Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Καλοκαιρινή Αγορά, που εκθέτει καταστάσεις

Από το Εναικάτο Συνδικάτο μικροπωλητών Ελλάδος.

Το είδαμε και αυτό!! Το βλέπουμε κάθε χρόνο στα Μεσόγεια. Οι αφίσες που εντέχνως γράφουν ΄΄Καλοκαιρινή ΑΓΟΡΑ΄΄, προσκαλούν σε παζάρι διάρκειας 17 ημερών δηλαδή από 02 έως και 18 Ιουλίου.
Τα, είδη πώλησης???
ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
Ρούχα, υποδήματα, είδη δώρων, μπιζού, εσώρουχα, είδη λαϊκής τέχνης, μαγιώ, γυαλιά ηλίου κ.τ.λ.
Διοργανωτής ο γνωστός κ. Αγγελίδης .............

Αλέξανδρος(ο οποίος διαθέτει εταιρεία κατασκευής περιπτέρων) και ο οποίος στις αφίσες τις οποίες μοιράζει στις κολώνες στα Μεσόγεια, βρήκε το τέχνασμα να γράφει υπό την ΄΄Αιγίδα της Κοινότητας Π.Φώκαιας΄΄ μιας και οι Νόμοι που διέπουν το υπαίθριο εμπόριο δεν επιτρέπουν <<17>>, ούτε επιτρέπουν σε ιδιώτες τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων.
Μάλιστα για να είναι ΄΄ Όλα μέλι-γάλα΄΄ δεν γράφει στην αφίσα, τα είδη που εμπορεύονται στο Παζάρι στην παραλία Π.Φώκαιας(στο λιμάνι) αλλά πετάει δύο αμφορείς και κάποια βιβλία...
Το προεδρείο της ΕΣΕΕ δεν παίρνει θέση??

Πηγή: Ενιαίο Συνδικάτο μικροπωλητών Ελλάδος

ΣΧΟΛΙΟ
Βλέποντας την αφίσα, και πριν διαβάσουμε το κείμενο της ανάρτησης, μας προκάλεσε πολυ μεγάλη εντύπωση οι αμφορείς και τα βιβλία. Σαν πρώτη σκέψη και μάλιστα με την πρώτη ματιά.
Διαβάζοντας την ανάρτηση είδαμε ότι καυτηριάζει την αφίσα και το συνδικάτο και μάλιστα μιλάει για ... διάφορα.... παλαβά του νόμου.

Μεγάλο εμπορικό Παζάρι στον Αγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών 3 - 11 Ιουλίου

Ξεκινά σε πολύ λίγες μέρες το μεγάλο εμπορικό παζάρι στον Άγιο Κωσταντίνο Αρφαρών που θα έχει διάρκεια από τις 3εως τις 11 Ιουλίου.
Σύμφωνα με το Εναιαίο συνδικάτο μικροπωλητών Ελλάδος στον χώρο όπου θα διεξαχθεί το παζάρι, έχουν στηθεί ήδη τα στέγαστρα για να υποδεχτούν τους μικροπωλητές και φυσικά τους καταναλωτές για να βρουν χιλιάδες είδη σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ο Χωρος διεξαγωγής του παζαριού είναι πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου Αρφαρών.

Το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιουλίου θα βρίσκεται στο .........

πανηγύρι και η γνωστή τραγουδίστρια Έφη Θώδη.

Απο εμάς όσοι πάτε Καλά να περάσετε.

Από το Ενιαίο Συνδικάτο Μικροπωλητών Ελλάδος





Το φθινόπωρο το προσχέδιο νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το φθινόπωρο αναμένεται να παρουσιαστεί το προσχέδιο νόμου για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως έκανε γνωστό η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου σε δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3. Στόχος, σύμφωνα με την υπουργό, να υπάρξει συμμετοχή της πανεπιστημιακής κοινότητας και όχι αιφνιδιασμοί.

