Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Μεροκάματο με φόβο θεού για τις καντηλανάφτισσες του νεκροταφείου Φιλιατρών.

Τον διάολο τους έχουν βρει από τους αράπηδες, οι καντηλανάφτισσες στο νεκροταφείο της πόλης μας οι οποίοι τους ζητάνε συνεχώς λάδια, ενώ δεν είναι και λίγα τα κρούσματα που οι αράπηδες που μένουν στα γύρω χωράφια (πάνω από το παλιό νεκροταφείο και κάτω από το καινούριο) εισβάλουν στο χώρο και ψάχνουν τα μνήματα για λάδι.

Δεν είναι και λίγα τα .........

κρούσματα σε ορισμένα καινούρια μνήματα να σπάνε ακόμα και τα πορτάκια των αποθηκών που είναι κλειδωμένα για να κλέψουν λάδι.

Υπάρχουν και περιπτώσεις που γίνονται φορτικοί στις γυναίκες που μεταφέρουν λάδι για τα καντήλια και ένας θεός ξέρει πως έχουν γλυτώσει μέχρι τώρα τον ξυλοδαρμό.
Τι και να τους λένε ότι τα λάδια δεν είναι δικά τους αλλά ξένα και τα έχουν για τα καντήλια τι και να τους λένε ότι δεν μπορούν να δώσουν λάδι, εκείνοι γίνονται όσο πιο φορτικοί γίνεται. Οι καντηλανάφτισσες έχουν βρει στην κυριολεξία τον διάολο τους με αυτούς και δεν κρύβουν την ανησυχία τους μη τυχόν υπάρξει καμία επίθεση από αυτούς προς τις ανυπεράσπιστες γυναίκες.

Η κατάσταση πλέον με τους αράπηδες πλέον έχει παραγίνει. Κανένας δεν ξέρει τι καπνό φουμάρουν. Κανένας δεν ξέρει την κατάσταση της υγείας τους και τι αρρώστιες κουβαλάνε.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Τι θα γίνει με τους αραπάδες που έχουν κατακλείσει την πόλη; Σε λίγο θα κάνουν αποικία. Η Δημοτική αρχή τι κάνει για το θέμα;
Κύριε Δήμαρχε ανέλαβε άμεσα δράση να περιοριστεί το φαινόμενο με τους αράπηδες. Η κατάσταση στα Φιλιατρά έχει παραγίνει.
Είσαι η αρχή του τόπου. Κάντε επαφές με εισαγγελείς, με αστυνομία, με όποιους νομίζετε εσείς αλλα να γίνει κάτι. Τα Φιλιατρά δεν είναι αποθήκη αραπάδων. Εκτός και αν πρέπει εμείς πλέον οι πολίτες να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας και να αρχίσουμε να τους κυνηγάμε με τις καραμπίνες.
Ήμαρτον δηλαδή. Ανέλαβε πρωτοβουλία Δήμαρχε να φύγουν να πάνε όπου στα κομμάτια θέλουν. Εμείς μια τέτοια πρωτοβουλία σου, θα την στηρίξουμε με νύχια και με δόντια. Ανέλαβε δράση να ξεκουμπιστούν.

37 σχόλια:

  1. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na valete farmako sto ladi na tous piasi kopsimo mipos ke stamatisoun ta gourounia.mono karabines mas sozoun.giati oi volemenoi mono logia ine,mas thimounte mono gia psifo ke meta lene oti mazi ta fagame!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το όποιο/α γεγονός/ότα έλαβαν μέρος και απτονται εγκληματικής ή άλλης παράνομης δραστηριότητας δεν δικαιολογούν ούτε την ακρως ρατσιστική φρασεολογία " αράπηδες" για ένα πολύμορφο σύνολο ταλαίπωρων συνανθρώπων μας που ήρθαν στον τόπο μας να εργαστούν για ένα πιάτο ψωμί και είναι έρμαια της ό΄ποιας εκμετάλευσης και ανασφάλιστης εργασίας μακριά απο τις οικογένειές τους, ούτε και την αδιάκριτη κατηγοροποίηση των μεταναστών εργατών της γης ως κακοποιά στοιχεία. Ας μη ξεχνάμε ότι πολλών πατεράδες έχουν φύγει μεταν΄στες απο την ελλάδα και δεν ήμαστε και μακρυά απο το να έχουμε νέα κύμματα μετανάστευσης "μελαγχροινών ελλήνων" στην εσπερία, προς αναζήτηση επιβίωσης.
    Απαράδεκτο θεωρώ και το γεγονός ότι στο έκγριτο αυτό χώρο ενημέρωσης, άφησαν οι διαχειριστές να βγεί ένα τόσο προσβλητικό σχόλιο.
    Με εκτίμηση

    Σημείωση : Ο λόγος που δεν υπογράφω με το όνομά μου είναι ο φόβος συμπεριφορών απο ρατσιστές συντοπίτες μας.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνώμη σου φίλε ανώνυμε. Οι γυναίκες όμως που δεχονται αυτήν την συμπεριφορά απο τους εργάτες γης όπως τους αποκαλείς μαύρους όπως τους αποκαλώ εγω μάλλον εχουν άλλη άποψη απο σενα.

