Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μετα την ανακοίνωση Κόλλια για τον Δήμο Τριφυλίας, τι θα κάνει τώρα η Ν.Δ. με τον Παναγιώτη Τσίγγανο;

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητα του Φιλιατρινού Κώστα Κόλλια για τον Δήμο Τριφυλίας τι θα κάνουν στην Ρηγίλλης με τους "αντάρτες";
Θα τους πιέσουν να αποσύρουν την υποψηφιότητα τους;
Θα τους πετάξουν έξω από το μαντρί και θα τους διαγράψουν;
Τι θα κάνει ο Σαμαράς με τους αντάρτες;

Προσωπική μας πεποίθηση είναι ότι ...........

αρχικά θα τραβήξουν το αφτί στον Παναγιώτη Τσίγγανο τόσο ο γραμματέας αυτοδιοίκησης και βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος όσο και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς για την ανακοίνωση της ανεξάρτητης (τέλος πάντων λέμε τώρα...) υποψηφιότητάς του και εφόσον δεν συμμορφωθεί τότε ίσως να τον διαγράψουν από στέλεχος της Ν.Δ.
θα δούμε τις επόμενες ημέρες της εξέλιξη της υπόθεσης η οποία θα έχει ενδιαφέρον.
Ωστόσο δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από μόνος του, αν και αυτό το το τελευταίο το βλέπουμε λίγο χλωμό.

27 σχόλια:

  1. ΠΑΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία φωτογραφία.
    Ταιριάζει απόλυτα με το κείμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΕΒΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΕΒΑ ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ??
    ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΓΚΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΥΛΟ,
    ΠΑΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!!
    ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω πάλι πιστεύω ότι ο Τσίγγανος εξετέθη πολύ άσχημα και αυτό θα του στοιχίσει.
    Στην τελική αμφιβάλλω ότι θα κατέβει υποψήφιος καθότι θα του τραβήξουν το τσουλούφι από το κόμμα και θα κάτσει κοτούλα.
    Είδατε τον κακομοίρη πως τον αδειάσανε; Μόλις ανακοίνωσε υποψηφιότητα του ρίξανε ανάποδη και ακόμα ζαλίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. DIATI OLOI GRAFOMAI ANONIMI KAI EGO PROTOS , MIPOS FOBOMASTE NA BALOMAI TO ONOMAMAS , MIPOS IMASTE APO THN PALESTINI , POU DIPLONONTAI ME TA TRAPEZOMANTILA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή τον Παναγιώτη Τσίγγανο τον γνωρίζω προσωπικά και έχω συζητήσει μαζί του για τις εκλογές πιστεύω ότι δεν θα κάνει πίσω στον μεθύστακα τον Κόλλια και στην Κα Αθηνά της εσπρεσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ.

    Δ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εννοείται κ δεν θα κάνει πίσω!
    Επειδή το κόμμα έχρισε έναν τυχαίο δεν σημαίνει οτι θα τον στηρίξουμε κ όλας! Ούτε τους μισούς δεν θα πάρει, συμφωνώ με τον ανώνυμο 8:32.!
    Όσο για τον Σαμπαζιώτη...που πας ρε καραμήτρο????
    Πας με το κόμμα? Από πότε έγινες τόσο φανατικός της ΝΔ εσύ? Για πές μας κ εμάς που δεν ξέρουμε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς ανώνυμο 9:07: Ο κομπλεξισμός σε όλο του το μεγαλείο!
    Είναι δυνατόν να πιστεύετε οτι μη Φιλιατρινός δήμαρχος δεν θα ασχοληθεί ποτέ με τα Φιλιατρά?
    Δήμαρχο Τριφυλίας εκλέγουμε να σας υπενθυμίσω και μέσα στο νέο αυτό δήμο είναι ΚΑΙ τα Φιλιατρά!
    Δηλαδή με άλλα λόγια μας λέτε οτι αν εκλεγεί δήμαρχος από Φιλιατρά , δεν θα ασχοληθεί ποτέ με τη Κυπαρισσία ή τους Γαργαλιάνους??? Αυτό ενστερνίζεστε εσείς και ο κ.Κόλλιας??? Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!
    Η λέξη ενότητα σας λέει τίποτα? Το κοινό καλό μήπως?
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
    Για να ανέβει μία πόλη πρέπει πρώτα να ανέβει όλη η περιοχή. Όλος ο δήμος! Ποιός κουτός δεν το βλέπει αυτό? Είναι δυνατόν η δική σας "αυλή" να δείχνει όμορφη όταν των γειτόνων σας δεξια και αριστερά βρωμάει? Ποιός θα περπατήσει στούς δικούς σας δρόμους όταν δεξιά και αριστερά δεν υπάρχουν δρόμοι για να φτάσουν σε εσάς? (όπου "εσάς" εννοώ τον καθε ένα που πιστεύει κάτι τέτοιο.Κυπαρίσσιο,Φιλιατρινό,Γαραγαλιανώτη κτλ).
    ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ αλλιώς θα είναι μία τρύπα στο νερό!! Πάρτε το είδηση επιτέλους!
    Ομοίως για να αναπτυχθεί ένας δήμος πρέπει και οι γειτονικοί του δήμοι να αναπτύσονται εξίσου. Αλυσίδα. Μην προσπαθείτε να βγάλετε τα μάτια των άλλων γιατί ετσι κανείς δεν θα έχει μάτια να δεί τη δική σας "ομορφιά" στο τέλος.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!
    Στηρίζουμε Παναγιώτη Τσίγγανο γιατί είναι ο μόνος που έχει αυτή την οπτική γωνία.
    Είναι ο μόνος που παρουσιάζει όραμα για το νέο δήμο.
    Είναι νέος άνθρωπος και διαθέτει πείρα στα θέματα Τ.Α.
    Έχει επιχειρήματα.
    Παναγιώτη προχώρα!

