Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ετοιμάζεται να μπει στην Νομική η Αστυνομία

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ

Το «πράσινο φως» για επέμβαση της αστυνομίας στην κατάληψη της Νομικής έδωσαν το απόγευμα οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η πρυτανεία ανακοίνωσε στην .........

προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, την απόφαση που έλαβε για άρση του πανεπιστημιακού ασύλου, μόλις πληροφορήθηκε ότι οι μετανάστες αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη.

Με την εξέλιξη αυτή, ανοίγει ο δρόμος για την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στον χώρο της κατάληψης. Πριν από λίγο, η αστυνομία απέκλεισε όλους τους δρόμους γύρω από τη Νομική. Σε επιφυλακή βρίσκονται πέντε εισαγγελείς που μεριμνούν για την τήρηση της νομιμότητας. Νωρίτερα, οι μετανάστες αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψή τους, παραμένοντας στο κτίριο της Νομικής.

Οι μετανάστες «αποφάσισαν να μην μετακινηθούν σε άλλον χώρο, διότι αφενός θεωρούν ότι δεν ενοχλούν κανέναν, δεδομένου ότι στο κτίριο δεν γίνονται μαθήματα, και αφετέρου εκτιμούν ότι το άλλο κτίριο που τους προτάθηκε δεν πληροί τις προδιαγραφές (ασφαλείας) που είχαν συμφωνηθεί», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης, Νίκος Γιαννόπουλος.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΥΙΤΑ,ΤΗ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΝΥΣΑΦΙ!
    ΠΝΙΓΟΜΑΙ............
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.