    Οι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι που λες ότι ήρθαν στον τόπο μας ανέλαβαν όλα τα ρίσκα της επιβίωσης. Ουδείς τους έταξε έναν παράδεισο, ουδείς τους έταξε διάπλατες πόρτες ανοικτές κλπ κλπ.
    Αν δεν τους αρέσει μπορούν να αποχωρήσουν. Ή κάτι προστάτες σαν εσένα να τους πάρουν σπίτι τους να μένουν μαζί τους.
    Τις αποθήκες στα μνήματα δεν έχουν καμία δουλειά να τα σπάνε για να πάρουν λάδι. Ουτε να γίνονται φορτικοί στις καντηλανάφτισσες να να τους πάρουν λάδι. ο κόσμος δίνει λάδι στις γυναίκες αυτές για να ανάβουν τα καντήλια των πεθαμένων. Οχι για να τα δώσουν στους μαύρους.

    Και δεν κατάλαβα. Γιατί είναι ρατσιστής κάποιος που τους αποκαλεί απράπηδες;
    Όταν απειλούμαι στην χώρα μου , ΝΑΙ θα γίνω και ρατσιστής αμα λάχει.
    Αρκετοί έχουν μαζευτεί στα Φιλιατρά. Να πάρουν δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς κια εγω θα συνταχθώ με τον συντάξας το κείμενο. Δεν ξερω αν είναι αναγνώστης η Διαχειριστής και δεν με ενδιαφέρει. Στεκομαι στο γεγονός.

    Σπασανε πορτάκια απο μνηματα; Αυτοί έδειξαν ότι δεν σέβονται ΤΙΠΟΤΑ. Κανεις δεν τους καλεσε εδω να ερθουν. Ηρθαν μονοι τους. Αν δεν τους αρεσει δρομο. Δεν τους κρταταμε με το ζορι. να πάρουν ποδι τωρα.
    Κανείς δεν τους εταξε ζωη χαρισαμενη. Ρισκαραν. Δεν εχουμε καμία απολυτως υποχρεώση απεναντι τους.

    Βοηθήθηκαν με ρουχα με με με κλπ κλπ ΩΠΑ ΦΤΑΝΕΙ.
    Δεν τους αρεσει να ζουν και να δουλευουν? Να παρουν δρομο ή να τους διώξουμε. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ. Αποκτήσαμε κάθε καρυδιάς καρύδι που δεν ξερουμε αν φερουν μεταδοτικές αρρωστιες.
    Και ναι εγω συμφωνά με τους όρους που χρησιμοποιηθηκαν Εγω θα χρησιμοποιούσα πιο βαρύς. Αλλα πάω πάσο με αυτούς.

    Θα στηρίξω κι εγω τυχουσα ενεργεια του Δημάρχου αν πεί ότι θα τους κυνηγήσει. Δήμαρχε κι εγω μαζί σου. Ανελαβε πρωτοβουλία και κυνηγα τους. Θα με βρεις απόλυτο υποστηρικτή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι λυπηρο να διαβαζει κανεις αυτο το ρατσιστικο κειμενο. Με κανει να αναρωτιεμαι: τους Ελληνες μεταναστες αν τους αποκαλουσαν "αραπηδες", τι αραγε θα γραφατε?

    Να'στε συγουρος οτι αν παρουσιασετε αυτο το κειμενο/καλλιτεχνιμα σε οποιονδηποτε εκτος Ελλαδος, θα σας πει κατι χειροτερο απο αραπη.

    Μενιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν τους πληρώνατε ψίχουλα για δουλειά ολοημερίς και ανασφάλιστα ήταν καλά? Δε τους προσκαλέσατε αλλά τους χρησιμοποιήσατε, αν δε βρίσκαν δουλειά δε θα ερχόταν. Τώρα ο θυμός με την κρίση σας κάνει παράλογους και ρατσιστές. Δεν είναι όλοι κακοποιοί και δεν είναι "αράπηδες" και "μαύροι". Είναι άραβες αιγύπτιοι, πακιστανοί, αφρικανοί, αλβανοί, ρουμάνοι, τσιγγάνοι γηγενείς και απο τα βαλκάνια. Είναι άνθρωποι με άλλο χρώμα δέρματος πιθανόν απο εσάς αλλά επίσης είνα ι άνθρωποι που είχαν την ατυχία να μην έχουν δουλειά και αναγκάστηκαν να πάνε σε τόπο άξενο, να κοιμηθούν σε παραπήγματα για να δουλε΄ψουν να ζήσουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους. Αν δε μπορεί η οικονομία και η κοινωνία να τους σηκώσει, ναι θα φύγουν, όχι όμως να "ξεκουμπιστούν οι αράπηδες" και άλλα τέτοια. ΠΑρεπιτόντως δεν είδα την φερέλπιδα νεολαία της περιοχής να εργάζεται στα καρπούζια, ή στις ελιές, ακόμα ούτε και καθαρίστριες και άλλα επαγγέλματα που απαξίωσε η ελληνική μας λεβεντία.
    Υπενθυμίζω ότι η γεύση της λέξης "γκάσταρμπάιντερ" , άλλοτε στην γερμανία, και "'ελληνας" στην εσπερία στις μέρες μας, έχει την ίδια γεύση με αυτήν του "αράπη" και "αλβανού".
    Αιδώς φιλιατρινοί, ως κοινωνία είναι απάράδεκτη αυτή η συμπεριφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέρετε τι μου προκαλεί εντύπωση τελικά;;;
    Το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι "αντιρατσιστές", με τη συμπεριφορά τους ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά και υποσυνείδητα καλλιεργούν το ρατσισμό, εξαγριώνοντας το κόσμο.
    Εδώ η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη και αυτοί, προσπαθούν πίσω από τη προσποιητή -διαβολική θα έλεγα- ευγένειά τους, να αναδείξουν ΜΙΑ πτυχή, τη ρατσιστική...
    Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός, πως πολλοί σχολιαστές, μα από αγανάκτηση, μα από ένα περιβάλλον που τους θλίβει, πρόσκαιρα προβαίνουν σε χαρακτηρισμούς ενδεικτικούς του τι τραβάνε οι άνθρωποι και δεν το μαρτυράνε!
    Και σου πετάγεται ο κάθε ΚΗΦΗΝΑΣ να σου παραδώσει μαθήματα πολιτισμού, με απαράδεκτο ύφος νουθεσίας, που επίμονα προσανατολίζεται σε ένα σκέλος μόνο, ίσως σε αυτό που επιδιώκει να πλήξει τελικά, με ύφος "θα σας κάνω ντα", "φτου κακά" μη λέτε τέτοιες λέξεις ...υπανάπτυκτοι!
    Λοιπόν, ο κόσμος δεν διακρίνεται από ρατσισμό, αλλά από πρόσκαιρη αγανάκτηση, γιατί στην Ελλάδα έχουν εισβάλλει τσουνάμια λαθρομεταναστών εξαιτίας της σκόπιμης παράλειψης κάποιων αρμοδίων.
    Όταν λυθεί κάποτε αυτό το ζήτημα, θα αντιληφθεί ο κάθε ένας χωριστά, πως δε φταίνε οι άνθρωποι από την Αφρική ή την Ασία, αλλά κάποιοι εσωτερικοί εφιάλτες.
    Και πάντως δεν θα συμβει αυτό με ...νουθεσίες και άλλα τέτοια φαιδρά πράγματα.
    Στους επαγγελματίες αντιρατσιστές (ρατσιστές) ένα έχω να πω: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαζι σας με χιλια πρωην διαχειριστη και
    Admin Team.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. π. πολ
    Νομίζω ότι η καλύτερη λύση για να γλιτώνουμε το λάδι που προορίζετε για τους πεθαμένους είναι να σκοτώνουμε τους εργάτες γης μόλις τελειώνουν τις δουλειές μας. Από αυτούς υπάρχει πληθώρα, άλλωστε σε όλα κάνουμε εκπτώσεις ας κάνουμε και στην ανθρώπινη ζωή. Νομίζετε η ζούγκλα είναι στην Αφρική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βαρεθηκα να ακουω οτι και οι Ελληνες υπηρξαν μεταναστες και τωρα πως εμεις κρινουμε ετσι κτλ.εχετε υπ οψιν σας οτι ο Ελληνας μεταναστης του τοτε δεν τολμουσε να κουνησει το δακτυλακι του,οχι να παρανομησει η να προσβαλει η να ζει σαν σκυλι στο δρομο,θα επερνε μεταβολη και πισω με κλωτσιες.Τωρα με αυτους που εχουν μαζευτει κατι πρεπει να κανει η δημοτικη αρχη.Επρεπε να κανει η προηγουμενη που ηταν και δημος φιλιατρων αλλα καποιοι στον κοσμο τους.Εχει φτασει στο απροχωρητο.Ειναι εστειες μολυνσεως.Αυτη η ερημη η πλατεια στα δεντρα και στην παιδικη χαρα εχει γεμησει περιτωματα και ζευει,ολο για παιδακια ειναι να παιζουν,μπουκαλια μπυρας και σκουπιδια στα στενα της πολης,μεθυσμενοι να κανουν φασαρια 2 το πρωικαι αλλα ωραια που τα ζητε.Και μη ξεχνατε η παραβατικη συμπεριφορα οσων πεινανε γιανετε εντονη.Θα φαγωθουμε δηλαδη.Ε δεν θα παιθανουμε κι ολας εμεις ουτε θα φυγουμε εμεις απο εδω.Και στο κατω κατω το τι θα γινουν ολοι αυτοι ειναι προβλημα του Δημαρχου.Γι αυτο βγηκες δημαρχε να μας λυσεις τα προβληματα.Δεν αναφερομαι μονο στους εγχρωμους αλλα και στους γυφτοβουλγαρους,ρουμανους και σια που ζουν σαν ζωα.Απο κει που ηρθαν.Δημαρχε ακους????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χριστέ μου τι διαβάζω????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώ στο 100% με ότι γραφει ο 10:26.

