Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Αντ.Σαμαράς: Μην ακούω για ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνηση

Δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος για συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές ο Αντώνης Σαμάρας.

Απαντώντας σήμερα σε ερώτηση δημοσιογράφου ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να φαίνεται πως είναι "παρέα με τη ΝΔ για να μας κάνει κι εμάς ζημιά"

"Ακούστε. Με αυτό το πρόγραμμα κερδίζουμε χρόνο και ανάσα. Χρόνο γιατί θα πληρώνεις μόνο τόκους και ανάσα γιατί και το χρέος κουρεύτηκε και τα επιτόκια θα πέσουν. Ενώ το προηγούμενο Μνημόνιο ούτε κέρδιζε χρόνο, ούτε κούρευε το χρέος, ανέβαζε τα επιτόκια και πάνω απ' όλα σκότωνε και τελικά σκότωσε την οικονομία.
Άσε που τότε δεν κινδυνεύαμε να βγούμε από ..........

το Ευρώ, ενώ τώρα φτάσαμε στο παρά ένα.

Εγώ Ανάπτυξη ζητούσα τότε, για πρόγραμμα με προτεραιότητα στην Ανάπτυξη μιλάω και τώρα. Και ενώ τότε, ήμασταν μόνοι μας, τώρα και μέσα και έξω από την Ελλάδα όλο και περισσότεροι συμφωνούν μαζί μας. Αυτή είναι η αλήθεια χωρίς φτιασιδώματα" είπε ο κ.Σαμαράς

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές είπε: "Μην ακούω τώρα περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ χαμένο είναι και δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει. Θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά.

Συνενόχους ψάχνουν και κοιτάνε πίσω. Εμείς κοιτάμε μπροστά και έχουμε άλλο κώδικα αξιών και άλλο πρόγραμμα: Με σημαία μας την Ανάπτυξη για να βγούμε από 'δω που μας έφεραν. Αυτό είναι το δικό μας κάλεσμα.

Προσκλητήριο σε όλους, για ενότητα στην εθνική προσπάθεια, να σηκωθεί η Ελλάδα και πάλι στα πόδια της".

BEST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.