Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

ΨΗΦΙΣΜΑ για τη λειτουργία του Υποκαταστήματος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Το Συμβούλιο της Δ.Κ. Φιλιατρών εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για το νέο πρόγραμμα λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην πόλη των Φιλιατρών.

Με ποια άραγε .....

κριτήρια λήφθηκε η απόφαση αυτή από τη Διοίκηση της Τράπεζας, απαξιώνοντας τους ίδιους τους συναλασσόμενους αλλά και όλους τους κατοίκους, αγνοώντας την εμπορική και αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα της πόλης;
Μια πόλης που η αποτίμηση της συνεισφοράς της τόσο στον εμπορικό αλλά κυρίως στον αγροτικό παραγωγικό τομέα και οικονομικό κλάδο της Χώρας είναι ιδιαίτερα υψηλή, από την καλλιέργεια και το εμπόριο κηπευτικών και ελαιολάδου με απόδοση φόρου πολλών εκατομμυρίων.

Η υπολειτουργία του Υποκαταστήματος δεν βρίσκει σύμφωνους τους κατοίκους των Φιλιατρών. Αρνούνται να μετακινούνται, να επιβαρύνονται με έξοδα και να χάνουν χρόνο για την εξυπηρέτησή τους στις όμορες πόλεις. Παράλληλα οι συναλλαγές στο ΑΤΜ δεν αποτελεί διευκόλυνση για τους ηλικιωμένους κατοίκους της πόλης.
Θεωρούμε την απόφαση αυτή λανθασμένη και για το λόγο αυτό η αντίδραση θα είναι δυναμική από τους κατοίκους και τη Δημοτική Αρχή. Δε θα επιτρέψουμε άλλη υποβάθμιση στην πόλη μας. Τυχόν εφαρμογή της απόφασης θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα για την ίδια την Τράπεζα.

Στην περίπτωση υλοποίησης της απόφασής της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας οι τοπικοί φορείς, σύλλογοι, συνεταιρισμοί, επιχειρηματίες, συνταξιούχοι και ιδιώτες θα αντιδράσουμε με άμεση διακοπή της συνεργασίας μας με την Τράπεζα.
Αντιτιθέμεθα στην για δεύτερη φορά υποβάθμιση του Υποκ/τος και αιτούμαστε και απαιτούμε την κανονική λειτουργία του όλες τις εργάσιμες ημέρες.

Το παρόν ψήφισμα εκδόθηκε ομόφωνα στη Συνεδρίαση 1/03.01.2018 του Συμβουλίου της Δ.Κ. Φιλιατρών και συνυπογράφεται από το Αντιδήμαρχο Φιλιατρών κ. Βασ. Παπαθεοδοσίου, τους Δημ. Συμβούλους της Δ.Ε. Φιλιατρών, από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Χριστιανούπολης, Εξοχικού, Χαλαζωνίου, Πλάτης και Μάλης της Δ.Ε. Φιλιατρών καθώς και από τους ακόλουθους φορείς :

► Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών
► Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών
► Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών
► Όμιλος Φίλων Αγρίλη Όμιλος Δράσεων και Πολιτισμού
► Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών
► Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών «Πυρσός»
► Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Εράνη»
► Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Κυριακής
► Εξωραϊστικός Σύλλογος Λιμεναρίου
► Εξωραϊστικός Σύλλογος Λαγκουβάρδου
► Σύλλογος Φίλων Στομίου «Ο ‘Αγιος Χριστόφορος»
► Πολιτιστικός Σύλλογος Χριστιανούπολης
► Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλαζωνίου
► Πολιτιστικός Σύλλογος Πλάτης
► Πολιτιστικός Σύλλογος Εξοχικού
► Πολιτιστικός Σύλλογος Μάλης

Θα κοινοποιηθεί στη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας
και στα ΜΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.