    Το προηγούμενο μου σχόλιο με το Χριστέ μου τι διαβάζω ασφαλώς δεν πήγαινε στον 10:26 αλλά στους δήθεν αντιρατσιστές που μας εγκαλούν να ντρεπόμαστε κι όλας για όσα γράφουμε. ΤΙ ΛΕ ΤΕ ΡΕ???????? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ????? Σκεφτεστε τι γράφετε ή γραφετε ότι μακακία σας κατεβαίνει στο κεφάλι????

    Ενα παλίο κρούσμα με αποπειρα βιασμού κοριστσιού απο μαυρο το ξερετε?
    ΜΗΠΩ΅αν η κορη κάποιου απο αυτούς που είναι και καλα αντιρατσιστές επεφτε θυμα απόπειρας βιασμου τον εκανε να ταρακουνηθεί λίγο το κεφάλι του και να αρχίσει να σκεφτεται σωστά?

    Ημαρτον Δηλαδή. Για να μην με πουν ρατσιστή, να δεχομαι τα παντα. Να θελήσουν δηλαδή να μας πηδήξουν για να ξεθυμάνουν και εμείς να στήσουμε τον.... μας. ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ???????
    ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. Αντε γινατε ηθικοί κριτές των παντων.

    Μα πιο πολυ μου την έχει βιδώσει ο 27 Μαΐου 2011 10:58 μ.μ. (3ο σχολιο) με το εργάτες γής.
    ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ. Είναι άνθρωποι, είναι εργάτες γης και άλλες τρίχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TO EXETE KATAΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΑΜΕ?
    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΕΑΛΙΣΤΗ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγσπητοί συμπολίτες.
    Δεν πιστεύω ότι οι Έλληνες γενικά και οι Φιλιατρινοί ειδικότερα ειναι ρατσιστές. Μπορεί η επιστολή του αναγνώστη και τα σχόλια της διαχείρισης να είναι στον υπερθετικό βαθμό όσον αφορά την περιγραφή και τις αναφορές για τους ανθρώπους αυτούς, ειναι όμως θαρρώ η κραυγή της απόγνωσης που βγαίνει αβίαστα και χωρίς πολλή σκέψη. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί συμπολίτες μας έχουν φτάσει στα όρια τους ή τα έχουν περάσει. Και κάτι τελευταίο για τους "υποστηρικτές" Σταματήστε να συγκρίνετε τους Έλληνες μετανάστες με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Πηγαίνετε πρώτα να τους ρωτήσετε τι έχουν τραβήξει στα διάφορα "κέντρα υποδοχής" των εκάστοτε χωρών, τι συνθήκες αντιμετώπισαν και με ποιό σκεπτικό οι χώρες αυτές επέτρεψαν την εισαγωγή μεταναστών. Το θέμα ειναι ότι οι περισσότεροι Έλληνες διέπρεψαν και συνεχίζουν να το κάνουν όπου και αν πήγαν, γιατί είχαν εναν και μόνο σκοπό: ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ τόσο για τους ίδιους όσο και για την χώρα που τους φιλοξένησε. Δεν πήγαν ποτέ να ουρήσουν στο κεντρικό συντριβάνι κάποιας πλατείας, να αφοδεύσουν όπου βρούν ή να βεβηλώσουν χώρους όπου αναπαύονται οι νεκροί. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν έπιαναν έναν Έλληνα να βεβηλώνει μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αίγυπτο, στη Λιβύη ή στην Τουρκία.
    Πιστεύτε ότι θα έμεναν απλά σε "ρατσιστικές" εκφράσεις μόνο?
    Μην τρελλαθούμε κιόλας...
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεώργιε έχεις πέσει με την πρώτη σου παράγραφο ακριβώς. Κέντρο που λένε.
    Πράγματι η επιστολή είναι αναγνώστη και τα σχόλια συμφωνώ πως είναι στον υπερθετικό βαθμό όπως πολύ σωστά είπες.

