Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΕΡΑΝΗ: Φιλικό με Πανιώνιο εν όψει Πανηλειακού

Φιλικό τεστ-πρόβα ενόψει της εντός έδρας κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανηλειακό θα δώσει αύριο η Εράνη στην Καλαμάτα με αντίπαλο τον Πανιώνιο.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.
Δύο ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τους τεχνικούς της Εράνης Σταύρο Αντωνόπουλο και Αντώνη Μαυρέα στην απόφαση για τη διεξαγωγή του παραπάνω φιλικού.

Η φιλιατρινή ομάδα τελείωσε χθες με διπλή προπόνηση (πρωί, απόγευμα) τη μίνι προετοιμασία της ενώ μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είχε μείνει άπρακτη από αγώνες.
Ετσι θα είναι μια καλή ευκαιρία να δουν οι δύο προπονητές αγωνιζόμενη την ομάδα, σε ένα ματς που θα αποτελέσει πρόβα ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανηλειακό. Ο άλλος λόγος είναι πως όλο αυτό το διάστημα της διακοπής, στο γήπεδο των Φιλιατρών έγινε επανασπορά στον αγωνιστικό χώρο και σε συνδυασμό με τις άσχημες καιρικές συνθήκες δεν μπορούσαν να προπονηθούν εκεί.

Σχετικά με τη μίνι προετοιμασία, ο κ. Μαυρέας δήλωσε χθες στην “Ε“: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι παρά την πίεση που υπήρξε από την Παρασκευή έως σήμερα (σ.σ. χθες) δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα από τραυματισμούς.
Πιστεύω ότι αυτές τις ημέρες δουλέψαμε πολύ καλά και αυτό θα φανεί στην πορεία.
Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανηλειακό και πιστεύω ότι αυτό το φιλικό
που θα δώσουμε με τον Πανιώνιο θα αποτελέσει καλό τεστ».

Σε ό,τι αφορά τον Ηλία Τσιριγώτη, η διοίκηση έκανε τις ενέργειές της και πλέον στα Φιλιατρά περιμένουν την έκδοση του δελτίου ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια της Εράνης. Λογικά δεν θα προλάβει να παίξει στον κυριακάτικο αγώνα, αλλά σίγουρα θα μπορεί από τον επόμενο, που είναι εκτός έδρας με το Καταστάρι.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.