Η υπουργός συζήτησε με τους πρυτάνεις τις προωθούμενες αλλαγές στο πλαίσιο της 64ης Συνόδου Πρυτάνεων και διοικουσών επιτροπών, που διοργάνωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Λιτόχωρο Πιερίας (25-26 Ιουνίου).

Όπως είπε, οι αλλαγές θα κινηθούν .......

σε τέσσερις μεγάλες ενότητες που θα αφορούν:

α) Στο μοντέλο διοίκησης του πανεπιστημίου, με ορίζοντα την αυτοτέλεια και λογοδοσία του.

β) Στο νέο πλαίσιο σπουδών - εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο.

γ) Στη διεθνοποίηση των πανεπιστημίων (ξενόγλωσσα προγράμματα σπουδών, ξένοι φοιτητές κ.ά.) και

δ) στη λειτουργική τους ενοποίηση, δηλαδή τη χωροταξική και τη θεματική τους αναδιάρθρωση, από την οποία πιθανώς να προκύψουν συγχωνεύσεις ή καταργήσεις τμημάτων.

Η κ. Διαμαντοπούλου ανέπτυξε στους πρυτάνεις τις πρώτες προσεγγίσεις στις τέσσερις αυτές ενότητες, ώστε από τις αρχές Σεπτεμβρίου να αρχίσει θεσμικά η διαβούλευση για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που θα προβλέπουν μεταξύ άλλων τον τρόπο εισόδου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ τις εξεταστικές περιόδους και άλλα ζητήματα.

Εξάλλου, στο τέλος του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί διάσκεψη με τη συμμετοχή καθηγητών του εξωτερικού και επιστημόνων από την Ελλάδα, ώστε πάνω σε αυτές τις τέσσερις ενότητες να υπάρξουν τα βασικά κείμενα για τη δημόσια διαβούλευση του Σεπτέμβρη.

Πάντως, ο χρονικός ορίζοντας κατάθεσης του νέου νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση προβλέπεται στις αρχές του νέου έτους (μέσα σε έξι μήνες από την έναρξη διαβούλευσης).

Η υπουργός απέκλεισε αυξήσεις στη χρηματοδότηση των πανεπιστημίων για να προσθέσει ότι οι μεγάλες θεσμικές αλλαγές θα βοηθήσουν σε ζητήματα χρηματοδότησης.

Ναυτεμπορική

Πρόταση - ΣΟΚ από Όλι Ρεν για διακοπή επιδοτήσεων

Με διακοπή των κοινοτικών επιδοτήσεων προς τους αγρότες και τους ψαράδες των κρατών - μελών που έχουν έλλειμμα άνω του 3% ως ποσοστό του ΑΕΠ – μεταξύ αυτών και η Ελλάδα φυσικά – προτείνει ο Επίτροπος Όλι Ρεν να απειλούνται οι «άτακτες» οικονομίες της Ευρωζώνης.

Μάλιστα, στο κείμενο - πρόταση που θα παρουσιαστεί σήμερα σε συζήτηση στις Βρυξέλλες στο Κολέγιο των Επιτρόπων για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό μετά τον Οκτώβριο του 2010, περιλαμβάνεται η επισήμανση ότι στόχος δεν είναι να πληγεί το εισόδημα των αγροτών, αφού θα είναι στη διακριτική και… οικονομική ευχέρεια του κάθε κράτους-μέλους να δώσει από τον εθνικό προϋπολογισμό τις αντίστοιχες επιδοτήσεις.

Το ότι προτείνεται ένα τόσο δραστικό ........

