Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Έκτακτο Τοπικό Συμβούλιο με θέμα την Εθνική Τράπεζα Φιλιατρών

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Έκτακτο Τοπικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη αίθουσα Δημοτικοί Συμβουλίου Φιλιατρών με θέμα την υποβάθμιση του καταστήματος της ΕΘνικής Τράπεζας.

Παρόντες ήταν οι .....

εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης κ.κ. Παπασταθόπουλος Παρασκευάς και Παναγιωτόπουλος Νίκος

Στην εισήγηση του π Προέδρος του Τοπικού Χαράλαμπος Καναλουπίτης είπε ότι έχει συνταχθεί ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας το οποίο θα σταλεί στην διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και κάλεσε όποιον φορέα επιθυμεί να προσυπογράψει το ψήφισμα.

Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος διάβασε το κείμενο προκειμένου να το ακούσουν τα μέλη του Συμβουλίου αλλά και οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου.
Όλοι ανεξαιρέτως τάχθηκαν υπερ του ψηφίσματος με τον Τοπικό Σύμβουλο Γιώργο Κωστάκη να εμφανίζεται αγανακτισμένος με την συνεχή υποβάθμιση των υπηρεσιών των Φιλιατρών.

Από την πλευρά της η Ρούλα Μαρκούλια αν και συμφώνησε με το ψήφισμα, φάνηκε ενοχλημένη από την απουσία του Αντιδημάρχου Φιλιατρών Βασίλη Παπαθεοδοσίου λέγοντας οτι αισθάνεται σαν γλάστρα από την στιγμή που λείπει ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ Παπαθεοδοσίου αλλά και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας. Θα έπρεπε να ήταν εδώ να δείξουν μια υποστήριξη για τον τόπο των Φιλιατρών και όχι μόνο εμείς 5 άτομα μεταξύ μας.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από τον Εμπορικό Σύλλογο ενημέρωσε το σώμα ότι την επόμενη εβδομάδα ο Σύλλογος θα επιδιώξει μια συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή στην Πάτρα προκειμένου να ζητηθούν οι λόγοι για όλη αυτή τη υποβάθμιση ενώ προτάθηκε την επόμενη εβδομάδα μαζί με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο, τους βουλευτές του νομού να γίνει μια σύσκεψη εδώ στα Φιλιατρά για το θέμα να δούμε τι κινητοποίηση πρέπει να κάνουμε και ζήτησε απ’ όλους να σταθούν στο πλευρό τους.


1 σχόλιο:

  1. H Απουσία του δημάρχου και αντιδήμαρχο είναι τελείως απαράδεκτη σε ένα ζήτημα που αφορά την πόλη μας και όχι την πόλη τους Η κάθε ανακοίνωση για υποβάθμιση της πόλης των Φιλιατρών είναι εμετική και αν όλοι υπεύθυνοι οι πολίτες ακόμα κι εμείς που είμαστε στο εξωτερικό δεν βαλουμε ένα λιθαράκι στην αναγέννηση των Φιλιατρών Λυπάμαι Αλλά όχι μόνο χωριό θα καταντήσουν τα Φιλιατρά Αλλά προβλέπω μήπως γίνει κάτι σαν αυτό που έγινε στο χωριό Βουλιαραδες της Βορείου Ηπείρου Το Φράγμα στάσιμο το παλαιό γυμνάσιο τίποτα οι τράπεζες κλείνουν Το κέντρο υγείας και το άσυλο μάλλον θα κλείσουν και όλοι μας κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.