Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Μεγάλη η επιτυχία της Κυριακάτικης Μεσσηνιακής εφημερίδας "Θάρρος"

Τεράστια η χθεσινή επιτυχία που έκανε η Μεσσηνιακή εφημερίδα θάρρος έχοντας κεντρικό θέμα τον Παπανδρέου να κάνει διακοπές στην Καρδαμύλη και μάλιστα με φωτογραφία του πάνω σε κανό.
Η εφημερίδα έγινε ανάρπαστη στην κυριολεξία.
Από την άλλη κάποια άλλη Μεσσηνιακή εφημερίδα αναπαρήγαγε τα περισσότερα θέματα από διάφορα blogs με ελαφρώς αλλαγμένα τα λόγια για να μην καρφωθούν και όσο για την αναφορά πηγής... ούτε λόγος. Αλλα μόλις δουν δικό τους κείμενο αλλού χωρίς πηγή κλαίγονται γιατί δεν έβαλαν πηγή... Σιγά τον Δ.Ο.Λ. της Μεσσηνίας....
Κατάντια........



8 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ BLOG ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ & ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλή διαπίστωση έγινε. Απαγορεύεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης ένα σοβαρό blog θα πρέπει να αναφέρει πόσες φορές διαψεύδεται τον μήνα μια εφημερίδα, πόσα χαστούκια τρώει, πόσα διπλά χαστούκια τρώει (από περιφερειάρχη και υπουργό υγείας) για ψευδή δημοσιεύματα.
    Τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΝΕΤΟΣ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ .
    Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΦΙΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ 28 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣΔΟΣ ΕΚΑΝΕ ΝΙΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη Μεσσηνία δεν υπήρξε ούτε ένα κρούσμα. Δεν είχαμε πρόβλημα με κουνούπια. Ξέρουμε τη αγωνία των υπαλλήλων που πάνε να καλύψουν τις γκάφες μεγατόνων της αναξιόπιστης πλέον εφημερίδας.
    Αλλά μην διαδίδετε ψέματα ότι ήταν αληθές το ψευδέστατο δημοσίευμα. Την στιγμή που η εφημερίδα και ο εκδότης της έχουν φάει διπλή σβουριχτή σφαλιάρα απο Τατούλη και Λοβέρδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε χρηστο δεν μας το κανεις φραγκοδιφραγκα....τη θελεις να πεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.