Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Κατέληξε ο 53χρονος Δικηγόρος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

ΚΑΤΕΛΗΞΕ λίγο μετά τις 5 το απόγευμα χάνοντας τη μάχη για τη ζωή ο 53χρονος Δικηγόρος Σπύρος Ιωάννου, από την Κυπαρισσία, που νοσηλευόταν από τα ξημερώματα της Τρίτης στην Μ.Ε.Θ. του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ύστερα από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε μέσα στο γραφείο του το βράδυ της Δευτέρας.
Επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας όπου αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

"Το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δικηγόρος Σπύρος Ιωάννου του Πέτρου, που είναι και σύζυγος Δικαστικού Λειτουργού (που υπηρετεί στο Πρωτοδικείο Ηλείας) το βράδυ της 26-1-2009 και περί ώρες από 10,30 μμ μέχρι και 11,30 μμ ενώ βρισκόταν στο γραφείο του και ασκούσε τα καθήκοντα του , δέχτηκε βάναυση εγκληματική επίθεση από άγνωστα (ή άγνωστο ) μέχρι τώρα πρόσωπα ( ή πρόσωπο) , με συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό του στο κεφάλι, την μεταφορά του στην ......

εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Τρίπολης όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε αφασία χωρίς επικοινωνία με το περιβάλλον από την πρώτη στιγμή.
Η τραγική κατάληξη των συνεπειών της επίθεσης αυτής είναι ζήτημα ωρών όπως μας δήλωσαν επίσημα οι θεράποντες γιατροί.
Πρόκειται για καλά προετοιμασμένη, ύπουλη εγκληματική επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφός μας στο χώρο της εργασίας του, μέσα στο γραφείο του, σε χρόνο που προετοίμαζε τις υποθέσεις του .
Τα βάναυσα και θανατηφόρα κτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι του από το φονικό όργανο των δραστών ή του δράστη, ήταν πολλά και του προκάλεσαν πολλαπλά κατάγματα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία μη αντιμετωπίσιμη , αφού πλέον είναι κλινικά νεκρός και απλά αναμένεται ο θάνατός του.
Οι συνθήκες της επίθεσης και ο τρόπος που κτυπήθηκε οδηγούν με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για σχεδιασμένη δολοφονία του συναδέλφου μας με προφανή σκοπό να δημιουργήσει το φόβο, την τρομοκρατία και την ανασφάλεια στο κύκλο της δραστηριότητας μας σαν συλλειτουργών της Δικαιοσύνης, να επιφέρει πλήγμα στην λειτουργία της δικαιοσύνης και να προκαλέσει κλονισμό της εμπιστοσύνης του πολίτη στην έννομη τάξη ...."

Πηγή: Radio 936

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.