    κομματόσκυλο και όχι κομματοπρόβατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να μάθετε να μην χαρακτηρίζετε κανέναν.
    Ξεχνάτε μου φαίνεται ορισμένοι πως τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να βγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε ανώνυμε των 2:08 τον δήμο μας τον επέβαλαν (κυρίως οι Κυπαρισσιώτες βουλευτές), δεν τον επιλέξαμε ούτε τα Φιλιατρά, ούτε οι Γαργαλιάνοι. Επέλεξαν αυτή την λύση αγνοώντας την πλειοψηφία που ήθελε άλλα πράγματα. Μην μιλάς λοιπόν για κόμπλεξ. Κομπλεξαρισμένοι και με διάθεση μόνιμου ρεβανσισμού άνθρωποι ειναι όλοι αυτοί που στήριαξαν τον δήμο-έκτρωμα Τρυφιλίας και ανάμεσα σ' αυτούς και ο περί ου ο λόγος, σαν Κυπαρίσσιος. Εβαπτίσθη στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ τώρα? Και ξεχνάτε και κάτι σημαντικό...Πως τα Φιλιατρά και οι Γαργαλιάνοι έχουν τόσους ετεροδημότες πιθανόν όσοι ειναι οι μόνιμοι κάτοικοι της Κυπαρισσίας (που δεν ειναι και πολλοί), το σύνολο των οποίων σχεδόν ζεί στην Αθήνα. Όλοι εμείς λοιπόν και τον κ. Κόλλια γνωρίζουμε αλλά και αυτά που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο κ. Τσίγγανος "εκβίασε" τον Αντώνη το Σαμαρά με την κίνηση του, με ενα και μοναδικό σκοπό. Να διασπάσει το κόμμα της πλειοψηφίας στην περιοχή, έτσι ώστε να μην υπάρξει Φιλιατρινός δήμαρχος....ΞΥΠΝΗΣΤΕ, μας κλείνουν το σπίτι ακόμη μια φορά. Εμείς τουλάχιστον οι Φιλιατρινοί της Αθήνας θα κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας να μην συμβεί αυτό. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ????
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι φανερό σε όσους έχουν προσέξει την τακτική του προέδρου της Ν.Δ. στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ότι επέλεξε στελέχη από το κομματικό κατεστημένο με σκοπό να διευρύνει την επιρροή του στο κόμμα! Και ναι μεν για την ανάδειξή του σε πρόεδρο στηρίχτηκε σε απλά μέλη, φαίνεταιτώρα δε πως η εξέλιξή του σε εν δυνάμει πρωθυπουργό περνά από τις ευλογίες των υψηλόβαθμων στελεχών..
    Μπροστά σε μια τόσο κακή κυβέρνηση όλα επιτρέπονται, αλλά το ερώτημα παραμένει: Μπορούμε να του έχουμε εμπιστοσύνη όταν δε δυσκολεύεται να βάλει στη γωνία ανθρώπους που έκαναν τα πάντα γι' αυτόν; Και το χειρότερο, όχι επιλέγοντας νέους και άφθαρτους σύμφωνα με τη λαϊκή εντολή, αλλά παλιούς και διεφθαρμένους!
    Ξεκαθαρίζω ότι οι απόψεις μου αυτές δε σχετίζονται με την προτίμησή μου για το δήμο Τριφυλλίας όπου θεωρώ ότι η επιλογή του κόμματος θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να είναι από τα Φιλιατρά ή τους Γαργαλιάνους για ευνόητους λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμε των 7:45, εμπεριστατωμένο το σχόλιο σου και εν γένει συμφωνώ μαζί σου. Μπορεί να παίζονται πολλά παιχνίδια εκεί ψηλά, αλλά εδώ στα χαμηλά, στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, πρέπει όλοι να "βουτήξουμε" την γλώσσα στο κεφάλι μας πρώτα. Ο κ. Τσίγγανος μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου και ο κ. Κόλλιας ο χειρότερος. Η διαφορά είναι ότι ο ένας ειναι Κυπαρίσσιος και ο άλλος Φιλιατρινός. Αφού (για μια ακόμη φορά) δεν καταφέραμε να έχουμε εναν υποψήφιο κοινής αποδοχής και ανεξάρτητα απο κομματικές ταυτότητες και χρωματισμούς, ας ψηφίσουμε τον δικό μας. Μπορεί ο άλλος να έχει τις καλύτερες προθέσεις, το δικό του το σπίτι θα κοιτάξει όμως πρώτα (και ειναι απολύτως θεμιτό), και μετά των άλλων. Εδώ δεν πρόκειται για κόμμα, πρόκειται για την πατρίδα μας. Ακούω δεξιά και αριστερά για τον μέθυσο, την σκνίπα, τον άνδρα της Espresso, κλπ, κλπ. Αν αυτό είναι το ήθος μας, τότε καλά μας κάνουν και μας θέλουν υποζύγια τους, παρακατιανούς και γύφτους (όπως άλλωστε μας φωνάζουν). Μην "μασάμε" τώρα στα ψεύτικα τα λόγια τους πως τάχα είμαστε συμπολίτες. Στις 8 του Νοέμβρη θα μας πάρει και θα μας σηκώσει αν δεν είμαστε δυνατοί. Εγώ ειμαι δεξιός ανέκαθεν, ευχαρίστως όμως ψηφίζω δήμαρχο απο άλλον χώρο, ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΟΜΩΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο πρώην Διαχειριστής10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:38 μ.μ.