μέτρο για την «τιμωρία» των ατάκτων, δεν σημαίνει ότι θα περάσει κιόλας, πόσω μάλλον που το λόγο για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό έχει πλέον και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Δείχνει όμως, την τάση αυστηροποίησης των μέτρων προστασίας της ευρωζώνης από τα υψηλά ελλείμματα που επικρατεί στους τεχνοκράτες της Ευρωζώνης.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το κείμενο της Επιτροπής συνιστά η διακοπή εκταμίευσης των επιδοτήσεων να γίνεται ακόμα και προληπτικά όταν διαπιστώνεται ότι η οικονομία μιας χώρας μέλους οδηγείται λόγω της κατάστασής της σε υπέρβαση των ορίων του ελλείμματος και του χρέους. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα διακόπτονται προληπτικά μόνο οι ενισχύσεις για τα πολυετή προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης, όπως είναι το ελληνικό «Αλέξανδρος Μπαλτατζής». Μία τέτοια – πιο ήπια μεν, αλλά σίγουρα δυσβάσταχτη για την Ελλάδα – πρόταση έχει περισσότερες πιθανότητες να περάσει ως «ποινή» για τις χώρες-μέλη που δεν είναι συνεπείς.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι στο κείμενο δεν έχει συμπεριληφθεί η γαλλο-γερμανική πρόταση για την αναστολή δικαιώματος ψήφου από τις οικονομίες στις οποίες έλλειμμα και χρέος ξεφεύγουν του 3% και 60% αντίστοιχα.

Το γεγονός αυτό πάντως κάνει ορισμένους αναλυτές στις Βρυξέλλες να προβληματίζονται για το αν πίσω από τις διαδικασίες “αυστηροποίησης” της οικονομικής διακυβέρνησης βρίσκονται αποφάσεις του άξονα Παρίσι – Βερολίνου για την έμμεση και σταδιακή περικοπή των εκταμιεύσεων των Διαρθρωτικών Ταμείων (ΕΣΠΑ, Ταμείο Συνοχής, κ.λπ.).

Οι προτάσεις –που προωθούνται μαζί με την τεχνική επεξεργασία τους στην Ομάδα Ρόμποϊ– εντάσσονται στο πλαίσιο των αλλαγών στον τρόπο εφαρμογής του Συμφώνου Σταθερότητας για την ισχυροποίηση της «οικονομικής διακυβέρνησης» στην Ευρωζώνη και την Ε.Ε.

AGROSNEWS

Κλήρωση Super League: Στις 12 Ιουλίου το πρόγραμμα

Η Σούπερ Λίγκα, στη χθεσινή της συνεδρίαση, επικύρωσε τη βαθμολογία, ενάμισι μήνα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, και ανακοίνωσε ότι στις 12 Ιουλίου θα διενεργηθεί η κλήρωση της νέας σεζόν.

Την ίδια μέρα θα γίνουν και οι εκλογές στην ακέφαλη διοργανώτρια αρχή μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα.

Επικυρώθηκε η βαθμολογία

Η βαθμολογία επικυρώθηκε με ψήφους 15-1 (μειοψήφησε .........

η ΠΑΕ Λεβαδειακός) κι έτσι έληξε το θέμα, που ξεκίνησε με τις ενστάσεις του Λεβαδειακού του ΟΦΗ και την εκκρεμότητα που υπήρχε για αρκετό καιρό με την αδειοδότηση του Ηρακλή.

Καθημερινή

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Δεν θα καταψηφίσουμε το Ασφαλιστικό

Διαψεύδουν τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί "ανταρσίας" κατά την ψήφιση του Ασφαλιστικού οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση σημείωσαν πως “σε καμιά περίπτωση η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν θα πυροδοτήσει και πολιτική κρίση, σ' αυτή την κρίσιμη γιά τον τόπο περίοδο”, παρά την κριτική που άσκησαν στον παρόντα Α.Λοβέρδο γιά επι μέρους ρυθμίσεις και κυρίως γιά τα θέματα των μητέρων ανηλίκων και των συντάξεων χηρείας.

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ .......

επανέλαβε ότι “οι αποφάσεις που παίρνουμε δεν είναι ευχάριστες για κανέναν. Οι θυσίες είναι μεγάλες. Πέραν όμως της διεθνούς κρίσης, του χρέους και των ελλειμμάτων, δεν ξέραμε τις θύελλες που θα είχαμε μπροστά μας από τις αγορές".
Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό είπε πως δεν μπορεί να παρατείνεται η λύση του εσαεί στο μέλλον υποθηκεύοντας τις επόμενες γενιές, ενώ γιά την ανεργία σημείωσε πως δεν μπορεί να καλύπτεται με προσλήψεις στο Δημόσιο.

