Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ημερήσια εκδρομή της Β’ τάξης στα Καλάβρυτα

Ο διευθυντής του Γυμνασίου Φιλιατρών ζητά εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη διοργάνωση της ημερήσιας εκδρομής της Β’ τάξης του σχολείου μας .

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Α. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2012.
Β. Το πρόγραμμα της εκδρομής θα περιλαμβάνει: Φιλιατρά – Σπήλαιο Λιμνών – Καλάβρυτα (Χιονοδρομικό κέντρο και Μέγα Σπήλαιο) – Φιλιατρά .
Γ. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι 55 μαθητές και 3 συνοδοί.

Η προσφορά θα πρέπει να περιέχει και .........

να εξασφαλίζει τα παρακάτω:
1) Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού καθηγητή.
2) Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (εκλογές κ.λ.π.)

3) Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (με ΦΠΑ) της εκδρομής, αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή χωριστά για τις δύο παραπάνω περιπτώσεις των μέσων μεταφοράς των μαθητών και συνοδών.

Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ. Επί πλέον στον φάκελο της προσφοράς πρέπει να υπάρχει απαραιτήτως CD με την προσφορά σε ηλεκτρονική μορφή (doc ή pdf) για να είναι εύκολη η ανάρτηση της στο διαδίκτυο.
Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστούς φακέλους μέχρι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 13:00 στο γραφείο του Δ/ντή του Γυμνασίου Φιλιατρών.

Πληροφορίες: Αθανασόπουλος Νικόλαος
Τηλέφωνο: 2761032365


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.