    Τα σχόλια είναι κραυγή απόγνωσης που βγαίνει αβίαστα και χωρίς πολλή σκέψη, και σε πολλές περιπτώσεις έχουμε φτάσει στα όρια μας ή τα έχουμε ξεπεράσει.
    Αν αυτό, η κραυγή αγωνίας μας για την πόλη μας είναι ρατσισμός, τότε κι εγώ είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
    Δεν γουστάρω να βλέπω την πλατεία μας γεμάτη μαύρους (γιατί μαύροι είναι και αυτό δεν αλλάζει όσο και αν τρελαίνονται κάποιοι.

    Και γιατί είναι κάποιος ρατσιστής που θέλει μια ελεγχόμενη κατάσταση στην πόλη του; Πρέπει αν μείνει ασύδοτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακριβώς, ακριβέστατα θα τολμούσα να πώ κύριε διαχειριστά
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τους μαύρους ανθρώπους τους βλέπουμε, μήπως θα ήταν χρήσιμο να δούμε και την μαύρη μας καρδιά; να την επιδιορθώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΥΟΥΝ...ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ....ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ....Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΡΟΥΧΑ.....ΚΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαύρη καρδιά;;;; Δεν νομίζω.....
    Αν η αλήθεια είναι μαύρη καρδιά τότε ναι. Θέλω να έχω μαύρη καρδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κου Κλουξ Κλαν.............ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η φράση του ανωνύμου 2:05 περικλείει τα πάντα και την απάντησή μου σε όλους τους Ελληναράδες που κόπτονται για την καθαρότητα της φυλής τους και όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι. Ανώνυμε 2:05 μην απογοητεύεσαι ο ηλίθιος πάντα προηγείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. SAS XALAEI TWRA E?OTAN TA LEGAME KAPOIA XRONIA PRHN FWNAZAN KAPIOI GLYFTES PWS KANOUME ANTIPOLITEYSH KAI POLEMAME TON XYGKA!!!!TWRA FATE TOYS STHN MAPA KYRIOI!!! AAA KAI KATI AKOMA.. POLY UA GOYSTARA NA KLECOYN KAI NA KANOYN MAYRO STO XYLO KANA MEGALOAGROTH H STHN KALYTERH TON XYGKA KAI KANA SYMVOYLAKO GLYFTH!!!! OYST REEEEEE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για τον Μάριο στο 2:32