Πάντως ο πρωθυπουργός άφησε και ένα παράθυρο ανοιχτό γιά ενίσχυση όσων επλήγησαν περισσότερο από την κρίση, εφ' όσον το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές συνθήκες.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον αρχηγό της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι υπόσχεται να φύγουμε από το μνημόνιο, να φύγουμε από την επιτήρηση αλλά το λέει για να κρύψει ποιος μας έβαλε σε επιτήρηση, χωρίς ταυτόχρονα να έχει εναλλακτική πρόταση. “Από την επιτήρηση θα μας βγάλει μόνον η κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του Ελληνισμού και αυτό είναι το καθήκον μας”, είπε ο κ. Παπανδρέου.

Το Πολιτικό Συμβούλιο έκρινε, ομόφωνα, ότι θα πρέπει να προχωρήσει αταλάντευτα η θεσμοθέτηση ρυθμίσεων που εγγυώνται την βιωσιμότητα και την κοινωνική επάρκεια του Δημόσιου Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και η διασφάλιση των συντάξεων και κατοχύρωση των κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων της νέας γενιάς.

Newsit

Αυξήσεις - φωτιά απο αύριο σε ΦΠΑ, ταξί, διόδια, καύσιμα

Από αύριο, ο κανονικός συντελεστής ΦΠΑ αυξάνεται από 21%, σε 23%, ο μειωμένος συντελεστής από 10%, αυξάνεται σε 11% και ο μειωμένος κατά 50% συντελεστής, που ισχύει για ορισμένα αγαθά και υπηρεσίες, αυξάνεται από 5%, σε 5,5%. Οι μειωμένοι συντελεστές οι οποίοι ισχύουν για τα νησιά του Αιγαίου από 15%, 7% και 4%, διαμορφώνονται αντίστοιχα σε 16%, 8% και 4%. Επίσης απο αύριο αυξάνονται τα κόμιστρα των ταξί, τα διόδια σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της Ελλάδας, και το κόστος των καυσίμων.

Πρόκειται για τη δεύτερη αύξηση των συντελεστών ........

ΦΠΑ μέσα στο τελευταίο τρίμηνο. Η πρώτη εφαρμόστηκε από τις 15 Μαρτίου.

Όπως διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών, σε εγκύκλιό του, σε οποιοδήποτε φορολογικό στοιχείο εκδίδεται με ημερομηνία έκδοσης από την 1η Ιουλίου 2010 και εφεξής, ο ΦΠΑ θα υπολογίζεται με τους νέους αυξημένους συντελεστές, ακόμη και στην περίπτωση που το στοιχείο αυτό αφορά σε συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν πριν την ημερομηνία αυτή.

Το ίδιο ισχύει και για τα πιστωτικά τιμολόγια που εκδίδονται με ημερομηνία από την 1η Ιουλίου 2010 και εφεξής και αφορούν σε συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν μέχρι και την 30η Ιουνίου 2010.

Οι αυξημένοι συντελεστές ΦΠΑ θα ισχύουν με βάση τα παραπάνω για όλες τις παραδόσεις αγαθών και τις παροχές υπηρεσιών, μη εξαιρούμενων των πωλήσεων φαρμάκων.

Αυξήσεις στα κόμιστρα των ταξί έρχονται από αύριο, 1η Ιουλίου με την επιβολή ΦΠΑ 11%, ενώ για πρώτη φορά οι αυτοκινητιστές είναι υποχρεωμένοι να εκδίδουν αποδείξεις.

Αλλαγές από αύριο και για τα πρατήρια καύσιμων, στα οποία όχι μόνον αυξάνεται ο ΦΠΑ από 21% σε 23%, αλλά πλέον οι ιδιοκτήτες τους είναι υποχρεωμένοι να κόβουν αποδείξεις.

Για όσους δεν το πράξουν, μάλιστα, θα ισχύσουν οι ποινές και τα πρόστιμα που εφαρμόζονται και στην υπόλοιπη αγορά.

