Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ!!!!!

Της Αντωνίας Μπούζα

Ενώ η νέα τουριστική σαιζόν, έφθασε και όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό ιδιώτες, έχουν στρέψει το βλέμμα τους, στις Κυβερνητικές πρωτοβουλίες, λόγω και της αδυναμίας των νέων αυτοδιοικητικών δομών δηλ.των Περιφερειών κυρίως, να οργανώσουν στοιχειωδώς την τουριστική επικοινωνιακή πολιτκή τους,βλέπουμε τους ανταγωνιστές μας, να χορεύουν μόνοι , σε άδεια πίστα!!
Αναφέρομαι στην διαφημιστική καταιγίδα της Τουρκίας στην Ιταλική αγορά και ιδιαίτερα στο Μιλάνο ,την πρωτεύουσα της μόδας και του πλούσιου Ιταλικού βορρά.

Η Ελλάδα παρακολουθεί αμήχανη και ανύπαρκτη τις ..........

ενέργειες των άλλων , χωρίς να κάνει το παραμικρό!!Όπως φαίνεται στην φωτογραφία , ακόμη και στην εκκλησία DUOMO στο κέντρο του Μιλάνου η ανταγωνίστρια Τουρκία, κάνει αισθητή την παρουσία της!
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού , θα θέλαμε κάποια στιγμή , να ενημερώσει τους πολίτες αυτής της Χώρας, πως έχει κινηθεί μέχρι τώρα και με ποιές δράσεις που έχει υλοποιήσει, περιμένει να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που η Κυβερνητική πλειοψηφία δημιούργησε , με τις δηλώσεις της για ανέντιμους Έλληνες κλ.π, προκειμένου να ενισχύσει την τουριστική μας βιομηχανία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.