Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Μήνυμα Αναγνώστη: Αναπάντητα ερωτηματικά

Στην χθεσινή παρουσίαση των προτάσεων για μία νέα πορεία που συμμετείχαν οι παρακάτω βουλευτές : Οικονόμου Θανάσης , Βουδούρης Οδυσσέας , Παρασύρης Φραγκίσκος , έκανα τις ακόλουθες ερωτήσεις, ανησυχώντας για το αυξημένο ενδιαφέρον για τα εσωτερικά του κόμματος και στη συγκεκριμένοι στιγμή ζήτησα από τους βουλευτές να μου απαντήσουν για τις θέσεις τους : .......

Πως στην Ελληνική Δημοκρατία, μια κοινοβουλευτική ομάδα και μάλιστα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ,εκβίασε τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και απαίτησε μια κυβέρνηση Εθνικής ενότητας?
Ο Παπανδρέου στο βωμό στη διάσωση τις χώρας του παραχώρησε την πρωθυπουργία σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και αυτό υποτίθεται προήλθε από την κοινοβουλευτική δημοκρατία που έχει η βουλή των Ελλήνων. Οι Βουλευτές και οι Υπουργοί λοιπόν του Ελληνικού κοινοβουλίου και ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι συνειδητά και Εθνικά αφοσιωμένοι στην επιτυχία αυτής της κυβέρνησης που είναι και κυβέρνησης εθνικής ευθύνης.

Πώς είναι δυνατόν , οργανωμένα αυτή την στιγμή διάφοροι βουλευτές να ασχολούνται μόνο με την αλλαγή της ηγεσίας στο κομμα του ΠΑΣΟΚ και με τα εσωκομματικά αφού δεν έχει κανένας από όλους αυτούς .λόγο ύπαρξης αν αυτή η κυβέρνηση αποτύχει ;

Μήπως υπήρχε και σχέδιο Β ; η απορία μου είναι για την ανατροπή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ που όλοι γνωρίζουν πλέον ότι έχει φέρει κύρια πλήγματα στην ελληνική διαπλοκή.

Θα ήθελα να ήξερα ποια είναι η θέση σας για το δημοψήφισμα ;

Φυσικά η απάντησή τους ήταν ότι το timing δεν είναι σωστό.......

Δηλαδή των ελληνικό λαό που υποφέρει αυτή τη στιγμή προσπαθώντας να ξεπληρώσει και να διορθώσει τα λάθη ετών , τον εκτιμάτε τόσο πολύ κύριοι που αν και όλα αυτά του έχουν δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα,αγανάκτηση, πικρία, ανασφάλεια, φόβο για το αύριο , και έχει τις ίδιες απορίες που έχω και εγώ , δεν μπορούμε να έχουμε απάντηση επειδή πιστεύετε ότι δεν είναι σωστό το timing?

Θεωρώ πώς ο λαός είναι πιο σοφός από όλους σας….

ΤΖΙΜΑΣ Β.

2 σχόλια:

 1. "...η απορία μου είναι για την ανατροπή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ που όλοι γνωρίζουν πλέον ότι έχει φέρει κύρια πλήγματα στην ελληνική διαπλοκή...."
  Χα! Χα! Χα!
  Πείτε μας και το άλλο με τον Τοτό, κ. Τζίμα!


  βρε σαν να είχε δίκαιο ο Πάγκαλος!!!

  Τάκης Περρέας
  Δημότης Προάστειου
  Δήμος Δυτικής Μάνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΔΗΣΣΕΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΟΛΟΚΡΑΤΗΣ. ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΗΘΕΛΕΣ Ε? ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.