Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Πότε επιτέλους θα κλείσει η λακουβάρα έξω από την Αγροτική Τράπεζα;

Ναι, στο σημείο πριν αρκετό καιρό υπήρξε βλάβη στη ύδρευση, ναι, το συνεργείο αποκατάστασης έφτιαξε την βλάβη, έκλεισαν την μεγάλη γούβα που είχαν ανοίξει, αλλά έμεινε έτσι με τα χώματα.
Ούτε λίγη άσφαλτος. Τίποτα. Και είναι η είσοδος της πόλης και μάλιστα επάνω στην κεντρική πλατεία.

Ο κόσμος διαμαρτύρεται, φωνάζει το αναφέρει στον Δήμο, το αναφέρει στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών, αλλά ουδείς κάνει κάτι.
Χθες την ώρα που φωτογράφιζε την λακουβάρα ..........

άνθρωπος μας, παρακείμενος καταστηματάρχης τον ρώτησε, αν είναι ωραία η λακούβα που φωτογραφίζει. Προφανώς με επικριτική διάθεση, για την αδιαφορία που δείχνει ο Δήμος.

Οι βροχές των τελευταίων ημερών, έχουν επιδεινώσει την ήδη άσχημη κατάσταση στο σημείο, με αποτέλεσμα τα οχήματα που έρχονται από το Γυμνάσιο, φτάνοντας στην Αγροτική Τράπεζα, να κάνουν σλάλομ για να αποφύγουν την λακουβάρα και σε πολλές περιπτώσεις κινδυνεύουν να συγκρουστούν με όχημα που στρίβει στην γωνία στο καφέ "Αρχαίον" προς το γυμνάσιο.
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει; Να γίνει κανένα ατύχημα στο σημείο και να ξεκινήσουν παρατράγουδα;
Είναι τόσο δύσκολο ρε σεις να κλείσετε την κω..λακούβα;

Σε λίγες μέρες θα έχουμε τη γιορτή του Αγίου Χαραλάμπους του πολιούχου της πόλης μας (θα γιορτάζει και η μεγάλη προεδράρα της Δημοτικής ενότητας μας Φιλιατρών) και οι επισκέπτες - προσκυνητές θα είναι κατά χιλιάδες.
Αυτήν την εικόνα θα συναντήσουν μπαίνοντας στην πόλη; Την λακουβάρα;
Δηλαδή από μόνοι σας δεν μπορείτε να κάνε τε κάτι παρά μόνο αν σας κράξουμε; Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα. Θα σας κράζουμε νύχτα μέρα μέχρι να βάλετε μυαλό.

Ο Μπάμπης ο Στάμος, η μεγάλη προεδράρα της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών έχει κάνει τίποτα για να κλείσει η κω...λακούβα; Η δεν βρήκε ευκαιρία να σηκωθεί από την πολυθρόνα του στην οποία στρογγυλοκάθεται το πρωί και την αποχωρίζεται το μεσημέρι που κλείνει το Δημαρχείο αδιαφορώντας για το οτιδήποτε;

Πάρτε λίγη πίσσα ρε για να κλείσετε την λακούβα. ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ. ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Κ. Πούλο για ρίξε κανα γκάζι εκει στο Δημαρχείο μπας και σηκωθεί λίγο από την θέση του ο Στάμος. Τι στα κομμάτια. Αντιδήμαρχος είσαι. Ανώτερος από αυτόν. Κάνε κανένα χώσιμο να ξυπνήσει.

