Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ούτε κίχ από την κ. Παντελάκη για την αποκάλυψη μας

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011


Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Φιλιατρών η προχθεσινοβραδυνή μας αποκάλυψη σχετικά με τη ματαίωση της παράστασης του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου που είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τριφυλίας. Αποκάλυψη την οποία σήμερα δημοσιεύει και η Μεσσηνιακή Εφημερίδα "Θάρρος" την οποία ευχαριστούμε πολύ.

Πατήστε εδώ και Διαβάστε εδώ την αποκάλυψη μας

Το θέμα συζητιέται έντονα στις παρέες των Φιλιατρών -σε καφενεία - καφετέριες κλπ κλπ και η κ. Παντελάκη έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων σε όλη σχεδόν την πόλη.
Οστόσω παρά την αποκάλυψη μας από την ..........

Πέμπτη το βράδυ, μέχρι και αυτή την στιγμή ουδεμία απάντηση υπάρχει από την υπεύθυνη των πολιτιστικών του Δήμου Τριφυλίας πάρα απ ότι έχουμε μάθει μας έχει σούρει ένα κάρο κοσμητικά επίθετα, έχει τηλεφωνήσει στους πάντες για να μάθει που βρήκαμε την επιστολή του Χαλιακόπουλου και άλλα ευτράπελα.
Ενημερώνουμε λοιπόν την κ. Παντελάκη ότι οι χαρακτηρισμοί που έκανε εναντίον μας ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ καθώς βγάλαμε ΑΛΗΘΕΙΑ έξω. Όσο για την επιστολή μας την έδωσε η προσωπική μας μάγισσα - μέντιουν - χαρτορίχτρα κυρία "Σουλτάνα η τσαχπίνα".
Μην περιμένετε όμως κ. Βιβή μας να σας δώσουμε και διεύθυνση της...

Αν σας συμβούλευσε κάποιος κ. Παντελάκη να μην μιλήσετε και να γίνει α βα βα η δουλειά, θα σας πούμε ότι ο συμβουλάτορας σας είναι πολύ κακός γιατι έτσι σας εκθέτει χειρότερα, και ότι υπάρχει η τεχνική δυνατότητα το θέμα να ανέβει πάλι ψηλά ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ με τα σχόλια του και να το διατηρούμε στην πρώτη θέση για πολύ καιρό. Μέχρι και το έτος 2130 αν χρειαστεί.
Δεν θα το αφήσουμε να χαθεί στις δημοσιεύσεις όπως αφήσαμε εσκεμένα να χαθεί η εκκίνηση που έκανε για κόντρες ο Αξιότιμος Δήμαρχος μας αλλά και στο 1,2,3 τι έδειχνε....

Ιδού και το σχετικό δημοσίευμα από το Θάρρος



5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΒΙΒΗ ...ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΩ ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ...Η ΚΥΡΙΑ ΒΙΒΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΔΕΚΑΤΙΕΣ ΠΙΣΩ...ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ...ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΥΦΙΣΑΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??? ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΙ ΚΑΛΟ
    ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βιβή μου καταγγελία πουεχει γίνει είναι εξαιρετικά σοβαρή. Ο χειρισμός της υπόθεσης απο τον Δημο Τριφυλίας και κυρίως απο την πλευρά σου ηταν η χειρότερη.
    Θεωρώ ότι υποχρεούσαι να δώσεις απαντήσεις.
    Αλλωστε μην ξεχνάς ότι η σιωπή είναι και ενοχή.
    Παρουσιάστηκε ενα θεμα πολυ οβαρό και οι φιλιατρινοί δικαιούνται απαντήσεις.
    Αλλιώς κράτα την σιωπή σου αλλα εκεί μετα πρέπει να παραιτηθείς.
    Αυτή ειναι η γνώμη μου και την λέω ευθαρσώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.