Οι οδηγοί όμως θα πρέπει να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και για τα διόδια.

Από 1ης Ιουλίου αναπροσαρμόζεται το αντίτιμο των διοδίων της Αττικής Οδού και πλέον, ενώ την πρώτη αύξηση από 19% σε 21% την είχε απορροφήσει η εταιρεία, με τη νέα αύξηση στο 23% οι οδηγοί θα επιβαρυνθούν όλη τη διαφορά.

Το αντίτιμο θα αυξηθεί από 10 λεπτά για τα Ι.Χ. ως 40 λεπτά για τα φορτηγά.

Ακριβότερες τιμές διοδίων από 1ης Ιουλίου θα ισχύσουν και στα διόδια όλων των αυτοκινητοδρόμων.

Η αναπροσαρμογή θα ισχύσει σε όλους τους σταθμούς διοδίων της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, καθώς και σε όλους τους σταθμούς διοδίων της Ολυμπίας οδού (Ελευσίνα, Ισθμός, Ζευγολατιό, Ρίο, Ν. Πέραμος και Αγ. Θεόδωροι) και για τον άξονα Μωρέας Κορίνθου-Τρίπολης, ενώ παραμένει ως έχει μόνο το αντίτιμο του διοδίου για τα δίκυκλα.

ΤΑ ΝΕΑ

Πήραν τον μαγνητικό τομογράφο από το νοσοκομείο Τρίπολης λόγω χρεών!

Λόγω χρέους του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης, που φτάνει τα 1.300.000 ευρώ, προς την εταιρεία από την οποία έχει ενοικιάσει το μαγνητικό τομογράφο, η εταιρεία αφαίρεσε από το μηχάνημα το λογισμικό, έως ότου αποπληρωθεί το χρέος με αποτέλεσμα τη διακοπή της λειτουργίας του.

Σύμφωνα με στελέχη της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας το νοσοκομείο είχε λάβει πολλές ενοχλήσεις από την εταιρεία για την εξόφληση του χρέους όμως δεν έχει χρήματα για να το αποπληρώσει.

Τα ίδια στελέχη επισημαίνουν ότι έχει .........

ενημερωθεί το υπουργείο Υγείας και καταβάλλεται προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα, ενώ παράλληλα σημειώνουν ότι γίνεται νομικός έλεγχος της σύμβασης που έχει υπογράψει η προηγούμενη διοίκηση του νοσοκομείου με την εταιρεία ενοικίασης του μαγνητικού τομογράφου.

Πρώτο Θέμα

Ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi Outlander Μοντέλων του 2008

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων MITSUBISHI και συγκεκριμένα το μοντέλο Outlander με κινητήρα 2.0 DiD diesel εκτελεί η εταιρεία ΙΑΣΩΝ A.Ε.Β.E., Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας της Mitsubishi Motors Corporation στην Ελλάδα. Η ανάκληση αφορά 179 οχήματα, παραγωγής μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2008, στα οποία η καλωδίωση της μονάδας ελέγχου του κινητήρα έχει τοποθετηθεί με λάθος τρόπο και υπάρχει περίπτωση να έρχεται σε επαφή με το αντικλεπτικό στήριγμα.

Αν υπάρχει επαφή, η καλωδίωση μπορεί ..........

να φθαρεί και να προκληθεί βραχυκύκλωμα. Έχει αναφερθεί ότι σε κάποιες περιπτώσεις το καλώδιο από την μίζα βραχυκύκλωσε, με συνέπεια η μίζα να λειτουργεί συνεχώς και με τον κινητήρα σε λειτουργία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην υπερθέρμανση της μίζας.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Επίσημων Συνεργείων MITSUBISHI MOTORS σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει προσθήκη ενός ενισχυμένου αυλακωτού προστατευτικού σωλήνα στην κρίσιμη περιοχή της καλωδίωσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε. στο τηλέφωνο 210 3483784 (κα Λιναρδάτου).

