Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Βατερλώ Δράκου χθές στο περιφερειακό Συμβούλιο.

Πολύ μικρός και αδύναμος μπροστά στον Πέτρο Τατούλη.

Προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Δημήτρη Δράκου μετά το άδειασμα που έφαγε χθές από 4- 5 τουλάχιστον μέλη του συνδυασμού του κάτι που δείχνει και εμπράκτως αυτό που κυκλοφορεί ευρέως τον τελευταίο καιρό, ότι δεν ελέγχει τον συνδυασμό του.

Η εξέλιξη αυτή κατά πολλούς ήταν .........

αναμενόμενη και ηταν θέμα χρόνου μιας και ο πρώην Νομάρχης Μεσσηνίας απουσιάζει σχεδόν από παντού από την επόμενη ημέρα της ήττας του από τον Π. Τατούλη. Όπως λένε πολλοί αντί να κάνει ισχυρή αντιπολίτευση σε ένα σχήμα πλειοψηφίας που έδειξε να έχει πολλά προβλήματα κρύφτηκε στο χωριό του απέχοντας από τις σοβαρές εξελίξεις τόσο σε πολιτικό επίπεδο, κοινωνικό αλλά και Μεσσηνιακό κάνοντας τις Κασσάνδρες να βγάζουν πολλά σενάρια με πρώτο την ενδεχόμενη παραίτηση του εδώ και καιρό πράγμα που ήταν φυσικό να του δημιουργήσει απαξίωση και στην ομάδα του.

Η χθεσινή προσυγκέντρωση του συνδυασμού του έγινε για πρώτη φορά και υπό το πρίσμα όπως σωστά είχε προβλέψει ο έμπειρος πρώην πρόεδρος της ΕΝΑΕ ότι μια και ο Τατούλης έφερε ξανά το θέμα αυτό στο περιφερειακό συμβούλιο «κάποιο λάκκο έχει η φάβα» αποδεικνύοντας σωστή την σκέψη του μετά το άδειασμα του. Στην συνεδρίαση του συνδυασμού του συζητήθηκε έντονα η στάση στην ψηφοφορία και συμφώνησαν μπροστά του «όλοι» ότι θα ψηφίσουν λευκό για το Θέμα Μπουλούκου πλην όμως αυτό δεν το πίστευε κανείς… σύμφωνα με πληροφορίες μας. Ο Δημήτρης Δράκος δυστυχώς δεν πήρε την απόφαση την τελευταία στιγμή αφού είδε ότι το κλίμα στο συνδυασμό του ήταν κάτι πάρα πάνω από θολό να κάνει αυτός την κίνηση ΜΑΤ και αιφνιδιάζοντας όλους να αναφέρει δημόσια ότι, αφήνει τα στελέχη του συνδυασμού του να ψηφίσουν κατά συνείδηση κάτι που θα τον γλίτωνε από το χτεσινό Βατερλώ του.

Τώρα το ρίσκο που πήρε χτες ο πρώην Νομάρχης Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΕΝΑΕ αφού αντιμετώπιζε τόσα προβλήματα, αποδείχθηκε λάθος και η επόμενη μέρα γι αυτόν είναι πολύ δύσκολη με το θέμα της παραίτησης του να είναι ποιο ορατό από ποτέ.

Best TV

ΣΧΟΛΙΟ
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Δράκος ήθελε να γίνει και περιφερειάρχης.... Εδώ δεν μπορεί να κρατήσει τα γκέμια της ομάδας του και ήθελε και να διοικήσει περιφέρεια;
Εμ κ. Δράκο δεν είναι μόνο οι νίκες. Στις ήττες δείχνεις χαρακτήρα. Κι εκεί ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.

5 σχόλια:

  1. ΝΑΙ,,,, ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΠΑΝΗΣ,,,,ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ,,Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ,,ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ,,,,ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ,,,,ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ,,,,ΑΝ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,,,ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΛΚΟ: ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκετά ακαταλαβίστικο το σχόλιο σου (το διάβασα 10 φορες και παλι δεν κατάλαβα την συνοχή του αλλα το προσπερνώ.

