Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Του τέως διαχειριστή μας.

Σημαντική εξέλιξη στο θέμα με την αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων προέκυψε από το μεσημέρι και μετά, μετά φυσικά και την συμβολική κατάληψη στα δύο υποκαταστήματα.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του Φιλιατρά News αναφέρουν ότι η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, με τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, είχε σαν αποτέλεσμα ο πρώτος, (ο δήμαρχος μας) να λάβει διαβεβαίωση από τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο ότι η όλη ιστορία με την αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων, ΠΑΓΩΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ και δεν θα εκτελεστεί, μέχρι να υπάρξει συνάντηση φορέων με τον κ. Σπυρόπουλο και να υπάρξει διαβούλευση για το θέμα.

Η Εξέλιξη αυτή που σας μεταφέρουμε είναι ..........

απολύτως διαστυρωμένη και αναμφισβήτητα είναι μια θετική εξέλιξη για τα δυο υποκαταστήματα.
Το μόνο σίγουρό είναι ότι δεν υπάρχει ματαίωση της απόφασης. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΑΠΛΑ ΠΑΓΩΝΕΙ η διαδικασία, για να γίνει διαβούλευση.
Προσέξτε τι διαβάζετε και τι σας σερβίρουν.
Ελπίζουμε να μην είναι ένα τέχνασμα της πολιτείας για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια για το θέμα.

Πάντως εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθήσουμε το θέμα.

Το μεσημέρι μετά την συμβολική κατάληψη του ΙΚΑ στα Φιλιατρά και πρίν μιλήσει με τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:



6 σχόλια:

  1. ΦΩΝΑΧΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ,


    Κ Ω Σ Τ Α Κ Ο Λ Λ Ι Α Δ Υ Ν Α Τ Α


    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poio apoklistiko re teos mas ta zalses.to filiatrablog to exie apo to maisimerh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να κάνω μια μικρή παρατήρηση.

    Σε προηγούμενο θέμα του Φιλιατρά News ( http://filiatranews.blogspot.com/2011/03/blog-post_9054.html ) γράφτηκε το εξής:
    Μάλιστα τότε την δέσμευση αυτή την είχε μεταφέρει ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς ο οποίος σήμερα τηρεί σιγή ιχθύος.

    Επειδή δεν μας αρέσει να είμαστε άδικοι, καθώς η μόνη αντίδραση που είχαμε ήταν αυτή της Νάντιας Γιαννακοπούλου, να πούμε και να μεταφέρουμε ότι ΠΡΙΝ επικοινωνήσει ο κ. Κόλλιας με τον Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, είχε επικοινωνήσει ο Υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς και ζήτησε απο τον κ. Σπυρόπουλο να παγώσει άμεσα η όλη διαδικασία.
    Αυτό το έμαθα πριν λίγη ώρα και θεώρησα σωστό να σας το μεταφέρω.

    Δεν ξερω αν πρέπει να του πούμε μπράβο γι αυτό καθότι για το κράτος πρέπει να αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ η οσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία γι αυτόν.

    Πάντως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ στην υπόθεση. Απλά έχει παγώσει. Οι πολίτες θα εξακολουθήσουν να εξυπηρετούνται από το ΙΚΑ Φιλιατρών τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η διαβούλευση.

    Οπως και να έχει το θέμα χρειάζεται ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ από τους πολίτες ώστε όταν χρειαστεί να αντιδράσουμε δυναμικά.
    Και εδώ δδεν πρέπει να χωρέσουν πράσινοι κόκκινοι μπλέ με βούλες και χωρίς βουλες πολίτες.
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ να αποτρέψουμε σχέδια νοσηρών εγγεφάλων της κυβέρνησης. Πρόκειται για τον τόπο μας, και οχι για να μην μας κάνει ντά ντα το κόμμα.
    Σκεφτείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο που το Φιλιατρά blog γραφει ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ.
    Αναφέρει ότι ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ ενω το σωστό ρεπορτάζ είναι ΠΑΓΩΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.
    Εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά το ένα από το άλλο. Και το έχω τσεκάρει αυτό που γράφω. Γιατι ποτε δεν γραφω κάτι αν δεν ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.
    Ολοι ξέρουν ότι το blog μας φιλοξενεί απόλυτα τσεκαρισμένο ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ πρώην διαχειριστά μόνο και που ανάφερες την περιβόητη λέξη "διαβούλευση" το θέμα έχει κλείσει. Διαβούλευση κάνουν για όλα τα προαποφασισμένα ετούτοι εδώ. Κάτι σαν την διαβούλευση με τους φορτηγατζήδες μου κάνει. Ευτυχώς που "ο καιρός γαρ εγγύς" για δαύτους και θα τους ξεφορτωθούμε...
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φωναζετε και σωστα για το κλεισιμο του ικα...Ενος ικα που δεν εξηπηρετει τον φιλιατρινο ουτε στο ελαχιστο και τρεχουμε στην κυπαρισσια και μας αντιμετωπιζουν και ως β' κατηγορια οχι απο τους πρωτοκλασατους κυπαρισσιους. Την καταντια των μαγαζιων στην πολη που πανε απο το κακο στο χειροτερο και πολλα κλεινουν επειδη δεν τα στηριζουμε και στιρηζουμε την Καλαματα και την κυπαρισσια δεν τα βλεπετε.Ερημοποιηση λετε για το ικα???Κατσε σε λιγο να δειτε και οταν τα μαγαζια θα φτασουν στο απροχωρητο,εκει να δειτε ερημοποιηση της πολης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.