Ναυτεμπρική

Πτώση ανεμόπτερου στο Αίγιο με δυο νεκρούς

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός από την πτώση ανεμοπτέρου στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας. Συγκεκριμένα για άγνωστους ακόμα λόγους το ανεμόπτερο που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε περίπου στις 9.00 το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Κρόκοβα Αιγίου. Νεκροί ανασύρθηκαν ο 50χρονος χειριστής του ανεμοπτέρου και ένας 17χρονος μαθητής Λυκείου.

Ο χειριστής του ανεμοπτέρου ήταν πρόεδρος .......

της Αερολέσχης Αιγίου και έμπειρος πιλότος και εκπαιδευτής, ενώ ο 17χρονος είχε ξεκινήσει εκπαίδευση. Οι σοροί των δύο νεκρών μεταφέρθηκαν στην Πάτρα για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ εμπειρογνώμονες αναμένεται να διερευνήσουν τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του ανεμόπτερου.

Πρώτο θέμα

Έως 30 Ιουλίου η εξόφληση ΕΤΑΚ και έκτακτης εισφοράς 2009

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών ολοκλήρωσε την επεξεργασία για 909.245 εκκαθαρίσεις Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (Ε.Τ.ΑΚ.) και Έκτακτης Εισφοράς 2009.

Η εκκαθάριση αυτή (1η αποστολή) περιλαμβάνει 474.551 μηδενικά και 434.694 χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα, εκ των οποίων στα 29.115 προκύπτει και έκτακτη εισφορά ακινήτων.

Η ταχυδρομική αποστολή ξεκίνησε ........

χθες, Τρίτη 29 Ιουνίου, και οι φορολογούμενοι μπορούν να εξοφλήσουν τα βεβαιωμένα ποσά μέχρι την Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010.

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Το καλοκαίρι μου

Μουσική καλημέρα με Μιχάλη Χατζηγιάννη και μια πολύ μεγάλη καλοκαιρινή του επιτυχία "Το καλοκαίρι μου".
Ενα πολύ όμορφο τραγούδι, από έναν πολύ αγαπημένο καλλιτέχνη.

Απολαύστε το τραγούδι και τραγουδήστε το διαβάζοντας τους στίχους.




Οι στίχοι του τραγουδιού

Ναι,
πες μου σε όλα ναι,
Όμορφα μάτια μπλε,
Και θα' ναι η βραδιά, κομπλέ

Μη,
μη το σκεφτείς στιγμή
Τέλος οι δισταγμοί
Πάμε στην κορυφή....

Κι αν είσαι θάλασσα
Εγώ σ' αγκάλιασα.
Κι αν είσαι άνεμος
Εγώ σε κράτησα.
Κι άμα το αύριο
Είναι στο χέρι μου
Θα' σαι για πάντοτε
Το καλοκαίρι μου..

Το καλοκαίρι μου..

Το καλοκαίρι μου..

Τί,
πρέπει να κάνω τί,
Μια κίνηση απλή
Kάνει το έργο να παιχτεί.

Πώς,
θες να στο πω αλλιώς
Πάμε ολοταχώς
Μέχρι να δούμε φωωωωωωωωωωωωωωως

Κι αν είσαι θάλασσα
Εγώ σ' αγκάλιασα
Κι αν είσαι άνεμος
Εγώ σε κράτησα
Κι άμα το αύριο
Είναι στο χέρι μου
Θα' σαι για πάντοτε
Το καλοκαίρι μου

Το καλοκαίρι μου

Το καλοκαίρι μου

Δώσε μου ένα φιλί
Ό,τι θυμάμαι
Να το ξεχάσω
Και τ' όνομά μου μαζί
Και την παλιά μου ζωή

Κι αν είσαι θάλασσα
Εγώ σ' αγκάλιασα
Κι αν είσαι άνεμος
Εγώ σε κράτησα
Κι άμα το αύριο
Είναι στο χέρι μου
Θα' σαι για πάντοτε
Το καλοκαίρι μου

Το καλοκαίρι μου

Το καλοκαίρι μου

Το καλοκαίρι μου