Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Παπαδήμος: «Σοβαρευτείτε ή παίρνω τα μέτρα μου»

Την ανανέωση της στήριξης από τους τρείς πολιτικούς αρχηγούς προς την κυβέρνηση του ζητά ο πρωθυπουργός, κ. Λουκάς Παπαδήμος, έπειτα και από της συνεχείς τριβές του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Ή θα σοβαρευτούμε και θα συμφωνήσουμε σε έναν ελάχιστο κοινό παρονομαστή ή θα λάβω κι εγώ τις αποφάσεις μου», εκμυστηρεύθηκε ο κύριος Παπαδήμος σε στενούς συνεργάτες του.

Όπως σημειώνει στο κύριο θέμα του το «Βήμα», ..........

υπό το βάρος αυτών των προειδοποιήσεων έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, Α.Σαμαρά και Γ.Καρατζαφέρη.

Οι συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Α. Σαμαράς συμφώνησε να ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης και να στηριχθεί η ρύθμιση των χρεών και το οικονομικό πρόγραμμα που θα τη συνοδεύει.

Now24

ΣΧΟΛΙΟ
Αυτό είναι θράσος χωρίς όρια!!! Απειλεί ο διορισμένος Πρωθυπουργός και πρώην υπάλληλος των τοκογλύφων της Goldman Sachs ότι θα πάρει τις αποφάσεις του...
Δηλαδή ρε Λουκά θα φύγεις; Μην μας το πεις απότομα και χαρούμε... Έτσι κι αλλιώς κατέρρευσες μέσ σε ενα μήνα. Τραβα για εκλογες στις 19 του Φλεβάρη και άσε τις απειλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.