    Τα θερμά μου συγχαρητήρια Γεώργιε Φιλιατρινέ.
    ΈΤΣΙ πρέπει αν σκεφτόμαστε. ¨οπως το ίδιο είχα πει κι εγω όταν ο Σωτηρόπουλος ανακοινωσε με επιστολή του ότι παραιτείται απο την διεκδίκηση του Δήμου.
    Εκείνες τις μέρες ήταν Κατσίβελας (χρισμένος από ΝΔ) και ο Πετρόπουλος εν αναμονή του Χρίσματος.

    Οντας συνεπείς στα πιστευω μου ειχα πει ότι θα ψηφίσω Κατσίβελα. και μαλιστα -κατι που δεν ξερεις- την κουβεντα αυτή την πέταξα καταμουτρα και χωρίς να κοκκινησω στον πετρόπουλο.
    Του είπα επι λεξη: Μπορεί ιδεολογικά να είμαστε πολυ κοντά αλλα μην περιμενεις υποστήρηξη απο εμενα.
    θα ψηφίσω κατσίβελα.

    Βεβαια τον άφησα κάγκελο εκείνη την στιγμή γιατί του το πέταξα στην μούρη (δεν την χρησιμοποιώ υβριστικά την φράση) και έκανε κανα δίλεπτο να συνέλθει απο το "θράσσος" που είχα να του το πω κατάμουτρα.
    Αλλα με παραδέχτηκε και μου είπε ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστό αδερφέ μου.
    Και δεν ήταν η πρώτη φορά που του το είπα.
    Του το είπα και προχθές στον Πυρσό. Βέβαια εκεί δεν έφαγε ήττα όπως την πρώτη φορά αλλά είχα το απύθμενο θράσσος να του το ξαναπετάξω κατάμουτρα ότι δεν θα τον ψηφίσω αν θα είναι επικεφαλής.

