Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Πολυτέκνων Τριφυλίας και την ασκούμενη κατα των πολυτέκνων Πολιτική

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Τριφυλίας, καταγγέλλει την ασκούμενη πολιτική σε βάρος των πολυτέκνων οικογενειών όλης της χώρας. Τέτοιου είδους μέτρα και αποφάσεις μόνο ζημία προκαλούν αποδιοργανώνουν τον κοινωνικό ιστό και βαθαίνουν την ύφεση. Όλοι είμαστε μάρτυρες παραβιάσεων βασικών άρθρων του συντάγματος (άρθρο 21 και 120). Ψηφίζονται νέοι νόμοι «κατ’ επιταγήν». Χρεώνονται στον Ελληνικό λαό χρέη που δεν του ανήκουν και το κυριότερο, οι υπεύθυνοι που οδήγησαν τη χώρα και το λαός της σ΄ αυτό το χάλι μένουν στο απυρόβλητο είτε «τιμωρούνται» με πρόστιμα εξευτελιστικά είτε ακόμα κιόλας «δικαιώνονται».

Καθημερινά ακούμε για «φτωχούς» με φορολογικές δηλώσεις ...........

των 1000€ των 5000€ των 10.000€ με τα πολυτελή αυτοκίνητα και τις καταθέσεις των εκατομμυρίων στις Ελβετικές Τράπεζες και κανενός υπεύθυνου το αφτί να μην ιδρώνει.

Προσπαθούν να μας «πείσουν» ότι με την εξοικονόμηση μερικών εκατομμυρίων από τις απολύσεις, θα καλύψουν την τρύπα των δισεκατομμυρίων.

Προσπαθούν να μας «πείσουν» ότι το πρόβλημα είναι το πολυτεκνικό βοήθημα που παίρνει η πολύτεκνη μάνα, ή η επιβράβευση των 1000€ που δίνεται για τον τοκετό στην μητέρα.

Προσπαθούν να μας «πείσουν» ότι τα πολλά παιδιά είναι πολυτέλεια και η πολυτέλεια κοστίζει και ο,τι κοστίζει υφίσταται τις συνέπειες.

Προσπαθούν να μας «πείσουν», κατά το: «μαζί τα φάγαμε» ότι «εσείς είστε οι ένοχοι» γιατί εσείς μας δώσατε την εντολή της διακυβέρνησης. ΝΑΙ, εμείς δώσαμε την εντολή της διακυβέρνησης, με τους νόμους και το Σύνταγμα. ΟΧΙ χωρίς αυτά και ΟΧΙ «κατά το δοκούν».

Προσπαθούν να μας «πείσουν» ότι δεν μπορεί ο Ελληνικός λαός να πληρώνει τους πολύτεκνους και τα επιδόματά τους. Τους απαντάμε ότι: Οι πολύτεκνοι κύριοι πληρώνουν, γιατί απ΄ αυτούς περιμένετε να αυξηθεί το εργατικό δυναμικό της χώρας ώστε να καλύψετε τις απώλειες στις ασφαλιστικές εισφορές για να δώσετε συντάξεις. Δείτε την πραγματικότητα, δείτε την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, δείτε, και αυτοί οι λίγοι νέοι που έχουν απομείνει προσπαθούν με κάθε τρόπο να γίνουν μετανάστες. Οχι στο 2004 θα γυρίσουμε, – κατά τη ρήση του κ. Υπ. Οικ. Ευ. Βενιζέλου - αλλά στο 1954. Το χειρότερο απ όλα είναι ότι θα έχουν σε λίγο ξεπουληθεί ΟΛΑ και επειδή:

Τα λεφτά υπάρχουν, άλλα ΟΧΙ εκεί που ψάχνετε. Ψάξτε αλλού. Στις Ελβετικές Τράπεζες, στα Ε9, στις καταθέσεις, στο τι έγιναν και που πήγαν οι επιδοτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.