το φυσατε και δεν κρυωνει..πολυ λυπαμαι αλλα εχετε ομαδα looser.γιατι οπως εγινε το ματς πετυχατε την ΕΡΑΝΗ στην χειροτερη της φετινη εμφανιση και εσεις με την καλυτερη σας εμφανιση ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΛΑΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΡΩΧΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ και παλι δεν ησασταν αρκετοι να μας κερδισετε...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΚΟΛΠΑ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΡΑΝΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΗΣΥΧΙΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥΣ....

  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  2:27 ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!

  Και με αφορμή αυτό θυμήθηκα ένα σκέτς των ΑΜΑΝ με το μπιφτέκι.
  Το σκασμένο ξυπνά στα μαάρα χαράματα την μαν του και θέλει επιτακτικά μπιφτέκι.
  Αφου με τα χίλια ζόρια η μάνα του του φτιάχνει μπιφτέκι της ζητά επιτακτικά να φάει το μισό.
  Με τα πολλά η μάνα τρώει το μισό.
  Ελα που το σκασμένο θέλει και τον πατέρα του να φάει...
  Ξυπνάει ο πατέρας και του ζητά να φάει επιτακτικά και το άλλο μισό.
  Με τα πολλά τρώει ο πατέρας το άλλο μισό και μετα το σκασμένο λεει:
  Μου φάγαν το μπιφτέκι μου.....

  Στην ατάκα αυτή αντικατέστησε το μπιφτέκι με το κύπελλο.
  Μου πήρανε το κύπελλο... ΟΥΑ ΟΥΑ....
  Το σκέτς των Αμάν....
  http://www.youtube.com/watch?v=dhY9-d0L8Wo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://kyparissia-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_8118.html ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΗΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Χαλαρωστε λιγο ρε παιδια(και οι μεν και οι δεν)ενας αγωνας ηταν πωπωπωπω ουτε το κυπριακο ετσι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. εγω με την ομαδα μου τουλαχιστον δεν παω σε ξενα γηπεδα και τα καιω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δεν κάηκε κανένα γήπεδο. πιο πολύ κινδύνευσαν παίκτες και θεατές από τα κάγεκλα σας που πέφτουν με το που θα τα ακουμπήσεις.
  Το γήπεδο της Κυπαρισσίας (ο θεός να το κάνει) είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.