    Το έχω αυτό ξέρεις. Δεν μπορώ να κρύψω τα λόγια μου ρε παιδί μου.
    Τα πετάω χύμα στο κύμα και όποιον πάρουν τα σκάγια. Έτσι είμαι.
    ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν είπα μπροστα στον άλλον ναι ναι και πίσω ρε σάλτα και ΜΠΙΙΙΙΙΙΠ.
    Πάντα ότι είχα να πω το έλεγα στον άλλον ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ και ΠΟΤΕ πίσω απο την πλάτη του.
    Αν νομίζεις σε αυτό ότι λέω ψέματα μπορώ να επικαλεστώ την μαρτυρία αγαπημένης μου φίλης που τώρα είναι υποψήφια με τον Συνδυασμό του Δράκου για αντιπεριφερειάρχης.
    Εκείνη και αν την έφαγε κατάμουτρα την άρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο πρώην Διαχειριστής10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:51 μ.μ.

    Στις 8 του Νοέμβρη θα μας πάρει και θα μας σηκώσει αν δεν είμαστε δυνατοί. Εγώ είμαι δεξιός ανέκαθεν, ευχαρίστως όμως ψηφίζω δήμαρχο απο άλλον χώρο, ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΟΜΩΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    Τα θερμά μου συγχαρητήρια αδερφέ μου Γεώργιε Φιλιατρινέ.

    Και να σου πω και κάτι που δεν ξερεις:
    Οταν παραιτήθηκε ο Σωτηρόπουλος απο την διεκδίκηση του Δήμου, είχαν μείνει Κατσίβελας (χρισμένος) και φαινομενικά Πετρόπουλος (εν αναμονή χρίσματος.
    Σε εκδήλωση στα τελη Αυγούστου ήμουν σε παρέα με τον Θανάση Πετρόπουλο.
    Οταν έφτασε η κουβέντα στα αυτοδιοικητικά του είπα το εξής:
    Κοίτα. Μπορεί ιδεολογικά να είμαστε στον ίδιο χώρο αλλά από εμένα μην περιμένεις υποστήριξη.
    Θα ψηφίσω Κατσίβελα!!!
    ΚΑΓΚΕΛΟ ο Πετρόπουλος. Δυο λεπτά έκανε να συνέλθει απο την ξανάστροφη που του αμόλησα.
    Και δεν του το έκανα μια φορά. Του το ξανάκανα και την Δευτέρα ή τρίτη που είχαν συνάντηση στον Πυρσό για το ποιός θα είναι υποψήφιος.
    Βέβαια εκεί δεν έφαγε την χοντρή ήττα όπως την έφαγε την πρώτη φορά αλλά μου είπε "σεβαστό ρε μάγκα".

    Δεν έχω μάθει στην ζωή μου, άλλα να λεω μπροστά και άλλα πίσω. Οτι έχω να πω, το πετάω κατάμουτρα και όποιον πάρει ο χάρος.

