Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Δήμος Τριφυλίας: Παρουσιάστηκε ένα παρα πολυ φτωχό πολιτιστικό καλοκαιρι [ Video ]

Συνέντευξη Τύπου για τη παρουσίαση του Πολιτιστικού καλοκαιριού του Δήμου Τριφυλίας για το 2017, παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Κατσίβελας είπε .....

οτι Σήμερα επίσημα παρουσιάζεται το πρόγραμμα του πολιτιστικού καλοκαιριού και το Δήμο της Τριφυλίας.

Επεσήμανε ότι οι πόλεις μας έχουν το χαρακτηριστικό της εξωστρέφειας με επισκεψιμότητα με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από ομογενείς, γηγενείς όπως και από επισκέπτες του εξωτερικού.
Οφείλουμε τόνισε ο κ Κτσίβελας εμείς να δημιουργήσουμε το περιβάλλον της Τριφυλίας όπου αφενός οι ντόπιοι οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής μας και οι επισκέπτες να έχουν την αιτία και την αφορμή να ζήσουν πολύ έντονες στιγμές, πολύ χαρακτηριστικές και πολυ χαρούμενες ωστε να διαμορφώσουν ένα κλίμα ώστε να μπορούν να έχουν την καλύτερη εικόνα να μπορέσουν να γίνουν πρεσβευτές του τι σημαίνει Τριφυλία, και να δημιουργήσουν ένα καινούργιο κύμα ανθρώπων που θα επισκεφθούν την περιοχή μας.

Αναφέρθηκε στην περίοδο τη οποία χαρακτήρισε οικονομικά περιορισμένη και αυτό σημαίνει ότι και εμείς περιοριζόμαστε στην έκταση του καλλιτεχνικού μας προγράμματος προσφέροντας είδος τέχνης και επικοινωνίας στους κατοίκους του Δήμου μας και τους επισκέπτες που δε έχουν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε πιο χαρούμενη εκδοχή της ζωής.

Καθιερώνεται ο θεσμός για την γιορτή του Λαδιού σε συνεργασία ε τον αγροτικό σύλλογο Γαργαλιάνων με γευσιγωσία event και καλλιτεχνική βραδιά με τον Μπάμπη Τσέρτο.

Συνεχίζει ο θεσμός των χειροτεχνών που είναι στο πάρκο των Γαργαλιάνων, συνεχίζει ο θεσμός της Περιστεριάς και την ανοιγουμε για να γιορτάσουμε την Αυγουστιάτικη Πανσέλληνο με μια μουσική παραγωγή του Δήμου Τριφυλίας.

Ακουστε τι ειπε ο κ Κατσιβελας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.