Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Οδυσσέας Βουδούρης: Συζήτηση για την Οικονομία. Ποια προβλήματα; Ποιες λύσεις;

«Η Ελληνική Οικονομία σε Κρίσιμο Σταυροδρόμι: Ποια Προβλήματα; Ποιες Λύσεις» είναι το θέμα της συζήτησης, που διοργανώνει ο Βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης, το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011, 7 μμ, στο Ξενοδοχείο Rex. Καλεσμένοι είναι η Ελίζα Παπαδάκη, οικονομικός αναλυτής, δημοσιογράφος και ο Γιάννης Στουρνάρας, οικονομολόγος, Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ.

«Επιδιώκουμε μια ουσιαστική συζήτηση για την οικονομία ενόψει και της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της 25ης Μαρτίου. Είναι οι ευθύνες για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει μόνο πολιτικές ή χρειαζόμαστε μια συνολική στροφή σε ένα διαφορετικό, παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης; Αποτελεί λύση η επιμήκυνση ή η αναδιάρθρωση του χρέους; Θα υπήρχαν κάποιες θετικές συνέπειες για τη χώρα μας στις επιλογές της ελεγχόμενης χρεοκοπίας, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι, ή ακόμη και στην πιθανή έξοδο από το ευρώ;
Πάνω από όλα βέβαια θα εξετάσουμε τις ...........

προοπτικές ανάπτυξης γιατί καμία λύση δεν μπορεί να υπάρξει στο δημοσιονομικό πρόβλημα μόνο μέσα από περικοπές», δηλώνει ο κ. Οδυσσέας Βουδούρης.

Η συζήτηση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία στην παρούσα συγκυρία, όταν ο κάθε πολίτης καλείται να έχει γνώμη, να είναι ενεργός για τόσο κρίσιμα, σύνθετα και πολύπλευρα ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.