    Αν δεν το πιστεύεις μπορώ να επικαλεστώ την μαρτυρία αγαπημένης φίλης μου η οποία τώρα είναι υποψήφια με τον Δράκο για αντιπεριφερειάρχης.
    Της είπα σε αγαπώ σε εκτιμώ αλλά δεν θα σε ψηφίσω. θα ψηφίσω τον Τατούλη.
    Εκείνη και αν έμεινε κάγκελο. Αλλα νομίζω ότι με "παραδέχτηκε" που δεν της είπα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλο αυτον τον καιρό που βρίσκομαι κολλημένος στον υπολογιστή προσπαθώντας να μάθω νέα της πατρίδας μου, στο δικό μας site (τούτο εδώ), τα έχω διαπιστώσει ολα αυτά αγαπητέ πρώην διαχειριστά. Μαζί αν θές δώσαμε έναν αγώνα μέσα απο αυτές εδώ τις σελίδες για εναν δίκαιο δήμο, για να μην χαθούν τα Φιλιατρά μας. Ομολογώ ότι δεν μου πολυάρεσε στην αρχή η ιδέα ενός δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους, όταν όμως το σκέφτηκα καλύτερα διαπίστωσα ότι ήταν η καλύτερη δυνατή λύση. Χάναμε κάτι,μα όχι τα πάντα. Με θλίβει όμως το γεγονός ότι πολλοί συμπολίτες μας παρασύρονται σε εύκολα λόγια και υποσχέσεις τρίτων, και φτάνουν σε σημείο να βρίζουν και να λιδωρούν ανθρώπους που δεν γνωρίζουν κάν. Και θα κλείσω με κάτι "δανεικό", κάτι που άκουσα να λέει κάποτε ο Χαράλαμπος Τριανταφυλλίδης, κατά κόσμον Χάρρυ Κλύν. Τόν ρώτησαν τι θα ψηφίσει σε κάποιες εκλογές και απάντησε: "Δεν θα ψηφίσω αυτόν που υπόσχεται να κάνει το μεγαλύτερο καλό για την πατρίδα μας, θα ψαξω να βρώ - και εύχομαι να το πετύχω - αυτόν που θα κάνει το μικρότερο κακό". Ας ψάξουμε βαθιά λοιπόν μέσα μας όλοι οι Φιλιατρινοί, τι είναι το καλύτερο για την πόλη μας, που κάποιοι την θέλουν χωριό.
    Σε ευχαριστώ προσωπικά για όλα αυτά που έκανες - όχι για μένα, για την φουκαριάρα την πόλη μου - μέσα απο τούτες εδώ τις σελίδες.
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και κάτι ακόμα για όσους Φιλιατρινούς "κόπτονται" για τον κ. Τσίγγανο. Ρίξτε μια ματιά στα ονόματα του συνδυασμού του. Υπάρχουν αναρτημένα εδώ στο site. Πείτε μου, γνωρίζετε κάποιο όνομα? Σας λέει κάποιος κάτι? Υπάρχει περίπτωση κάποιος απο αυτούς που αναφέρονται εκεί να κάνει κάτι για τα Φιλιατρά, να κάνει κάτι για να λύσει κάποιο μελλοντικό σας πρόβλημα σε σχέση με την πόλη σας? Άδικα κουράζεστε, δεν ξέρετε κανέναν, ούτε καφέ δεν έχουν πιεί οι περισσότεροι στα Φιλιατρά, μπορεί να έχουν πατήσει το πόδι τους εδώ μόνο κατά το πανηγύρι του Αγ. Χαραλάμπους. Μιλάτε για τον συνταξιούχο συνδικαλιστή που θέλει να γίνει δήμαρχος. Μα αυτοί τι είναι? Δεν ειναι κομματόσκυλα, δεν ειναι πρώην ή νύν διαχειριστές της εξουσίας? Που ειναι οι άφθαρτοι? 'Αιντε κοπιάστε, δέστε τους, καμαρώστε τον άνθρωπο που ζητά την ψήφο σας, και θέλει να κρατήσει στα χέρια του τις τύχες όλων των Φιλιατρινών, χωρίς κανέναν Φιλιατρινό.
    "Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα..."
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο πρώην Διαχειριστής11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:07 π.μ.

    Απαραίτητη διευκρίνηση για το διπλό σχόλιο.

    Κατ' αρχήν ζητώ συγνώμη για τα δυο μαζεμένα σχόλια που έγιναν.
    Ενας απο τους διαχειριστές -όπως μου είπαν- κατα λάθος πρέπει να πάτησε διαγραφή αντί για δημοσίευση και αναγκάστηκα να το ξαναγράψω το σχόλιο.
    Ανθρώπινα τα λάθη, δεν θα τους έπαιρνα και το κεφάλι.
    Τελικά απ΄ ότι φαίνεται για κάποιο άγνωστο λόγο εκείνη την ώρα δεν φάνηκε το σχόλιο. Ξανέγινε, δημοσιεύθηκε και σήμερα το πρωί είδα και το πρώτο μαζί σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο πρώην Διαχειριστής11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:42 π.μ.

    Θα ήθελα να απαντήσω στον Γεώργιο Φιλιατρινό.
    "προσπαθώντας να μάθω νέα της πατρίδας μου, στο δικό μας site (τούτο εδώ),"
    Αυτή είναι η ωραιότερη φράση που διάβασα για το Φιλιατρά News.
    ΝΟΜΙΖΩ ότι ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ έτσι πρέπει να βλέπουν το Φιλιατρά News.
    Το δικό τους Site.

    Mπορεί κάποιες φορές να είναι καυστικό και να ενοχλεί κάποια καλομαθημένα αφτάκια.... αλλά εδω ο κάθε πολίτης μπορεί να εκφράσει το πρόβλημα του και να το δημοσιοποιήσει.
    Το e-mail είναι σε εμφανές σημείο και ουδέποτε αρνήθηκε βήμα στον οποιονδήποτε πολίτη ακόμα και εκτός Φιλιατρών.
    Τις ίδιες αρχές ακολουθούν οι 4 εναπομείναντες διαχειριστές (χώρια οι 3 συντάκτες).