9 σχόλια:

  1. Το μόνο ενδιαφέρον όλων αυτών των κυρίων που διοικούν είναι να χαλάσουν κανα πεντοχίλιαρο για να φάνε του Αγίου Χαραλάμους (ξέρετε τι μαχη έγινε στο προηγούμενο Δ.Σ)Ο Παγάνης με την Παντελάκη φώναζαν βλέπεις δεν βλέπουν την λακούβα.
    Ο Δήμος είναι για φρου φρου και αρώματα,για εκδηλώσεις κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί επιτρέπουμε σε κάποιους 'αλήτες'-γιατί αυτό είναι όταν υπόσχονται ότι θα κάνουν το καλύτερο για την πόλη μας και ζητούν την ψήφο μας,ενώ όταν εκλέγονται τα ξεχνούν όλα-να εξευτελίζουν έτσι την πόλη μας,σε κάποιους που είτε είναι ανίκανοι,είτε αδιάφοροι,είτε κοιμισμένοι,είτε δεν ξέρω κι εγώ τι,να κάθονται στις καρέκλες του Δημαρχείου και να αγνοούν η΄ να αδιαφορούν για ότι συμβαίνει έξω από αυτό.
    Ντροπή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den idroni to ayti tous!!!kurizia einai oloi toys!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν ιδρώνει το αυτί τους καλό θα ήταν να τους απαξιώσουμε για να καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους σκεπτόμενους που δεν τους ανέχονται άλλο.
    Οι καιροί όπως βλέπετε άλλαξαν και θα αλλάξουν ακόμα περισσότερο,ας τους το δώσουμε λοιπόν να το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν περιμενατε απο τον κ. Σταμο σωθηκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια αν εμφανιστει μια αλλη παρεα ανθρωπων,χωρις υποσχεσεις διχως πατροναρισμα,απειροι,εντιμοι κλπ.Θα τους ψηφιζαμε?Σ ενα τετοιο πυρηνα ανθρωπων,ειμαι μεσα!Για να μη λεμε συνεχεια Πως να σκεφτουμε παραπερα,οταν ασχολουμαστε με μια γουβα.Μια γουβα που πεφτει μεσα,σχεδον,αυτανδρη ολη,ολες οι δημοτικες αρχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άδικα κάνουν αρνητική κριτική για τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητος Φιλιατρών κ.Στάμο Χαρ.για τις λακούβες που υπάρχουν στους δρόμους των Φιλιατρών.Απότι ξέρω και έχω ρώτήσει γιαυτό η Δημοτική ενότητα Φιλιατρών δεν διαχειρίζεται χρήματα, ώστε να προμηθέυθει άσφαλτο, για την επισκευή των δρόμων.
    Την διαχείρηση των χρημάτων την κάνει ο Δήμαρχος κος Κολλιας με το συμβούλιό του.
    Ψάχνοντας το θέμα έμαθα ότι έχουν ενημερωθεί πολλές φορές τις λακούβες για τόσο ο κος Δήμαρχος όσο και ο κος Τσίγγανος από τον κο Στάμο και κο Πούλο και αναμένονονται οι ενέργειές τους για το σοβαρό αυτό θέμα.
    Αν ενοχλεί κάποιους να πάνε στους κυρίως υπεύθυνους κατ'ιδίαν και τους βολέυει να πετροβολάνε άλλους που όπως έμαθα όταν είχαν σταματήσει οι προμηθευτές να προμηθεύουν την ενότητα με διάφορα υλικά ο κος Πούλος με τον κο Στάμο βάζανε το χέρι στην τσέπη.Ψάξτε και ρωτήστε πριν επιρρίψετε ευθύνες!!Η Κυπαρισσία αποφασίζει όσο και πιεστικός να γίνεις για κάποιο θέμα εκτος έδρας μου είπε υπάλληλος του δήμου στην έδρα!!!Μη σπιλώνετε κάποιούς ,αν νομίζετε ότι είναι υπέυθυνοι για κάτι τεκμηριωμένα μαζί σας και εγώ ακουσον με πάταξον δε!!!!

    ο έξω δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΚΑΛΕ.
    ΟΜΩΣ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ,ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ.
    ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΝ.
    ΟΣΟ ΣΚΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ,ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΒΥΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΛ. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο εξω δεξια,
    ΟΤΙ Ο ΤΣΙΓΚΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΟ η ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ?

    ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΙ.[γουσταρεις ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.