Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Επιτυχημένα έληξε το πρώτο ISA Surf Instructor Course Level 1 στον Λαγκούβαρδο Μεσσηνίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου το πρώτο ISA Surf Instructor Course Level 1 στον Λαγκούβαρδο Μεσσηνίας, που διοργάνωσαν οι εκπρόσωποι της ISA στην Ελλάδα Στέφανος Ασλανίδης και Αλέξης Ιωάννου.

19 σερφίστες συμμετείχαν σε αυτό course, από τους οποίους οι δυο ήταν γυναίκες.

Η πρόγνωση του κύματος δεν ήταν και η ..........

πιο αισιόδοξη. Ωστόσο μετά από ένα πρωινό με θεωρία μέσα στην τάξη, το απόγευμα έβγαλε από το μηδέν 2-3 πόδια κύμα με απόλυτη άπνοια! Έτσι μπόρεσε και έγινε η αξιολόγηση των συμμετεχόντων.

Την Κυριακή το κύμα είχε πέσει, και τα μαθήματα έκλεισαν με θεωρία και προσομοίωση πρακτικής εκτός νερού.

Όλοι είχαν ένα μεγάλο χαμόγελο, και υπήρχε μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Έτσι, μετά από τα πρώτα παΐδια, που αναγκάστηκαν να κάνουν αυτά τα μαθήματα εκτός Ελλάδας, ήρθε η ISA στην Ελλάδα, και δίνει την ευκαιρία σε νέους και νέες να εργαστούν ως Surfing Instructors, γύρω από το πάθος τους και να το μεταφέρουν στον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο.
Have fun and be save! Αυτή είναι η κεντρική ιδέα που θέλει η ISA να μεταφέρει σε όλον τον κόσμο του σέρφ, αυτό είναι που πρέπει να έχουμε στο νου μας όλοι, είτε είμαστε έμπειροι και ταξιδεύουμε στα πιο απόμακρα spot, είτε θέλουμε να ξεκινήσουμε τώρα, και να κολλήσουμε με ένα από τα πιο ωραία αθλήματα στον κόσμο.

Υποστηρικτές του course ήταν η Quicksilver και η FCS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.