Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Την Πέμπτη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, η κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου

Την Πέμπτη 19 Απριλίου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Κέντρο Υποδοχής Αλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων (ΚΥΑΔΑ).

Η ανακοίνωση της οικογένειάς του Δημήτρη Μητροπάνου αναφέρει: .......

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου θα γίνει τη Πέμπτη 19 Απριλίου στις 14:00 από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Από τις 10:00 το πρωί η σωρός του θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου για τον τελευταίο αποχαιρετισμό από όλους εκείνους που τον αγάπησαν.

Η οικογένεια του Δημήτρη Μητροπάνου, πενθώντας τον λατρεμένο σύζυγο, πατέρα, αδελφό, παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Κέντρο Υποδοχής Αλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων (ΚΥΑΔΑ) – λογαριασμός 064/48000015 Εθνική Τράπεζα - για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή».

iehmerida

2 σχόλια:

  1. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ,ΑΘΑΝΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟ ΤΩΝ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΡΟΝΤΩΝ. ΗΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΤΗΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΗΛΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ, ΣΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΤΡΑΓΟΥΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.