    Προτιμώ να δώσω την θέση μου (μιας και προηγούμαι σε ηλιθιότητα) σε σένα μιας το σχόλιο 2:05 είναι επώνυμο και όχι ανώνυμο. Όπως και αυτό. Αν προσέξεις θα το δεις.
    Δεν αποκάλεσα κανέναν ηλίθιο και το σχόλιο σου μου δίνει το δικαίωμα να αποκαλέσω εσένα ηλίθιο.
    Είμαι Ελληναράς και το καμαρώνω ρε. Και εφόσον οι μαύροι έχουν ενοχλήσει πολλές φορές τότε να πάρουν δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ,,,,ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ!!!!ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΗ ΣΑΣ??ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΒΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ,ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ,ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ???ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΥΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ{ΝΕΚΡΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ-ΠΟΛΙΤΕΣ}ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΞΗ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥ.....ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ[Ο ΟΛΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ.ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙ.....ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΕ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΑΜΥΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σ Ω Σ Τ Ο Σ ......Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΝ 06.28....ΣΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σ Ω Σ Τ Ο Σ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΝ 06.28.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ.
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ θα ήθελα εσείς που μιλάτε για πατριωτισμό για πατρίδα και αγάπη, να τα κάνατε ποιο συγκεκριμένα. Δεν γνωρίζω κάποιον που να λέει ότι δεν αγαπά την πατρίδα του, η τον τόπο που ζει. Κατά τη γνώμη μου την λέξη αγάπη, πως και τα περισσότερα πράγματα ο καθένας τα ερμηνεύει όπως τον συμφέρει. Ο άλλος τη σκότωσε γιατί την αγαπούσε. Οι μαύροι φορτώνουν καρπούζια, οι πατριότες πίνουν φραπέ και φουμάρουν Μάρλμπορο, γνήσιο Ελληνικό.
    Κάθε κοινωνία εκλέγει την κυβέρνηση που τις αξίζει. Κάθε κόμμα έχει την ηγεσία που του αξίζει.
    EPIX ΦΡΟΜ
    Η αγάπη, το καθήκον, η συνείδηση, ο πατριωτισμός ήταν και εξακολουθούν να είναι προφάσεις για την καταστροφή των άλλων και του εαυτού μας.Η μεγαλύτερη δύναμη του ατόμου βρίσκεται στην πιο μεγάλη δυνατή ολοκλήρωση της προσωπικότητας του, και αυτό σημαίνει επίσης στην πιο μεγάλη αυτογνωσία του Το <> είναι μια από τις βασικότερες επιταγές που αποσκοπεί στη δύναμη και την ευτυχία του ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ένα είναι σίγουρο, ότιη πατρίδα μας έχει γίνει πεδίον ενός τεράστιου πειράματος, και τα Φιλιατρά είναι ίσως πολύ χαρακτιριστικό, ή φαίνεται να είναι , παράδειγμα του τι κάνει η φτώχεια ο φόβος και η ανεργία στην δομή του κοινωνικού ιστού. Σαν να είναι ένα ντεζά βυ του προπολεμικού Μονάχου, μας λείπει βέβαια ο Αδόλφος, ή μήπως έχετ εκαμμιά καλή ιδέα παιδιά? Άκουσα κάποιον αρχηγό τις προάλες να λέει πως όταν βγει ( και άμα συν το θάμα) το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να στείλει καραβιές πίσω.
    Ναι, να φύγουν αν η οικονομία μας δε μπορεί τους αντέξει, αλλά εσείς μιλάτε για εκπαραθύρωση, για τουφέκια για,,, μήπως μαζί με αυτούς να λυντσάρατε και κανένα "ανθέλληνα"?, έτσι για να θυμόμαστε παλιές καλές ημέρες?
    Λυπάμαι αλλά τελικά ο διάλογος στον παραλογισμό΄, ανακαλύπτω ότι είναι ατελέσφορος.
    Ελπίζω τα Φιλιατρά να μην εκπροσωπούνται στο σύνολό τους απο τους αλλαλάζοντες πατριδοκάπηλους, γιατί αλλιώς ίσως κάποια στιγμή τρομάξουν και αυτοί απο την κοινωνία που θα αποκτήσουν ( πρώτα να φύγουν οι ξένοι, μετά οι ανάπηροι, οι γέροι, οι ομοφυλόφυλοι, και εγώ θα προσέθετα και οι άσκημοι,,,).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. lipon imoun ke ego stin germania gia pola xronia,ke imastan nomotagis ke sevomastan tous nomous tous,den tolmousame na kanoume tipota,sevomastan to psomi pou trogame,giati kanenas den ksespitonete gia plaka ala edo ine, MPITE SKILI KE ALESTE ke i politikoi mas ine TIFLOI kanoun pos den vlepoun to ti ginete KSIPNISTE ADERFIA!