Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Συμφώνησαν για κυβέρνηση συνεργασίας

Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια νέα κυβέρνηση με στόχο να οδηγήσει τη χώρα σε άμεσα εκλογές μετά την υλοποίηση των αποφάσεων του Οκτωβρίου και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, μετά την τριμερή συνάντηση του κ. Παπούλια με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά.

Προστίθεται πως αύριο θα υπάρξει και νέα επικοινωνία του πρωθυπουργού και του κ. Σαμαρά για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού και της νέας κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως δεν θα ηγηθεί του νέου σχήματος ο Γ. Παπανδρέου.

Το πλήρες κείμενο - ανακοίνωση από την προεδρία της Δημοκρατίας αναφέρει:.....

"Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί μία νέα κυβέρνηση με στόχο να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές μετά την υλοποίηση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου.

Για τον προσδιορισμό των υποχρεώσεων που απορρέουν για την υλοποίησή αυτών των αποφάσεων και το χρονικό πλαίσιο που απαιτείται θα γίνει άμεσα συνάντηση εκπροσώπων των δύο πλευρών.

Ο πρωθυπουργός έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης. Αύριο θα υπάρξει νέα επικοινωνία του Γ. Παπανδρέου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού και της νέας κυβέρνησης"......

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.