    Πάμε παρακάτω

    Έκανε μια πολύ σωστή επισήμανση για τους υποστηρικτές της κίνησης Τσίγγανου.
    ούτε καφέ δεν έχουν πιεί οι περισσότεροι στα Φιλιατρά, μπορεί να έχουν πατήσει το πόδι τους εδώ μόνο κατά το πανηγύρι του Αγ. Χαραλάμπους.....
    ......θέλει να κρατήσει στα χέρια του τις τύχες όλων των Φιλιατρινών, χωρίς κανέναν Φιλιατρινό.


    Εξαιρετική η επισήμανση σου.

    Οι κυπαρισσιώτες πάνε να μας πουλήσουν φούμαρα και αηδίες λέγοντας ότι ο τσίογγανος θα ενδιαφερθεί για τα Φιλιατρά....
    Μα κανεναν δεν βρήκε απο τα Φιλιατρά για υποστηρικτή στην κίνηση του???
    ΚΑΝΕΝΑΝ???? Τι στο διάολο??? Μόνο από Κυπαρισσία, Αετό Αυλώνα βρήκε???????
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ????????
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ?????????
    ΚΑΝΕΝΑΝ???????????????????????????????

    Κατα τ' άλλα ΑΥΤΟΣ θέλει ή μάλλον έχει φιλοδοξία να γίνει Δήμαρχος Τριφυλίας.........
    Να κάνει Καλό στους Γαργαλιάνους, Τα Φιλιατρά κλπ κλπ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (απο Κυπαρισσια μεχρι και Πύργο Τριφυλίας εννοώ....)

    Αλήθεια. θα βρεθούν άραγε συμπολίτες μας Φιλιατρινοί ή και Γαργαλιανιώτες που θα στηρίξουν Τσίγγανο στις εκλογές??
    Ιδιαίτερα δε όταν όλοι ξέρουμε πως οι Κυπαρίσσιοι μεθόδευσαν με την βοήθεια βουλευτή (που εμφανίζεται μια φορά το τρίμηνο και μας θυμίζει ότι είναι και εκείνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Μεσσηνία) και με τέτοιο τρόπο να μην γίνει ο Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους????????

    Οι Κυπαρίσσσιοι κοιτάνε την πόλη τους και τους υπόλοιπους τους έχουν αφοδευμενους (το λεω κόσμια).
    Νομίζω ότι και εμείς πρέπει να κάνουμε το τελευταίο με τους Κυπαρίσσιους.
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ σε Κυπαρίσσιο Υποψήφιο ΔΗΜΑΡΧΟ.
    Και ας έχει για σύμβουλο του τον πλέον κολλητό μας φίλο.

    Μιας και δεν έχει ξεκαθαρίσει ο υποψήφιος Δήμαρχος από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τουλάχιστον οι ΝεοΔημοκράτες των Φιλιατρών και Γαργαλιάνων πρέπει να ψηφίσουν Κώστα Κόλλια. Κανέναν άλλο από Κυπαρισσία.
    Δείξτε τους την πυγμή σας. ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εν αναμονή για τον υποψήφιο του ΠαΣοΚ. Είπαμε, κοιτάμε την πόλη μας πρώτα, και όχι τα κόμματα.
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΥΓΥΡΙ ΤΟΥΣ ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ,ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα ονόματα που ανακοίνωσε ο κ.Τσίγγανος ήταν ονόματα στήριξης. Δεν ήταν τα ονόματα του συνδιασμού του. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ.
    Όπως έχω ξαναπεί τα επιχειρήματά σας είναι ανύπαρκτα. Φιλιατρινός να είναι κ ότι να είναι!!!!
    Κ ας είναι κ ο 65άρης Κόλλιας!
    μπρρρρρ.....μα είναι δυνατόν να ρίχνουμε τόσο χαμηλά τον πήχη στη Τριφυλία?
    ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι ΟΚ. Και από αυτά τα ονόματα στήριξης δεν υπήρξε ούτε ενας Φιλιατρινός, ούτε ένας Γαργαλιανιώτης να βάλει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και ο συνδυασμός απο ποιούς θα βγεί? Απο τους μη υποστηρικτές?...Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?...Εσύ ανώνυμε των 12:50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.