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είχα τη γνώμη ότι οι νέοι θα ξεφύγουν από τις αγκυλώσεις των γονιών τους, θα ξεφύγουν από την προχειρότητα, τις εύκολες αναγνώσεις των πραγμάτων τον φανατισμό και τις εύκολες λύσεις. Διαβάζοντας το διάλογο είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν δεν αλλάξουμε δεν θα είναι μακριά ο χρόνος που θα βρεθούμε στη θέση των μαύρων, δυστυχώς..... Έγινε τόσο διάλογος γιατί κάποιοι άνθρωποι έκαναν το αυτονόητο, θέλανε το λάδι να φάνε γιατί πεινούσαν. Αν είσαστε εσείς στη θέση τους τι θα κάνατε; Εάν σας έλεγε κάποιος να συζητήσουμε για την ενεργεία, η, γιατί δεν παράγουμε προϊόντα που μπορούμε, η, αυτά που παράγουμε γιατί είναι ποιο ακριβά από τα Γερμανικά π.χ. κοτόπουλα, θα δείχνατε το ανάλογο ενδιαφέρον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπητοί φίλοι, "υποστηρικτές" των "κατατρεγμένων" αυτών ανθρώπων που φορτώνουν καρπούζια ενώ τα "αφεντικά" πίνουν φραπέ στην πλατεία φουμάροντας Ελληνικό μάλμπορο, πού την βλέπετε την αδικία σε αυτό? Μήπως θα έπρεπε να πίνουν καφέ αυτοί στην πλατεία φουμάροντας Ελληνικά μάλμπορο και τα αφεντικά να φορτώνουν τα καρπούζια? Να τους δώσουν και την γή τους μήπως? (χωρίς βεβαίως-βεβαίως τα χρέη στην τράπεζα, καθαρές δουλειές). Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι οι οργανωμένες κοινωνίες ζούν με κάποιους κανόνες? Αυτοί οι άνθρωποι ειναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, άνθρωποι μεν λαθρομετανάστες δε. Δεν τους κάλεσε κανένας, μόνοι τους έρχονται καραβιές-καραβιές θυμίζοντας περισσότερο εκστρατεία παρά μετανάστευση. Τα 3000 και 5000 ευρώ που τα βρίσκουν για να ταξιδέψουν? αφού με αυτά τα χρήματα (κάτι που θα πρέπει να γνωρίζετε αφού ασχολείστε τόσο πολύ με το θέμα), μπορούν κάλλιστα να αγοράσουν μια μικρή πόλη στον τόπο τους ή να γίνουν....υπουργοί. Έχετε ποτέ προσπαθήσει να μετατρέψετε 5000 ευρωπουλάκια σε Σομαλικό σελίνι ας πούμε για παράδειγμα? Πάρτε λοιπόν : 11.379.117.Που λοιπόν τα βρίσκουν αυτά τα χρήματα αυτοί οι άμοιροι? Έχετε καταλάβει ότι εδώ κάποιοι Έλληνες με αυτά τα χρήματα την περνάνε ένα χρόνο? Μήπως τους τα δίνουν κάποιοι σύμφωνα με το δόγμα του Κίσινγκερ? Εδώ στην Αθήνα που ζώ, τα "παιδιά" των φαναριών κάνουν κλήσεις με I-Phone τελευταίας γενιάς και καπνίζουν μάλμπορο, αυτοί που τα βρίσκουν? απο το πλύσιμο των παρμπρίζ? Ναί, θα συμφωνήσω μαζί σας κάποια σχόλια ειναι υπερβολικά ή ατυχή, αλλά βρέ πονόψυχοι, υπάρχουν στα Φιλιατρά οικογένειες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ που πεινάνε, άνθρωποι που χρίζουν ιατρικής βοήθειας και κοινωνικής προστασίας, δεν είδα κανέναν έως τώρα όμως να κάνει κάτι για αυτούς, το αντίθετο μάλιστα, λιδωρούνται και γίνονται αντικείμενα εκτόνωσης εν μέσω της πλατείας οι περισσότεροι. Δεν ειναι πρέπον ούτε νομικά αλλά κυρίως ηθικά να αραδιάσω εδώ δεκάδες ονόματα και μέσα εκεί είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και συγγενείς σας, έστω μακρυνοί. Αφήστε λοιπόν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα σε εμάς που θέλουμε τα παιδιά ΜΑΣ να παίζουν ακόμα στην πλατεία ΜΑΣ μην πατώντας τα σκατά τους, να μπορούν να βάλουν τα χέρια τους στο συντριβάνι ΜΑΣ χωρίς να βρωμάν μετά απο τα κάτουρα τους, και να πηγαίνουμε στους τάφους των προγόνων ΜΑΣ και να βρίσκουμε το λάδι ΜΑΣ για να τους ανάβουμε το καντήλι. Κι αν δεν σας αρέσει τότε μπείτε στο ίδιο καράβι, τραίνο, αεροπλάνο, λεωφορείο και αιντέστε στο καλό, πορευτείτε μαζί τους, ίσως εκεί όντας απάτριδες, βολευτείτε καλύτερα. Κι αφήστε εμάς τους "ηλίθιους" εδώ να διάγουμε τον βίο μας παρέα με τους "υγιείς" νόμιμους μετανάστες που ενδιαφέρονται και για το καλό τους αλλά και για το καλό αυτής της γωνιάς της γής που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ.
    Και συμφωνώντας με κάποιον συμπολίτη πιο πάνω, θα κλείσω γράφοντας : ξεστραβωθείτε, ανοίξτε τουλάχιστον κανένα βιβλίο να διαβάσετε τι σημαίνει "ρατσιστής", προτού ανοίξετε τον απόπατο σας και αναφέρεστε με εκφράσεις όπως ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ σε συμπολίτες σας.
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μιλούσα χθές με ενα φίλο μου... Δεν εχει καμία σημασία το όνομα του και μου είπε πράγματα που μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο....

