Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήρια Επιστολή από τον νεοεκλεγέντα Δημαρχο Τριφυλίας κ. Γιώργο Λεβεντάκη

Αγαπητές Συνδημότισσες και αγαπητοί Συνδημότες του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.

Χθες βράδυ, ο λαός της Τριφυλίας και της γενέτειράς μου πόλης των Φιλιατρών, απάντησε με ένα ηχηρό ΟΧΙ στην ανεπάρκεια, στην αδιαφορία και στην απαξίωσή του, δίνοντάς μου τα ηνία αυτού του τόπου, γιατί πείστηκε ότι εγώ ξέρω και κυρίως ......

μπορώ, να κάνω το όραμά μου πράξεις.

Μετά, λοιπόν, τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση και το νικηφόρο για εμάς αποτέλεσμα, θα ήθελα, από καρδιάς, να σας εκφράσω τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου, για την έμπρακτη εμπιστοσύνη και στήριξη που δείξατε στο πρόσωπό μου και στο Συνδυασμό “ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας”.

Όλοι μαζί, δώσαμε με αξιοπρέπεια έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, τηρώντας με ευλάβεια τις αρχές και τις αξίες μας.

Όλοι μαζί, αποφασίσαμε πως σε τούτον εδώ τον ευλογημένο τόπο αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Όλοι μαζί, με το χέρι στην καρδιά και κοιτώντας τα παιδιά μας στα μάτια, υποσχεθήκαμε να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον, με προοπτική και εξέλιξη.

Όλοι μαζί, γιατί μόνο έτσι το όραμα παίρνει σάρκα και οστά και γιατί "το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...".

Για μας η νίκη, σε αυτή την εκλογική διαδικασία, δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά το μοναδικό μέσον, για να οδηγήσουμε τον τόπο μας στα πιο φωτεινά μονοπάτια.

Θέλω να επισημάνω, ότι όσα είπαμε και για όσα δεσμευτήκαμε προεκλογικά, ισχύουν, και θα αγωνισθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την υλοποίησή τους.

Πρόθεσή μας είναι η συνεργασία με όλες τις πλευρές του Δήμου, σε πνεύμα ειλικρίνειας, συνεννόησης και συναίνεσης.

Ξεκινάμε την εφαρμογή του προγράμματός μας, για την επόμενη τετραετία, με πρωταρχικό στόχο μας την ανάπτυξη του τόπου μας, την ορθολογική αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων, καθώς και την προώθηση των αναγκαίων έργων υποδομής, έτσι ώστε να υπάρξει άμεση βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο έργο, αλλά έχουμε, πάνω απ' όλα, την όρεξη, τη διάθεση και κυρίως τη θέληση, ν' αλλάξουμε το τοπίο και να δημιουργήσουμε.

Ευχαριστώ, ακόμα μια φορά, όλους όσους συστρατεύθηκαν μαζί μας σε αυτόν τον κοινό αγώνα και θέλω να επισημάνω πως εμείς δεν θεωρούμε πως, ανάμεσα στους πολίτες, υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, αλλά πολίτες με ίσα δικαιώματα, ίδια προβλήματα, όμοιες ανησυχίες.

Σε όλους τους συνδημότες μας, λέμε ακόμα μια φορά πως θα τύχουν της ίδιας αντιμετώπισης και πως ο Δήμος αποτελεί πλέον για όλους το δικό τους σπίτι.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια ευελπιστώντας, στο τέλος της, να δρέψουμε τους καρπούς της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Και να είστε σίγουροι πως, με τη δική σας συμμετοχή, θα τα καταφέρουμε.


Μετά τιμής
Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.