Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Δείτε ποιοί μας κυβερνάνε... Ρόμπα έκανε τον Παπακωνσταντίνου ο καθηγητής Γ. Κοντογιώργης

Μεγάλη ξεφτίλα για τον πρωην Υπουργό οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου τον γνωστό ξερόλα του ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε με την πολιτική του την Ελλάδα.
Τον περιέλαβε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο Καθηγητής Πολιτικής επιστήμης Γ. Κοντογιώργης και τον έκανε στην κυριολεξία ρόμπα Ξεκούμπωτη.

Σε ελάχιστα λεπτά τον αποδόμησε, απέδειξε ..........

ότι είναι άσχετος, εντελώς αδιάβαστος στα θέματα που χειρίστηκε.
Η Φράση "τον έκανε ρόμπα ξεκούμπωτη" ίσως είναι λίγη για να εκφράσει την βαριά ήττα του ξερόλα Υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Τον ξεφτίλησε στην κυριολεξία ο καθηγητής.

Ρε ποιοί μας κυβερνάνε......

Το Video μας το υπέδειξε αναγνώστης μας και τον ευχαριστούμε.

Δείτε το Video



7 σχόλια:

  1. Το πόσο το χάρηκα δεν λέγεται!!!!!!
    Υποθήκευσε τη γενιά μας και τις επόμενες τρομοκρατώντας μας με εκβιαστικά διλλήματα και νόμιζε πως θα συμπεριφερόμασταν ως αμοιβάδες, οι πολίτες αυτής της χώρας.
    Ο πανικός του Παπακωνσταντίνου δεν κρύβεται πάντως.
    Καιρός ήταν να τον αποστομώσει κάποιος τον αλλαζονικό αυτό τύπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Παπαδάκη θέλουμε κι άλλη εκπομπή με τον καθηγητή κ. Κοντογιώργη και απέναντι του αυτή την φορά τον πρώην Υφυπουργό οικονομικών Δημήτρη Κουσελά. Να μας απαντήσει επιτελους με αλήθεια. Είχε στα χέρια του λίστα με μεγαλοοφειλέτες ή δεν είχε? Και Αν είχε ποιοί τον πίεσαν να βγεί και να ανασκευάσει τις δηλώσεις του για την περιβόητη λίστα (η οποία αποδείχτηκε ότι τελικώς υπήρχε) Και εφόσον υπήρχε γιατι δεν ξεκίνησε ο πρώην Υφυπουργός διαδικασίες να μαζέψει τα χρωστούμενα από αυτούς;

    Επιτέλους πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο με αυτούς που μας οδήγησαν στο μνημόνιο και την εξαθλίωση της Ελλάδας.
    Μακάρι όλοι οι δημοσιογράφοι να ήταν σαν τον Κοντογιώργη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα του εκανε του λαμογιου,θελουν πολυ ξυλο ολοι οι πολιτικοι και κρεμασμα στη μεση του συνταγματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν λειτουργήσει η δικαιοσύνη και δεν αλλάξει η αμαρτωλή Δημόσια διοίκηση, δεν θα δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον εσείς που γράφετε τα πάρα πάνω θα είστε πολύ νεαροί και δεν έχετε ζήση κάποιες άλλες εποχές τότε που κάποιοι άλλοι έφτιαξαν συμμορία που μας έβαλε στο γύψο επειδή και εκείνη την εποχή υπήρξαν Κοντοαπαυτοί που αμφισβητούσαν τον κοινοβουλευτισμό και δώσανε λαβές.
    Αν χαϊδεύουν τα αυτιά σας τέτοιες εκφράσεις πηγαίνετε με αυτούς τις λένε, ηδονιστείτε, ο εν λόγω ξέχασε ότι έχει υπηρετήσει αυτή «την συμμορία των τριακοσίων ανθρώπων.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την ξεφτίλα που έφαγε την άξιζε ο Παπακωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κοινοβουλευτισμός δεν κινδυνεύει από κοντοαποτέτοιους, αλλά από εκείνους που τον υπηρετούν με όρους cosa nostra αγαπητέ 12.33.
    Τι να κάνουμε;
    Η πολιτική επιστήμη, ελέγχει, αξιολογεί, παρατηρεί δίχως να προάγει τον βαρβαρικό λόγο αλλά και δίχως να χαρίζεται, σε αλλαζονικές συμπεριφορές δημίων της πολιτικής ζωής.
    Ενοχλεί ο έλεγχος, αλλά ευτυχώς υπάρχει και είναι ανεξάρτητος από επιρροές και χρήματα, υπηρετεί την επιστημονική του συνείδηση ο ...κοντοαποτέτοιος και ορθώς πράττει!

    Υ.Γ. Σε άλλη εκπομπή του Παπαδάκη, έμαθα ότι η κόρη ενός πρώην πρύτανη, κορυφαίου πολιτικού επιστήμονα, είναι 27 χρονών και εργάζεται δωρεάν σε 3 δουλείες για να αποκτήσει εμπειρία.
    Φαίνεται πως ο ...κοντοαποτέτοιος της δίδαξε ως έπρεπε την έννοια του νεποτισμού και της διαφθοράς και τώρα τον κατακρίνετε ελαφρά τη καρδία, επειδή ενόχλησε το σύστημα.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.