    1. Ο Πέτρος ο Τατούλης είναι και Μεγάλος πολιτικός και εξαιρετικός χαρακτήρας.
    Δεν μετανιώνουμε ούτε για χιλιοστό του δευτερολέπτου που τον στηρίξαμε και τον καμαρώνουμε Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

    2. Ο Πέτρος Τατούλης είναι ικανός να κάνει έργα (όσα μπορεί και με βάση την χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ) και το ενδιαφέρον του το έχει δείξει με πράξεις τόσο προς την κοινωνία, όσο και προς τους αγρότες.
    Ξεχασμενες στο συρτάρι αποζημιώσεις απο παγετο που είχε ο Δράκος τις ξεθαψε και τις εδωσε στους δικαιούχους. Κατι που ο Δράκος τις φυλαγε για να τις κλωσαει.

    3. Ο Πέτρος Τατούλης είναι ευφυέστατος πολιτικός, δεν ασχολείται με πανηγυράκια και δημόσιες σχέσεις και έργο μηδεν σαν κατι άλλους (μην πουμε ονόματα μην θίξουμε υπολήψεις).

    4. Γιατι Ο Δράκος μπροστά στον Τατούλη Δεν πιάνει μία. Θα είναι πάντα στην σκιά του Πέτρου.
    14 χρόνια πρόσεφερε στην μεσσηνία το απόλυτο τίποτα. ΜΗΔΕΝ στο πηλίκον.
    Και τωρα που ειναι στην αντιπολίτευση και απλός περιφερειακός σύμβουλος χωρίς καμία απολυτως εξουσία βλέπεις πόσο απαξιώνει τον θεσμό αυτός που ηθελε να γίνει περιφερειάρχης.

    Ας κατσει στο κτήμα του να ποτίζει τα ζαρζαβατικά του και ας αφήσει αυτούς που θέλουν να δουλέψουν και να προσφέρουν.

    Αλλα εδω που τα λέμε τον Δράκο μπορεί αν τον πολέμησα τόσο εγω όσο και οι διαχειριστές του blog εν τούτοις τον θεωρώ ως άνθρωπο πολυ καλό, πολυ απλό, ανοικτόκαρδο, δεν είναι άνθρωπος που πάει βάση πρωτοκόλου, μιλάει και συζητάει με όλους, αλλα μέχρι εκεί. Και ο μακαρίτης ο πατέρας μου να ήταν στην θέση του Δράκου δεν θα του χριζόμουν ούτε λεπτό. Τον ίδιο αν όχι και μεγαλύτερο πόλεμο θα έτρωγε από τον ίδιο του τον γιο.
    Πόσο μάλλον ο Δράκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ....ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΚΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΠΟΣΟ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟ ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ! ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 14 χρόνια νομάρχης μεσσηνίας ο ...αντιμνημόνιος τάχα και δεν είχε κατοχυρώσει Π.Ο.Π για τις εκατοντάδες χιλιάδες ελαιοδέντρων και την αντίστοιχη παραγωγή τοπικού ελαιολάδου.
    ο... αντιμνημονιακός.
    Η υπομονή έχει και όρια.
    Και στον κ. Τατούλη δεν δίνει κανείς λευκή επιταγή, θα φανεί η δουλειά του και θα κριθεί στο χρόνο, τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση!
    Αλλά μη μας τρελαίνουν με τους διάφορους πετυχημένους επειδή εκλέγονταν σωρηδόν, οι τοπικές κοινωνίες είναι δυστυχώς πιο επιρρεπείς στο κανάκεμα και στις κάθε είδους και μορφής δημόσιες σχέσεις.
    Μην ξανακούσω για "πετυχημένους" γιατί αν φτάσαμε έως εδώ οι "πετυχημένοι" μας έφτασαν.
    Όλα θα κριθούν σε αληθινό χρόνο και στη πράξη.
    Και είναι καιρός να απεξαρτηθούμε από την έννοια της οχλοκρατίας ή των οργανωμένων μειοψηφιών και να στηριχτούμε σε μια ώριμη δημοκρατία μακριά από τον λαϊκισμό και την υπεροψία της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.