Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ξέσπασε άγριος καβγάς με Πακιστανούς λαθρομετανάστες κάτω από την πλατεία

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε πακιστανούς λαθρομετανάστες έπεσε πριν λίγα λεπτά στον δρόμο από την Πλατεία προς την δεκατεσσάρων πολύ κοντά στο ύψος της πλατείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια αρκετά μεγάλη παρέα αποτελούμενη από Πακιστανούς λαθρομετανάστες για άγνωστο λόγο ήρθαν στα χέρια και ο καβγάς φούντωσε. Επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι μεταξύ των οποίων και Έλληνες και μπαίνοντας στην μέση τους χώρισαν και κάλεσαν την αστυνομία.
Μέχρι η αστυνομία να φτάσει στον τόπο της .........

συμπλοκής, εκείνοι είχαν γίνει καπνός προς την δεκατεσσάρων και η αστυνομία να τους αναζητά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται καβγάς ανάμεσα σε λαθρομετανάστες και επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει. Ο Δήμος Τριφυλίας μπορεί να αναλάβει να ξεβρωμίσει τα Φιλιατρά από τους λαθρομετανάστες; Ή μήπως πρέπει να αναλάβουν δράση κάποιοι άλλοι για να κυνηγήσουν τους λαθρομετανάστες;
Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως. Δεν σέβονται τίποτα, νομίζουν ότι βρίσκονται στις χώρες τους, και συμπεριφέρονται με απαράδεκτο τρόπο.

9 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ? ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστα τα λες. Αφου δεν κανετε τιποτα,8α τους εχετε εκει για παντα...ελεος..

    ΠΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν δίκαιο οι προλαλήσαντες, αν και δεν είναι Φιλιατρινοί θέλω να πιστεύω. Αυτό το αίσχος το δημιούργησαν οι αρχοντοαγρότες μας που τους χρησιμοποιούν καθημερινά. Τούς θέλουν τη μέρα - για το φτηνό μεροκάματο - τους αποποιούνται την νύχτα, όταν τα χρήματα που παίρνουν γίνονται μπύρες, κρασιά, "μαύρο", απ' όλα έχει ο μπαχτσές. Και μετά από όλα αυτά, η λύση είναι δύσκολη. Ή τα όπλα, ή ο επόπτης εργασίας....Λύσεις επώδυνες από όποια πλευρά κι αν το δείς. Υπάρχει κάτι άλλο? μια εναλλακτική? Να μην σας κάνει ούτε και υποψήφιους φονιάδες, ούτε και "ρουφιάνους"...Βεβαίως και υπάρχει. Αν αυτοί οι άνθρωποι καταλάβουν ότι η πόλη δεν προσφέρει ούτε φαγητό, ούτε κατάλυμα, ούτε ποτό, ούτε μεροκάματο (πρωτίστως), θα φύγουν. Και αν κάποιοι μείνουν, αυτοί είναι οι "τελειωμένοι", αυτοί που η φυλακή είναι χάδι και η απέλαση ασπιρίνη. Θα είναι τόσο λίγοι όμως που θα στοχοποιηθούν εύκολα και με λίγη προσπάθεια θα φύγουν. Αυτό όμως προυποθέτει συνεννόηση, συναπόφαση και "ξεβόλεμα" κάποιων (τ' ακούς κουμπάρε????), που τους χρησιμοποιούν για να κάνουν την δουλειά τους αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα...
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aυτοι ο γαμ@@@@@..οι που του τους εφεραν εδω, να ξέραμε, και οι κολοτερψιθεριανοι, που ρχονται και του φορτωνουν νυχτα παράνομα για δουλειά, κανα πρωι θα γίνει κανας τσαμπουκάς με όπλα... και τοτε να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργο,απο τα Φιλιατρα ειμαι.

    ΠΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TOYΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΩΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΥΖΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΙΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φιλοι ο λαθρομεταναστης θελει το σπιτι σου!
    δημοτικη αστυνομια και διωξιμο δια των οπλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντε καντε κανενα καρναβαλι να γουσταρετε ρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερώτηση
    Οκ αυτοί ειναι λάθρομετανάστες και πίνουνε, μεθάνε και κάνουνε αλητίες , κλεψίες βιασμούς κτλ και το πιο βασικό δεν ξέρουμε ούτε πως τους λένε ούτε από πούθε κρατάει η σκούφια τους. Με λίγα λόγια , άμα σε μαχαιρώσει ένας μαύρος, ασπρος η οτιδήποτε ξένος άντε βρές ποιός είναι χωρίς χαρτία κτλ. Σύμφωνοι! ελπίζω ναι.
    Κάτι άλλους ντόπιους, νταήδες, φονίαδες με όνομα και ονοματεπώνυμο που το πέζουν και καλά η μαφία της Τρυφιλίας και των περιχώρων, που τους ξέρει η Αστυνομία,και τους βάζετε και σε φωτογραφίες να καμαρώνουν, τους έχει πίασει ποτε?
    ΟΧΙ απλά σουλαστάρουν στα μπάρ και πειράζουν την κόρη μου την κόρη σου και τρομοκρατούν τα παιδία μας, όπως και οι ξένοι.
    Με αυτούς που τους ξέρουμε θα κάνουμε κάτι σαν κοινωνία, και τους ξένους πρωτίστως αλλά και τους Ελληνες όμως, γιατι και οι δύο το ίδιο κακό προκαλούν στην Πόλη μας.
    Περιμένω απόψεις, και μην μου αρχίσετε παρακαλώ πολύ τα κουμουνιστικα, αριστερά δεξιά κτλ. Θα ήθελα απλές απαντήσεις γιατί η Αστυνομία δεν κάνει τίποτα και για αυτους που ΞΕΡΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.