Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τις μεταφορές

Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των οδικών εμπορευματικών μεταφορών, με 83 ψήφους υπέρ και 16 κατά. Ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι μεταφορείς, διαμηνύοντας ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

«Ναι» ψήφισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με εξαίρεση τον βουλευτή Πάνο Καμμένο, ο οποίος ψήφισε «όχι». Υπέρ του σχεδίου νόμου τάχθηκαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη, Φώτης Κουβέλης και Σοφία Σακοράφα.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Καμμένος, δεν ..........

διαφωνεί με τη γραμμή του κόμματός του και με το άνοιγμα του επαγγέλματος, αλλά διατυπώνει ενστάσεις με το να δοθούν άδειες σε μη κοινοτικά φορτηγά.

Σε δηλώσεις του προς δημοσιογράφους, ο βουλευτής της ΝΔ προειδοποίησε ότι με το νέο καθεστώς υπάρχει κίνδυνος τουρκικά φορτηγά, με φθηνά καύσιμα και προϊόντα, να τινάξουν στον αέρα τις αγορές στα νησιά που είναι κοντά στις τουρκικές ακτές, όπως η Σάμος, η Χίος και η Ρόδος.

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, που παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

«Δεν έχουμε να χάσουνε τίποτα. Συνεχίζουμε τον αγώνα», δήλωσε ο Γιώργος Τζωρτζάτος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών.

Μόλις πληροφορήθηκαν την υπερψήφιση του σχεδίου νόμου, οι μεταφορείς που βρίσκονται στις εθνικές οδούς προχώρησαν σε αποκλεισμούς δρόμων.

ΤΑ ΝΕΑ

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά ζητάω συγνώμη από τους αναγνώστες διότι το σχόλιο του πρώτου σχολιαστή πέρασε από λάθος στην δημοσίευση.
    Και εσύ ανώνυμε 2:46 έπρεπε να επαναλάβεις την λέξη του πρώτου σχολιαστή;
    Δικαια αφαιρεθηκε και το δικό σου σχόλιο.
    Τελικά μάλλον θα χρειαστεί να γυρισει το Blog σε επώνυμα σχόλια.

    X-treme

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.