Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η συνέντευξη Σαμαρά στον ΑΝΤ1 [ VIDEO ]

Σφοδρή επίθεση στην Αριστερά και στα «κομματίδια που ξεφυτρώνουν στα δεξιά μας»
«Εγώ προβλέπω εκλογές στις 29 Απριλίου», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

«Θέλω αυτοδυναμία και θα αγκαλιάσω όλο το Έθνος», τόνισε ο Α. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι «θέλουμε αυτοδυναμία για να μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην .............

Αριστερά, αλλά και στα «κομματίδια» όπως λέει που ξεφυτρώνουν στα δεξιά μας, καθώς όπως τονίζει «δεν έχουν καμία ιδεολογία», κάνοντας ουσιαστικά μία ευθεία και απαξιωτική αναφορά στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Π.Καμμένου.

«Τα κομματίδια που φυτρώνουν στα δεξιά μας δεν έχουν θέσεις. Υιοθετούν τις λογικές της αριστεράς. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ. Όσοι πολεμούν την αυτοδυναμία δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στον κόσμο», τόνισε.

Συμπλήρωσε πάντως ότι όσοι επιθυμούν μπορούν να επιστρέψουν αρκεί να θεραπεύσουν τις πληγές που άνοιξαν στην παράταξη.

«Αν χρειαστεί σε υπουργεία τεχνοκρατική επίβλεψη, μπορεί να είναι και μη βουλευτές υπουργοί» είπε αναφερόμενος στο κυβερνητικό σχήμα.

Ο κ. Σαμαράς μίλησε για οικονομικό άνοιγμα στη Ρωσία, τον ορυκτό και ενεργειακό πλούτο της χώρας και είπε ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει το επίκεντρο της παραθεριστικής κατοικίας στην Ευρώπη.

Σχετικά με τα οικονομικά μέτρα που θα πάρει σημείωσε ότι χαμηλοσυνταξιούχοι και πολυτεκνοι θα αποκατασταθούν, ενώ πρόσθεσε ότι η πολιτική του επαληθεύτηκε.

Αναφορικά με την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου είπε ότι η χώρα ήταν προ των πυλών της δραχμής. «Είμαι περήφανος που δεν άφησαν να οδηγηθεί ο τόπος μου στο θάνατο» είπε.

Υπογράμμισε ακόμη ότι θα καταλογιστούν ευθύνες για το πως έφτασε η χώρα στο μνημόνιο και θα γίνει μία και μόνο εξεταστική επιτροπή. «Ότι έχω πει το κάνω. Αυτό θα γίνει. Θα βγάλει η εξεταστική όσα έγιναν. Ο λαός έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια και εμείς έχουμε την υποχρέωση να του πούμε την αλήθεια».

Γνωρίζω καλά είπε ότι και «η ΝΔ έχει ευθύνες από το χτες,ότι μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα που δεν κάναμε».

ΜΕΡΟΣ Α



ΜΕΡΟΣ Β



3 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας,

    Αντωνάκηηηη....θα σε κάνει ο Πάνος να το φυσάς και και να μην κρυώνει....θα σε ξεφτυλίσει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι (στη Μεσσηνία).
    Ξέρεις καλά τι σε περιμένει και άρχισες να μιλάς για κομματίδια χωρίς ιδεολογία....

    Lebesteniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη γενική λίστα του κ. Σαμαρά για το τι σημαίνει Νέα Μεταπολίτευση, εκτιμώ ότι είναι απαραίτητο να προστεθούν τουλάχιστο τρία (3) ακόμα.
    Α) Νέα Μεταπολίτευση στην απόλαυση, σημαίνει να κάνουμε κανάλια που Ξεκινούν από Πρέβεζα και φθάνουν στη πλατεία των Ιωαννίνων ώστε οι κάτοικοι να απολαμβάνουν τα θαλασσινά τους μπάνια. (Το είχε εξαγγείλει και ο Φίλης Δημήτριος).
    Β) Νέα Μεταπολίτευση σημαίνει να υπογράφουμε τα παρακάτω χωρίς να ρωτήσουμε το λαό. Το Επωφελούμενο Κράτος Μέλος και η Τράπεζα της Ελλάδος παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων.
    Γ) Νέα μεταπολίτευση στη επιλογή, σημαίνει δημιουργία κατάλληλων χώρων όπου θα προσφέρονται και τα απαραίτητα μέσα για να μπορούν ανενόχλητα να αυτοκτονούν οι πολίτες, Θα τους επιτρέπετε να πηδούν και από γέφυρες νέας τεχνολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.