    Αληθεύει ότι στην Κυπαρισσία θα ανοίξει γραφείο της Χρυσής Αυγής;
    Αληθεύει ότι αφού ανοίξει το γραφείο της Χρυσής αυγής (το οποίο θα χρηματοδοτείται αδρά.... από σκοτεινούς κύκλους... (άγνωστο ποιούς...) θα ξεκινήσει η Επιχείρηση "Καθαρή Κυπαρισσία" και θα μας φορτώσουν ΟΤΙ αλλοδαπό υπάρχει εκεί και εκείνοι θα είναι καθαροί...
    Είναι αλήθεια ότι το σχέδιο αυτό αποβλέπει στο να γίνουν τα Φιλιατρά και οι Γαργαλιάνοι αποθήκες μαύρων - Ρουμάνων - Βουλγάρων Μαροκινών και λοιπών εθνικοτήτων???????

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ.

    Για 5 - 10 μεγαλοαγρότες δεν μπορεί ολόκληρη η πόλη να υποστεί όλες της εθνικότητες της γης.
    Είναι καιρός αν δεν κάνει η πολιτεία ή ο Δήμος κάτι για να εκλέιψει το φαινόμενο αυτό, τότε πρέπει ΕΜΕΙΣ να παρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

    Κάποιοι πάνε να μας θάψουν κανονικά. Που να βγάλουν τον καρκίνο Παναγία μου και να τους καθαρίσει μέσα σε ενα μήνα. (Διευκρίνηση. Αυτούς που θελουν να μας θάψουν για τα μάτια της Κυπαρισσίας.

    ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΪΤΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    Αλήθεια βρε παιδιά. Θα σας μεταφέρω μια ερωτηση που μου τέθηκε απο τον Φίλο μου χθες βράδυ.
    Οι μαύροι σηκώθηκαν και έφυγαν απο την Σομαλία ή απ όπου στο διάολο έφυγαν και ήρθαν στην Ελλαδα. ΠΟΙΟΣ τους προωθεί σε Μανωλάδα και Φιλιατρά; Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει?????????
    Γιατί δεν μπορούν να ξερουν που διαολο να πάνε.... ΜΑΛΛΟΝ καποιος τους προωθεί.... Δεν μπορεί κατα τύχη να βρίσκονται όλοι εδώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε Φιλατρινοί έχεται ξεφύγει μου φαίνεται και με το δίκιο σας.Τι γραφεία της Χρυσής Αυγής και κουραφέξαλα.Αφού έχει φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση γιατι δεν ακολουθείται τη νόμιμη οδό.Να καταγείλεται όλους μα όλους αυτους τους μεγαλοαγρότες και μη που παράνομα απασχολόυν του αλοδαπους στις δουλείες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Άκουσα στις ελβετικές τράπεζες έχουν κάποιοι καταθέσεις 300 δις λέτε αυτοί να είναι λαθρομετανάστες, που δεν σκέφτηκαν καθόλου τους δυστυχισμένους Έλληνες? Δεν γνωρίζω πόσοι είναι αυτοί που βάζουν θέμα Φυλιατρών - Κυπαρισσία δηλαδή να του ψοφίση ο γάιδαρος, αν είναι πολλοί είμαστε για κλάματα. Για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις, μόνο που αυτά δεν λύνονται με κραυγές. Η βία γεννάει βια δεν δίνει λύσεις. Θεωρό ότι οι περισσότεροι από σας που συμμετέχετε στα σχόλια ότι ακόμα δεν έχετε κάννη ένα μεροκάματο, καλό θα είναι να το κάνετε. Αρχή όλων των κακών η απαιδευσιά. ( Ροΐδης )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κύριε Γιώργο όσα βιβλία κι' αν διαβάσεις το φόβο που έχεις μέσα σου δεν θα τον αποβάλεις. Εάν τα βιβλία που διάβασες γράφουν ότι για όλα προβλήματα της Ελλάδας υπεύθυνη είναι οι μετανάστες, τότε θα συμφωνήσω μαζί σου να φύγουν..... Εγώ θα πρότεινα σε όλους πατριώτες και μη να διαβάσουν την την κωμικοτραγική ιστορία του Ελληνικού κράτους 1830-1974 του Β. Ραφαηλίδη εκδόσεις Εικοστού πρώτου.Πριν δυόμιση περίπου χρόνια ο Χίλων έλεγε: αφετηρία κάθε γνώσης είναι ο εαυτός μας. Και αν δεν ξέρουμε τον εαυτό μας, πως τάχα θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε ότι μας περιβάλει; Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γνωρίσει κάποιος τον εαυτό του, γιατί εξαιτίας του εγωισμού του, προσθέτει πολλά καλά στον άτομό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.